hihih

En liten förändring är skedd.

:)

Provet i dag kändes väldigt bra. Läraren sa efteråt: det här ser bra ut ! Så vi får väl hoppas på det.
Sen på eftermiddagen åkte klassen till kungsträdgården istället för gympan och åkte skridskor. Var rätt kul. Hjälpte en stackars liten pojke som ramlade ca 5ggr inom en sträcka på 1m. Han skridskor var intenutna så jag hjälpte honom att knyta dem. Sen gick det faktiskt mycket bättre för honom. Dumma lärare som inte bryr sig. Uuuusch.



153636-47

Jag och mimmi på hal is :)






Dagens hissa vs dissa:

Hissa: Jag vill hissa små pojakar som ramlar med skridskorna hela tiden utan att tappa intresset. Verkligen falla net 7ggr och resa sig upp 8. Duktiga ungar!

Dissa: Jag vill verkligen dissa lata, och oomtänksamma fritids/dagisledare!

Blääääh,

Nu har jag pluggat duschat och kollat på livräddarna. Tyvärr så jag inte min favorit Mora i dag :(
Så bra av mig att stanna hemma från träningen. Mår dåligt som fanken. Ont i magen och nästan lite illa. Om jag har magsjuka så dör jag. Ska nog sova hosa pappa i natt så jag har nära till toan. Är ju inte så lyckat och kräkas i trappen om det nu skulle vara så.
I morgon ska vi åka till Kungsan på gympan och åka skridskor. Får väl se om jag ens åker till skolan. Det beror ju på.
Men nu måste jag sova. PUssss

Nu måste jag plugga

Är hemma från handbollen. Skolkning igen. Håller på att försöka plugga till livsmedelshygienprovet tills i morgon. Blää. Behövde ta ett litet break. 

Dagen har flytit på bra. Gjort en massa semlor, sprängda vaniljbullar och vanliga bullar :D Bakade hela dagen. 
Nu har Tess Skaffat en
blogg också! Har bara fått tag på en bild från dagens foto-fjortis-damp: haha




Dagens hissa och dissa:

Hissa: Jag vill hissa ett par personer i min klass (ni vet vilka ni är)

Dissa: jag vill även dissa några andra individer i min klass (ni vet nog också vilka ni är)

My monday!

Dagen har varit riktigt bra faktiskt! Förberett två vetedegar tills i morgon. Ingen svenska hade vi heller. Så skönt.
Någonting som verkligen piggar upp tillvaron är när vi tjejer springer runt och tar kort på varann i skolan (under bageritimmarna), och speciellt när vi inte får och kutar in på toan pch fjantar oss. haha så underbart.
Sen när jag Mimmi och Tess står vid bussen och dansar kommer Tess pappa förbi med sin fulla firmabil som har en nasse med hitlermustach på taket, och börjar tuta som bara den. Det var kul det.
Sen när jag satt på tåget i västerhaninge kommer en kille med en jävla stol och sätter sig på mina bullar som låg bredvid mig. Jag blev så himla sur och satte på den mest rockigaste (skrikigaste) låten jag hade på mp3:n och spela så högt att jag höll på att bli döv. Bara för att reta han, så att han verkligen ångrade sig att han trängde sig ner på min bullar. Hoppas han blev irriterad på min högljudda musik.

Lite kort under dagen :D

                      hihihi         <3               
153636-43

Min dag i dag

Dagen har varit så skön. Vaknade ganska sent, slöade lite. Sen fikade när mormor och morfar kom. Sen sova jag middag och vips så hade min underabara morfar mekat klart epan. Så nu är den klar. Fick en haövtaskig bild på den eftersom det var mörkt och inget batteri.Men men.


Åt världens godaste middag. Mamma är så bäst på att göra fisksoppa! Så smarrig. En av minafavoriträtter. Innehåller räkor, lax torsk och saffran. Underbart.


Kom precis hem nu från fotbollsträningen. Känns riktigt bra faktiskt.



Dagens hissa och dissa:

Hissa:
Jag vill verkligen hissa mina morföräldrar! Min gamla morfar som ligger och krälar under min epa bara för min skull. Och min mormor som alltid ställer upp och shoppar med mig. Ni är så bäst! Kolla bara vad söta de är! Älskar er verkligen.  
 

