skrik då grisen

Idag slet jag mig loss, slog ner min sega halva av mig och åkte till sats. Det var evigheter sen, och varje gång detta händer, när jag haft ett uppehåll. Så tänker jag alltid, ska det va så svårt? Varför gör jag inte det här mer? Men tydligen har jag så jävla svårt att börja. Men nu hoppas jag, att jag startat igång igen.

ma ma ma ma


i gotta a feeling

Fredagskvällen blev så jäkla mysig. Värmeljus i hela växthuset och en massa kräftor å räkor. Har adlrgi blivit så mätt på skaldjur förut tror jag. Men där satt vi å mös sen blev det smala sussie som jag hlavsov till. <3

Ikväll är det utgång a la Paus crew minus Frida. Är sjukt taggad, ska testa på röda läppar i dag, nåt som jag aldrig vågat..

haha bitch!

Om typ en månad kommer det en praktikant får enskede till jobbet, från tvåan! Jag har aldrig sett bruden, men hon hade sett mig.
Så hon ska utnyttjas! mohahaha nu är det jag som bestämmer på ritkgit din lilla fjant. Du ska fan stå och göra
anslag till mig, du ska göra rosor för allt i världen, du ska diska varenda kittel jag rört, sila all choklad, göra alla bottnar. Jag ska ge dig tre veckor from HELL.
Och sen kommer Kjell att hälsa på, och då ska han få sig en smocka också.

Nä, varför är jag så agressiv, vi kommer säkert stå och baka i takt, sjunga lite och prata om massa gemensamma lärare. Eller, hehe


65465 the number

Imorgon är det fredag, jag har ätit suchi, gljjerna är beställda(nr1) och i helgen blir det utgång. I feel great!


De har tjatat om en micro till bageriet i två år, jag fråga förra veckan, och igår så stod den där.

Just nu känns det som jag har världens bästa arbetsplats.

hjälp mg fort och säg vad nu tycker!

Nr 1

Nr 2

Snälla säg mig

imorgon är jag en rich bitch, yeah baby

  

hit the road jack

Filippa slagga kvar, hade planerat åka till grönan idag. Men fem min innan vi skulle åka, helt färdigfixade så märkte vi att det var stängt idag! Men det gjorde inte så mycket eftersom vi måla hela dan i dag också. <3



Sen Filippas målning också! :)


det är så kul att se de olika stilarna! Vi är grymma

<3

Gårdagen var iaf den mysigaste dagen på väldigt länge!
Fixade och trixade med plankor, elkablar, bord, musik, alla färger osv. Så när Filippa kom lagade jag kycklingwok till oss, sen började vi måla. Och där stod vi ute i solen från typ kl 15 till 21? Men solen övergick till kolsvart mörker och vi tog på oss kläder och hämtade strålkastare. Stjärnklart och allt var bara hur skitbra mysigt som helst.

så här mysigt kan man ha det en söndagskväll i skogen


söndag :(

Det blev en soft kväll, två skitdåliga filmer men massa svull med Madde och lille Pelle, haha.

10 timmar idag, men jag står upp


grrr

Efter mina insatser på jobbet den här veckan kan ingen komma att kalla mig pussy iaf. Idag 11½ h. Kl 15 idag kommer en kärring in och säger att hon vill ha tårta för 100 pers tills i morgon. Cool som jag är trots att jag ä sjuuukt stressad svarar jag. Jag leverar till mitt ytterrsta.
- fan jag jobbar i morgon, gud vad jag kommer behöva packa tårtor
-Men fan jag jobbar imorgon, gud vad jag kommer behöva baka

gårdagen var iaf najs

Jag är trött. Jag ska jobba lördag också.
Jag ska va glad att jag har jobb.

Jippi.


viktor är tillbaka

Kolla där går fru grävling.

sommarmys


sa jag att jag var trött igår?