Dissa: Jag vill dissa han som mördade åttaåringen så mycket det bara går. Burn in hell.

så grym

Har precis ätit frukost och läst DN. De intervjuade Caroline af ullgas där! Läste att hon är med barn och ska vara med i melodifestivalen! Såg henne även i går på sing a long. Sitter nu också och lyssnar på en av hennes låtar. 
Snart kommer mormor och morfar. Så snart är epan klar. Måste bisiktiga den i veckan annars blir det körförbud. Så idag blir det och bara hjälpa till. Sen när dutten är klar så kan vi få fram fyrhjulingen, och då kanske det blir ett litet race :D Får se.


älskar, älskar


Jag vill bara hylla mina underbara älsklingar.
 
     

långfärdsåkning

Hade match i morse i Skogås. Förlorade med 14-11. Inte så bra. Sen när jag kom hem så åkte pappa och jag långfärdsskidor. Rätt skönt med mp3 i öronen. Annars gick det inte så bra eftersom att det samlases iskockor under mina skidor. haha
Nu står pappa och steker oxfilé. mums. Tror jag hoppar filmkvällen i dag hemma hos Lovvis. Är trött, har itne duschat, och dessutom så går det inga bussar hem. Senaste går 1829. KUL.. 
Men nú ska jag hjälpa pappasen med mat. PUss

Dagens hissa och dissa:  

Hissa: Jag vill hissa min underbara och omtänksamma far. Love you.

Dissa: Jag vill dissa min lillasysters beteénde mot sin far. Väx upp för fan snorunge!

Dagens hissa och dissa

Hissa: Jag vill hissa att det kommit ett nytt komikerprogram på 4:an. Sånt jag bara älskar. Programmet heter "hjälp" och sänds efter lets dance.

Dissa:
Jag vill dissa folk som talar ett annat språk som man inte förstår och samtidigt kollar på en och skrattar. Hemskt när man står där och låter sig förnedras och man känner sig dum.

Mormor <3

Skoldagen var kort, som alltid på fredagar (= like that! Slutade kvart över elva. Åt lunch i skolan sen stack jag in till stan med min underbara mormor :D Köpte lådan med halsband :) massa trosor och en
grön-rutig skjorta! Känns riktigt bra. Snart ska vi ha räkfrossa. Yuummiiiii. (fick pengar för feb månad, skrev ju igår att jag var pank)

Have a nice fridaynight! Bye

pank

SKoldagen varade ju inte så länge, och det var ju skönt det!
Åkte efter lunchen till farsta ju. Synd bara att när vi kom dit så åkte Tess hem igen för att hon inte mådde bra =( Men
Mimmi och jag fortsatte med våran shoppingrunda. Köpte en fin tunika på rea från cubus, och handlade sen en väska från skovision på rea! Älskar den verkligen! Riktig fullträff :)
Synd bara att jag inte kunde ta ut mer pengar sen när jag hade bestämt mig för att köpa en låda med halsband. Antingen var det fel på kortet eller så är det slut på pengar helt enkelt. Fasen. Men hade iaf en riktigt trevlig dag :D
Träning i kväll. Får se om jag ska springa innan. Verkar inte som att någon annan ska göra det :(

Here is my LOVE!


bläää

Nu sitter jag här i skolan för att vänta på att matsalen ska öppna. Sen ska jag Mimmi och Tess till farsta C och kolla lite. Kanske blir en till "ta mig istället" :D haha neh..
Gick upp tjugo i sex i morse för att börja skolan vid åtta. Och tror ni inte att när vi går till salen så står det en lapp att vår lärare är sjuk.. Och det är ju kul eftersom vi har han ända fram till tolv. Så pluggade lite matte i korridoren. Behöver då inte stanna till mattelektionen i eftermiddag. Skönt det.
Men nu ska jag snart äta köttfärsås och spagetti :D
Puss på er! 

ps. Emma vart håller du hus någonstans?

Helt otroligt

Var ute hos sixten nyss. Var bara tvungen att ta foto på våran astuffa limbo-snögubbe! Kolla själv!



Ska typ gå och lägga mig nu. Måste upp väldi väldi tidi i morgon. Sov gott! Puss

Enyoy

Vaknade i morse och efter en lite stund fick jag ögonmigrän, igen. Tog mig i kragen och åkte till skolan iaf. Mådde inte kanon. Men dagen gick hyffsat bra till. Förutom gympan. Klarar inte av att leka starwars. Fy fan. Ville bara döda en viss person. Inga namn. Var och fick tid hos skolsyster. Ska möta skolläkaren troligtvis på fredag för att snacka lite om ögonmigränen. Har ju haft det ganska ofta på sistone, vilket är ovanligt.

Tänkte bara pigga till med lite roliga bilder som har samlats på sig från skolan. Enyoy!



      Emma,             Filip så klockren!,          Mimmi ,                   Skolgården ,           Me and filip ,      Jag och Tess,


Sist men inte minst, Emma, Tess Mimmi och jag! haha ↓

bageri

mmmhmmhmm

Skolkade från träningen. Kände mig inte så bra.
Kollade på Bilar. Den var däremot bra!

Cause she had a bad day.

Dagen började med att jag skulle försöka stoppa min lärare som stod och slog med en träpinne på plåtarna, genom att vända mig om och ta pinnen. Men istället så råkade jag smälla till pinnen så att han fick den i ansiktet och blev jättearg och nästan börja böla.(förlåt Jan) Sen var det lite negativ energi resten av dagen...
Sen gjorde en anna grupp biskvier. Då stod Filip pch svullade vid sidan om, där det även fanns flera bisvier. Så jag tog ett skrapkort och högg av en bit. Sen visade det sig att det var Mimmis biskvi som hon skulle ge till sin boyfriend eftersom det var hjärtformad. (det såg ju inte jag)
Så snälla Mimmi förlåt mig!



Snart är det träning. Har verkligen ingen lust. Fy fan.

yeah, you go girl!

Jag har hittat en ny  idol.
Låt mig få presentera: Caroline af Ugglas!
ugglas

Har inte skrivit på ett tag nu...

Lördag:
På kvällen var jag hemma hos Jossi med lite girls. Kollade på Click. Var rolig :D Svullade ordentligt.


Söndag:
match på morgonen. Vann med 21-18. Ortoligt SIF att vi kunde komma igen i andra. Inte ofta det händer. haha.
Sen kom mina kära morföräldrar. Morfar fixade med bakbromsarna på epan. Sen satte han och pappa dit rören, så nu ör de helt klara :D:D:D Verry NAJS!

Och i dag dåra. Var hos tandläkaren i morse. Fia och jag har skaffat oss en ny, privat. Kändes riktigt bra. Var skönt att jag inte behövde borra. Det är verkligen något jag fasar mest.
Bakade bröd i skolan. Vår grupp har disken denna vecka. Fy fan.

Snart blir det tacos och guocamole i massor!
Bye!

Måste till sixten nu...

Gårkvällen/natten spenderades framför datorn.. Spelade yatzy med Jossi samtidigt som vi väntade på att famlily guy avsnittet skulle bli överfört. Tog över en och en halv timme.  Och när jag hade fått det så kunde jag inte se filmen, bara höra vad de sa :S

My girlfriend Jossaoi!



Mamma och pappa kom hem för ett tag sedan med filmen bilar :D Hoppas att den är bra. Såg ju en liten snutt av den på julafton, och då verkade den bra! Välta traktorer. haha


Måste väl snart ut och hjälpa till med traktorn. Se när rören kommer också. Hoppas det blir filmtime i kväll med girlsen : ) 
Bye Bye

har inte gått till sixten än..

Raggningsrepliker som jag tycker är fett sköna:

  • Din hudfärg passar mitt lakan. Kom så får du se.
  • Hello, my name is Borat.
  • *rawr*
  • Kan du inte komma hit, sitta i mitt knä och så pratar vi om första sak som kommer upp?
  • Jag har hört att det var efterfest i din mun ikväll... Jag kommer!
  • Ursäkta mig.. vilken raggningsreplik funkar bäst på dig?
  • Hej, jag har köpt en ny klockradio, skulle du vilja följa med hem och titta på den?
  •  Tror du på kärlek vid först ögonkastet? Eller ska jag gå förbi en gång till?
  • Bond. James Bond.




jag vill ha fredag alla dar.

Efter skolan åkte jag själv till söder för att spana in lite 2handbutiker, eftersom Filip skulle klippa sig. Men hon kom in till mig senare :D Fyndade tyvärr ingenting :( Tyckte lite som att de lurar en på pengar ibland. hmm. Men Filip hittade ett bar skisnygga blodröda pumps med gulddetalj för femtio riksdaler! oj oj oj.