-skitMARÄNG-

underbara helg

Fredags kräftmys hos Lollo :) Rappa kalja och vin efter 11 timmars jobb. Mys.
Lördag var det Jannis fest och träffan kusinerna <3 Sen lilla PisseNisse (fias övningskörningsbil) till Billy and people. Tokigt. Propellerhänder. Bada halv fyra och såg månen, då lever man.
Igår, fika på stan med Filippa, sen spontandrog vi till Grönan! Där träffa vi Hanna å Marcus, också hur mysigt som helst.

MEN har jag varit så trött som jag aldrig varit förut. Farligt att inte jobba lördagar..

jag tror jag börjar bli lite smått beroende av det här. vet inte riktigt om den är klar än?


-Färgerna blir lite daskiga med kameran, pappret är liksom vitt-

P  E  A  C  E     O  U  T

gillar

Yes, i morgon är det fredag. Det betyder att jag snart överlevt mina 4 veckor utan Viktor! På tisdag morgon, när jag kliver in i bageriet ca 05:56 så är det hans rygg jag kommer se borta vid kavlingsmaskinen. Så kommer jag få höra det vanliga "tjenare tjejen!" Så kommer det kännas som ett stort moment, och jag kommer vara lycklig hela dan. Tror inte ens en smörgåstårtsbotten kommer dra ner mig, NÄ.
Alla arbetsplatser borde ha en egen Ville. Han kan med sin närvaro fixa känslan av en nöjsepark, och med sin frånvaro känslan av en bergavningsbyrå.
Jag kommer längta tills på tisdag..

torsdag i morgon

Fy fasen vad jag spenderat penger den här månaden. Igår var det haninge och i dag stan med Madde. Är så sugen att måla men bästaste papprena gick ur sortiment! Jag som har köpt blodrög färg och allt..

OCH sen hatar jag de där jävla smörgåstårtorna. Jo sörrni, jag delar, hyvlar, gör geggan och läggerihop dom (bottnarna) och det tar sååå lång tid, det blir aldrig bra plus att jag idag slant med kniven så det fan forsa ur fingret.

nu har det slutat klia



-Ät fett och socker tills du spyr-


det här är vad jag vill göra, ibland vill jag vara arbetslös


det är varmt, jag måste ta vara på min sista semesterdag, men mina målarfingrar kliar lite


i like the way you do me

Nu ska jag ner och bada å sola, rehabilitera mig lite, sen ladda om och kröka på igen. Utgång med Madde, Frida och Micke. yeaj

flippa 20 åååååååååår!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Garttis <3
nu jäklar blir det SYSTEMET  

flippa uur

Tur att jag inte tog bussen hem, för då hade jag ju missat en resa med kundvagn, in i trottoarer, TOTALflipp, garvkramper på gatan, sen avslut med nakenbad i fontänen, nakna skuttandes, sen in i porten.
Och hur vi blev inlåsta på grillen, massa löööök.   cpbarn vi är  <3

peace


jag valde rätt vecka att ha en mini-semester på

Två underbara dar, massa sol å sova. Jag är inte gjord att läsa böcker då jag somnar hela tiden, vilken tid på dygnet som helst.
Bad, möte med alger, klippbad, VIKINGAR, plocka blåbär med djungelolja, sen kotten med B och D ni kommer aldrig få veta vårt tecken!
Och vi rodde genom halva vassen...
 


6-dagars semester

Gick inge bra på jobbet, moussen skar! Jag som gjort den flera ggr förut och problem nu? Skitförbannad, men fick ihop den lite, så jag använde den iaf.. piss.
Nu är jag iaf ledig tills nästa måndag, och vädret ska bli bra, UNDERBART.
Imorgon blir det ut på sjön, sandskär må jag tro, och Jenn min vän ska med ut! :)

hörde den i en butik och jag tänkte "vilket skit" men jag ändra mig snabbt "vilket bra skit"


fyller på med en gång




hoppas den fylls på flitigt

>Nämen, ser man på. En ny kategori. <

dance around naked

Prideparaden igår, sen mys i stan med mammsen, ITALIENSK GLASS i all jävla ära. OCH världens bästa Viktor mötte jag på i stan också, fyy så glad jag blev. Sen utgång på GK, skitkul :)

Snygging, like your ass!!