Sen kom lillasyster in vid tre. Hon skolkade sista lektionen. Hahah. Sötis. Vi handlade en jättesnygg tröja till pappa för hundra spänn. Så fin. Jag köpte en ny foundation :D Blev en loreal. Sen köpte jag en benvit overzise-tröja som jag alltid har (från gina). Synd bara att sidenbandet till var smutsigt, får se om det går att få bort. Annars blir det åt att reklamera.
Kom hem och åt hemmalagad räkpizza mmm. Kollade också på så ska det låta, så bra :D En tjej som var med i rutig kjol var skitgrym!
Sen slutade det med att hela famlijen låg och snarka i en varsin fåtölj.

I morgon blir det att meka epa :P Fast mina rör ska komma då :D så kul.
Kanske familjen går på bio sen. Och trligtvis blir det lite filmtime med flickorna från Sorunda :D

Skit också, måste till sixten...


ADHD CP DAMP

På träningen så sprang vi slingan innan inomhusträningen. Så jag och min vännina Löllö knatra på där mitt i skogen. Tror ni inte då att alla lamporna släcks och det blir kolsvart, ser ingenting, håller på att baja på mig. Uuuusch! Dumma slingan. Fan vad arg jag blev´. Men som tur var så kom ljuset tillbaks efter typ 10 min. Så vi fortasatte och sprang tre varv. Very good. :D

Dagen i dag var ok. Förutom att dumma Kjell är dum. hmm.
När jag kom hem så kom Rikard förbi med rören som han håller på att fixa till min epa :D:D kommer bli så himlans snyggt! ska lågga ut massa bilder sen när den är iordninggjord. :)

I morgon efter skolan så ska jag in till stan med Filip och kolla på 2hand. Sen kommer syster in och vi ska kolla på lite skit. :D

Nu måste jag duscha, fixa väskan, mata Sixten osv osv.

Bye Bye amigos!

cp-mongo-apa

Varför är jag så störd och får såna cp-ryck?
Fan vad jag skäms nu efteråt. Gud damn.

med i radio

Stod i garaget med morfar och meka epan samtidigt som vi lyssnade på radio stockholm. De hade en diskussion om regeringens beslut att införa ordingsbetyg. När jag lyssnade på programmet blev jag så frustrerad att jag ringde in. Och självklart kom jag med i radio, som jag inte hade trott. Haha gjorde nog bort mig lite. Blev så jädrans nervös. Men men. Var emot ordningsregler eftersom att jag tycker att det inte passar in på dagens situation. Ett litet ynka betyg i ordning gör inte saken bättre om det är en riktig rövare som härjar runt. Utan det måste ske en kontakt mellan lärare och föräldrar.

aja men nu måste jag gå och äta.
Bye

go go go

Träningen var väl väldigt sådär. Jag verkligen hatar fucking hinderbanor. Blir så jävla frustrearad att jag knappt klarar hälften av uppgifterna. UUUsch!
Plus att damernas tränare snackar värsta skånskan så jag fattar nada. Näh, go Stefan säger jag.

I morgon då da. Det jag fruktar mest. Bada med skolan... Hur kul är det på en skala ett till tio att visa sin feta kropp för en massa människor? I hate it! Men det brukar ju släppa när man varit där ett tag. Men helst avstår jag. Känns skönt att jag inte är den ända "mulliga" (med fint ord).  

Har precis kollat på livräddarna. Så bra. Går på tvåan. Synd bara att progammet bara håller på i en halvtimme. Men så är det ju med alla bra program. I liräddarna är det en kille som heter Anders "mora" Eriksson som jag tycker är så söt :)
 
       <--- En riktig man.

Men nu måste jag duscha, leta bikini och mata sixten. Fullt upp. God natt!

hmm

Efter Södagens match skulle jag skriva i bloggen men som min vanliga tur så blev det ett litet strömavbrott så det jag gjort iordning försvann. Sen funkade inte internet.. :(  Satte iaf tre straffar i rad vilket kändes jätteskönt!

I går åkte jag hem till mormor och morfar och sov där tills i dag. De blir då glada :D Härligt med en skämma-bort-barnbarn-dag i veckan :D Så mysigt.

I kväll är det träning med damerna.
Men nu ska jag sticka och äta kyckling. Bye


handboll :D

Shit vad man tappar bort tiden vid datorn :/ Måste nu fixa handbollskläderna osv.

Skuru: Here we comes, the farmers!


ingen foundation :(

gårdagen hos kusinerna var väl okej. Kollade på lilla kycklingen som är så bra tycker jag :D

I dag har vi handbollsamatch i nacka :D Känner mig riktigt laddad faktiskt.

Snart kommer väl snälla lasse och ska hjälpa oss att fixa min älskling :D


Nu ska jag äta frukost. Bye

helt kaputt

Jag behöver en ny foundation!
Hoppas vi kommer förbi en sådan affär i dag. Jag måste.


<3

Jag måste bara lägga in lite bilder på min älsklings-serie Tusenbröder. Hoffa är inte bara bäst utan också så het.
Hurra för Tusenbröder!





What?

I ca ett dygn nu så har jag besvärats med ett stickande i näsan som följs av tårar och sedan nysningar. Funderar på om jag är allergisk. Jag har ju även varit sjuk typ sedan skolan börja. Dessutom har jag fastnat i nässpray-träsket.

Aja i dag så ska vi tilll kusinerna i Täby. Lill-fille fyller 8 tror jag :S
I morgon kommer supersnälla Lasse och ska hjälpa mig att svetsa epan :D Får baka något riktikt gott till han. 
Balkarna är ju helt genomrostade :( 

Men nu måste jag hoppa i duschen. Ska åka vid två-tiden. 
CIAOO! 


it´s gonna be a long way

It's gonna take a long time to love
It's gonna take a lot to hold on
It's gonna be a long way to happy, yeah
Left in the pieces that you broke me into
Torn apart but now I've got to
Keep on rolling like a stone
Cause it's gonna be a long long way to happy

I am so lonley.

 am I  that ugly?  du suger murre.

Med tanke på att jag sitter och lyssnar på TLK så ska jag visa en bild från min hip-hop-period :D (datumet är fel)

Med tanke på att jag sitter och lyssnar på TLK så ska jag visa en bild från min hip-hop-period :D

Jag har lite tråkigt

Jag har lite tråkigt

Dogge

Nu sitter jag här och lyssnar på mina trogna Latin Kings....

.

Skolana i dag var helt okej fastän jag var så trött. Bärjade på enn ny kurs: projekt och företagande. Jag och Filip har bestämt att vi ska göra ett projekt om diet-tårtan! Känns så bra. Den kommer bli kanon :D Får se om Emma väjer att vara med oss elle mimmi och tess. Hmmm vem kommer hon välja? haha

Se vad som händer i kväll då. Ingenting förmodligen. Får sitta här hemma och ruttna.
Bye Bye

Luktar svett.

Dagen har väl varit helt okej faktiskt.
Kom precis hem från tränigen. Först löpträna i en timme för att sedan träna inomhus i en och en hlav timme.. jobbigt.
Känndes kul att Stefan "stickplockade" ut en straff som jag skulle skjuta och fick en fullträff :D
Mamma har varit och handlat massa på ica maxi så har precis druckit massa god brämhults-juicer :D Älskar verkligen deras juice!
I morgon slutar jag elva :D Får väl se om nårga åker in till stan en stund.

Men nu måste jag gå och sova (fast först duscha), behöver en massa skönhetssömn.

Sov Gott Alla! ♥

gårdagen = katastrof

Gåradgen började med att jag fick sitta och vänta på tåget i Hemfosa i 40 min, eftesom det var signalfel. Självklart dårå som jag försent till skolan. När jag kom dit så hoppade jag bara in i min grupp som hade vägt upp alla ingredienser för drömtårta. Så jag och Emma skulle då vispa den smeten och hällde i allting på en gång. Vilket man inte skulle göra utan först vispa äggen och sockret i 20 min. Så det var bara och slänga den smeten som typ innehöll 10 ägg. BRA.
Sen skulle jag och Emma baka bullar. Hon skulle göra vanilj och jag kanel. Så vi delade degen på två delar. Sen skulle jag använda kavelmaskinen vilket resulterade i att halva min deg åkte ner på golvet efetsom ingen hade dragit ut "plåtarna" under efter lovet. Så det var bara att slänga. Sen det värsta. jag och Emma gick på rast. Sen när vi kom tillbaka skulle vi pensla och sockra bullarna. Så jag tog fram bullarna ur jäsen och vi satte igång. Sen när vi var på den sista plåten kom det fram att det inte var våra bullar utan B-klassens bullar. Då kom deras lärare och sa att det var sockerfria bullar som de hade bakat, och som vi sedan förstört genom att dränka dem i socker. Så då blev det negativ energi i bageriet.
Ja sen då när jag skulle åka hem så var förstås alla tåg mot Nynäshamn inställda. Men det löste sig rätt bra med den andra bussen. 

När jag kom hem löptränade jag med pappsen :D  7km. Ännu en gång är jag stolt över mig själv.

Sen på kvällen åkte vi upp till kusinerna eftersom Jocke fyllde 17 :) Väldigt trevligt. Jonas lärde mig spela Gears of wars. haha Det gick väl sådär men kul var det.
Fick även massa fotmassage av pappa sent i gårkväll. :D
Sen skulle jag skriva allt detta jag har skrivit nu här i bloggen, men tror ni inte att när jag var klar så blev det strömavbrott och jag han inte spara och publicera allting så det försvann.
Så bra var min gårdag.


I dag dåra. Har väl varit lite bättre. strömman kom tillbaks inna jag vaknat. Hade ingen gympa vilket var bra eftersom jag glömde mina gympaskor hemma. I kväll ska jag bara ta det lugnt. Troligtvis ska mamma göra paj till middag :D

Bye Bye!


Nu är det sagt.

Nu skriver jag det som jag fasat länge. Jag måste skriva det nu.

Jag hatar när folk inte kan använda de och dem rätt i sina meningar. Jag stör mig så på det . GAAH.

Inte för att jag är bäst på att stava, och framförallt inte nät det gäller engelska. Men de och dem är något som verkligen stör mig. Do not know why but.
 
Så snälla alla ni som sitter där bland era modebloggar och kan stava exakt till alla olika märken osv. Ta och fråga svenskaläraren om lite extratips. TACK. (kan vara bra och vet i framtiden hur men gör på rätt sätt) Kan ju annars själv ha en liten undervisning. tjaa, varför inte?

Den här är kul ;)

Barnböcker du aldrig hittar i bokhandeln

  • Du Är Annorlunda Och Det Är Inte Bra
  • Pojken Som Dog När Han Åt Alla Sina Grönsaker
  • Kossan Magda, Pappas Nya Fru
  • Roliga Ord På Tre Bokstäver Som Man Kan Dela Med Sig Av
  • Hammare, Skruvmejsel, Sax och Såg: En Gör-Det-Själv-Bok
  • Barnens Guide Till Hur Man Liftar
  • Karin Var Så Olydig Att Mamma Slutade Älska Henne
  • Nicke Nyfiken Och Högspänningsledningen
  • Tommy Och Annika Pippar Pippi
  • Alla Katter Kommer Till Helvetet
  • Pappa Stal Min Brandbil
  • Den Lilla Skvallrande Morsgrisen
  • Nu Får Det Vara Slut, Du Ska Adopteras Bort
  • Farfar Får En Kista
  • Den Magiska Världen Inuti Det Övergivna Kylskåpet
  • Katten Gustaf Får Cancer
  • Främlingar Har Det Godaste Godiset
  • Du Är En Olycka
  • Saker Som Rika Personer Har, Och Som Du Aldrig Kommer Att få
  • Gubben i Månen Är Egentligen Satan
  • Se Katten Måns. Se Katten Måns Flyga.
  • Dina Mardrömmar Är Verkliga
  • Var Vill Du Begravas?
  • Ägg, Toalettpapper Och Din Skola
  • Gnällande, Sparkande och Gråtande: Så Får Du Som Du Vill
  • Varför Herr Gaffel och Fru Väggkontakt Inte Kan Vara Vänner
  • Ställen Som Mamma Och Pappa Gömmer Spännande Saker På
  • Pappa Dricker För Att Du Gråter
  • Ploff! Säger Hamstern … Och Etthundra Andra Roliga Spel I Mikrovågsugnen

hihi skön tycker jag

MIN HEMSTAD ÄR SÅ LITEN ATT...

...sjukhuset kallas "Johans Grill och Vårdcentral".

...man fick bredda vägen för att måla dit mittstrecket.

...brandkåren använder vattenpistoler istället för brandslang.

...du är tvungen att boka en tid för att kunna stå på parkeringsplatsen.

...vägarna kan med lätthet saltas med ett vanligt saltkar.

...under boxningsmatcherna får de kämpande sitta i samma hörn.

...Kalle i nionde klass hade både det bästa och det sämsta betyget.

...kommunfullmäktige är samtidigt polischef och gatsopare.

...det finns ingen byfåne, alla tre invånarna turas om.

...den lokala byhoran är oskuld.


ett par godingar jag sparat sedan tidigare, ENJOY!

-         Doktorn, folk vill inte prata med mig.
- Nästa!

  



-         Tror du att TV:n kan ersätta tidningen?
- Aldrig! Hur ska man kunna jaga flugor med TV:n?

 


  

Pappa frågar sin dotter:
- Ser du bra med dina nya glasögon?
- Visst, mamma!

  




-         Jag svalde en glödlampa.
- Så hemskt! Vad hände?
- Lös i magen.

 




Två norrmän sitter och tittar på foton.
- Det här är min farfar i elvaårsåldern.
- Inte visste jag att man kunde bli farfar redan vid elva år.

 



"Vad får man för svar, om man slår 1+1 på en norsk miniräknare?"
"Var god vänta."

  



Två norrmän:
"Kan du tänka dig att i USA blir en person överkörd varje kvart."
"Ojdå. Vilken otur han måste ha."




  

En glad norrman åkte taxi i Malmö.
"Hemma i Bergen," sa han, "får vi två kronor för varje duva vi skjuter i stadens parker."
"Här i Malmö," skrattade taxichaufören, "får vi 20 kronor för varje pensionär vi kör över!"
Och för att driva skämtet en bit extra, låtsades han sikta på en gammal fabror vid ett övergångsställe. I sista stund väjde han förstås undan. Men till sin förskräckelse fick han höra en duns och han såg i backspegeln pensionären ligga raklång på övergångsstället.
"Det gjorde inget att du missa," sa norrmannen där bak. "Jag tog honom med dörren!"


Paradis-Oskar

Har ju trott hela lovet att jag började skolan i dag men börjar i morgon. Så jag har tagigt den här dagen som en sista-slappar-dag. Och just så har det blivit. Skoldagen i morgon kommer även inte vara så ansträngande eftersom vi bakar hela dagen. Det känns kul faktiskt. Var så länge sedan nu som vi riktigt bakade. Det jobbigaste blir den tidiga uppstigningen :S Men det kommer nog gå bra!

I dag har jag bara ätit, kollat på Rasmus på luffen och läst skvallertidning :) Lata jag med andra ord. Vaknade tidigt av att fia och mamma hade tagit fel på klockan och skulle rusa iväg till ryggspecialsiten. Sen kunde jag inte somna om :/

Ska nog kolla lite pår oliga historier nu. BYE!

aah :)

Nu har jag kollat på Hoffa och hans gäng :) Älskar den serien så!
Åt massor med fruktsallad till :)
Fick reda på att jag böjar på tis för några timmar sedan! haha Jag som laddat så för skola i morgon men det känns himla skönt! En ledig dag extra :D hihihi
Men i morgon blir det nog bara lugna puckar. Ska försöka skriva klart bravet som jag tänkt skicka till cafe rosenhill. Vill försöka få helgjobb där! Måste ha extra pengar. Så himla tomt i plånboken hela tiden. Men vi får se. Hoppas, hoppas, hoppas att de vill ha mig :)

Men nu ska jag upp och spela lite mastermind med Fiddelian.

God natt  :D

Hoffa NU!

Spring och kolla på del 2 av tusenbröder! Det ska jag göra iaf! BYE

Mors mor och far är BÄST

Vaknade vid nio. Jag och mamma tog tåget in till stan. Mormor och morfar var redan inne då och hade tagit en plats i kön till NK. Jag och mormor stod och köade i ca 40 min och kön var jättelång! Så mycket folk. Men det var det värt. Var inne bland de första. Vi rusade då direkt upp till gant och där fyndade jag en skjorta :D Fick även med mig en blå kofta från inwear som jag dödsgillar. Fyndade även en jättebillig och god parfym :D 100ml för 199kr :) Sen blev det inge mer eftersom skjortan verkligen kostade skjortan. Mormor köpte en lika dan förresten! HAHA
Sen gick vi allesammans och åt/fikade på ett jättemysigt ställe.
Åkte sen hem till mormor och morfar och fia och pappa kom dit. Vi åt kreolsk gryta som är så GOTT. Men var inte så hungrig efter min cesarsallad :P
Sen övningskörde jag hem från bromma. Känns riktigt bra. Som E sa: men då kan du köra bil nu. Och jaa det kan jag faktiskt :) :)

I morgon är det match mot damerna och det sak bli kul att lira lite handboll. Var ju ett tag sedan. Förresten så har jag världens träningsvärk efter löpningen i går :/

Men nu ska jag slagga sött. Sov Gott!


HOFFA HOFFA HOFFA

Har kollat på del 1 av tusenbröder återkomsten och jag älskar den! Andra delen sänds på söndag kl 8 :D
Jag tycker att hoffas måleri är en av de bättre filmerna någonsin!

Ska upp tidigt i morgon. Ska in till stan med mamma och mormor. Mitt mål är att komma in på NK:s mellandagsrean, men mormor verkade inte så haj.

Ska upp och spela Mastermind med syrran :D as old time. haha

God night and sleep well!

otroligt murre

Jag överraskade mig själv genom att följa med pappsen och löpträna 7km innan maten. Första träningen på jättelänge! Men det gick bra och pappa var överraskad.

Har precis ätit räkor i massor!

kl 8 är det tusenbröder på 1an. Den kan jag verkligen rekomendera!

Snart är mina rör till epan klara :D hihi

BYe BYe ♥

HAHA

I morse väckte pappa mig kvart i åtta. Känndes riktigt bra faktiskt. Skulle hämta mamma vid västra runt nio med epan, för att sedan fara vidare till jordbro för besiktning. och det gick ju som det gick. HAha.
Har två månader på mig att fixa hela balken under, för att sedan ombesiktiga den. Annars blir det körförbud. :( Rätt komiskt tycker jag. Vet inte varför men. haha

Kom sen hem till fia och vi hade filmmys :)

Snart kommer pappa hem med räkor och lax. hihi

PUSs ♥ KRam

the commander

Morgonen var ju inte så lyckad för min del. Hade jätteont i skallen plus illamående. Men det gick över efter att jag somnat om i en halvtimma.

Jag och E gick långpromenad :D mycket härligt! '

måste dra nu syrran e tokig. :/ måste till sixten.
BYE

naaj

Vaknade nyss med huvudvärk. Försökte sova i natt utan nässpray och det var inte kul det. måste försöka bli av med beroendet.
Mysigt väder också. verkligen.

Ringer väl E om en timme. Kanske går och försöker somna om igen.

Have a nice day!

dumma, dumma sl

Trevligt med lite film-mys! Synd bara att  SL SUGER BALLE som gör att det är omöjligt att ta sig hem med flera alternativ. Ingen nyhet men.

Aja, blir en dag med E i morgon :)

Förresten så har jag haft ögonmigrän igen.. Fast denna gång så var jag snabb nog att slänga i mig en ipren så jag slapp huvudvärken. Detta är tredje gången på lovet! Måste söka lite mer fakta på google.

en sak till bara: JAG ÄLSKAR NÄR L MASSERAR MIG. WUNDERFUL :D
BYE BYE


hihihi

Har precis duschat. L och M kommer om ett tag. Kanske E. hihi ska kolla på film :)
måste dra, mamma är lite tokig.
BYE


skitpådig- as gotakanalrepliken

I går eftermiddag åkte hela famljen til södertälje för att kolla lite. Jag köpte ett par svarta balerinaskor på rea. Väldigt söta tycker jag. Sen åkte vi till mitt hatnäste bauhus (eller hur det stavas) och köpte en ny badrumsspegel.

I dag blir det väl softa mer. Ska följa syrran till bussen så jag kommer ut någonting iaf. haha

Chinga Chonga


Ha ett underbart 2007!

Nyårsafton var lugn och mysig. Tillbringade den i herrgården. Spelade mest biljard hela kvällen med syrrran. Middagen var jättegod och fina raketer. Varje gång jag är där så blir jag så förälskad i deras hus. Det går inte att förklara hur fint de har det. Synd bara att bussarna går så kasst här ute, hade varit trevligt om E hade kommit upp en sväng.

Igår var jag bara hemma. Kollade på två filmer som vi hyrt. Familj på väg och The hills have eyes. Den sistnämnda var en skräckis och SÅ BRA. Kanon faktiskt. Familj på väg var iof också rätt bra.

Vid två ungefär kommer mamsen och hämtar mig och sister, så åker vi troligtvis till Södertälje.

Tänk att J troligtvis är i teneriffa nu. Sitter väl och solar vid någon strand och spanar in grabbar. Jag vill också...

Pratade med E nyss. vilken knipa. hehe.

Ching Chong amigos