teleen

jag och malin har förat hos
mig i typ hundra år! skitnajs massa vin och hamburgare! nu är vi hos malin och ska snart ner til nynäs! skitnajs dag med häng i kungsan på fridays!! yeeyah
nuy blir det nynäs, skitspännande och se Jenn min vän sjunga på stora scen i natt, lääängtar. sla spela in. Ocg malin är så roololig. Jag börjar bli full. dricker en halvår gammal cider. thats najs. '¨
lovelove and som fuck from meee

grattis

I dag har varit en mycket irriterande dag. På allt, nätan alla.
Men snart kommer fia hem :)

oh my god, you have make it hard

Som jag laddat inför denna löprunda. Först blev jag avbruten med systemet. Sen jag lunka på, bra takt. Över min förväntan? Men sen kom min blåsa ikläm, och sen håll. Men jag är ändå nöjd. Det här är uppträning för boxningen. eller?

a apology letter from a man to his family


och den andra halvan

Har suttit fan hela dan och pluggat/gjort projektskiten. Nu är jag done för i dag.

miles away

Skit i Britney, låten år grym

my secrets

Min dagbok, den är bra.
Allt man egentligen vill skriva på bloggen men som ibland inte riktigt går, hur kryptiskt man än försöker göra det. Dagboken är bra. Alla ord och tankar är tillåtna. Tillochmed bilder och särskilda texter, bättre än bloggen. Roligast är också att se tillbaka. Jag skriver inte vareviga dag, skriver de säskilda sakerna som jag vill skriva ner, som hänt. Trots min nybörjartid på några månader så är det sjukt kul, jag kan se utveckling som jag inte sett annars. Ful ? ? ?
Min dagbok är kung.

someone else secret


också projektet...

Fy helvete vad mycket det är till vårt bageri-teoriprov, hur ska jag få in allt det här :O

helvete

Jag får faktiskt lite smått panik och ångest över att sitta hemma en lördagkväll. Det känns så tråkigt, att inte ta vara på den lilla tid man har. Buhhäää. Nu fick jag mer ångest. Jag VAR så jefla trött men nu, nu är jag pigg. Nu vill jag vara i stan. Döda mig.

Och min idol, Erik i robinsson åkte ju hem :(

har mimmi slutprovsnerver?


nöjd, aldrig nöjd

Slutprovet den här veckan, är nöjd med min insats.

Jobbat i dag, mycket nöjd med min insats.

Ska vara nykter den här helgen, nöjd med mina kloka val. Kanske inte alla, som minnet.

Såg Nour i går, nöjd, nöjd.

<3

Min lillasyster är rolig när hon, precis innan ska springa iväg till bussen, råkar spruta parfym i båda ögonen. Roligt.
Förresten är min kamera inte på Patricks, den låg på skohyllan..

maaaaaaaaaaaaat

Nu är det svart på vitt. Efter det röda, inge mer. Och sen träna.

NOUR NOUR NOUR

På fredag ! hihih


busy

Jag har varit jävligt dålig på att skriva på sitonde. Men det beror på att jag jobba hela förra veckan, träna och försökte göra allt av den resterande tiden. Gick första gången på ett BOX-pass på sats. Alltså, herre jävlar min gud. Det var heeelt sjukt. Dock lova jag min poxningspartner att köra nu på torsdag igen! haha Sen har det varit massa häng i stan osv.

Den här veckan har vi slutprov också! Helt tokigt. Fan vad vi ska baka skiten ur oss!
Och sen nästa vecka är det mösspåtagning, valborg, sen alla skivor sen fyller jag fan 19 direkt på det. OCH sen har hela maj gått och då är det STUDENTEN helt plötsligt. Som man väntat, hela sitt liv. Snart är dagen här. OOoooh  

sant

Ledighet trodde jag, men jobba i går och i dag. Vickar för en extralärare och det är skitkul. Vara med på lektioner och hjälpa barn som har det lite svårare. Och leka på rasterna, skitmysigt. Dock är jag helt slut. Blir jobb i morgon också sen vet jag inte riktigt. Barn är iaf kul att jobba med.

bläblbläblbalalaoaapappaklkkakaapa pla

Sjukt seg dag, sov åt sov, nynäs skitsnabbt, hem godis, ps i love you (boken är much better), åt, data, ballar av stål.
Ingen nytta alls, jag som skulle tränat och skit. Men det ska jag försöka ta i morgon. Nu måste jag börja skärpa mig fram till studenten. Jag märker faktiskt en hel del förändringar pga för lite träning, valkivalki lite störrei.

Är ju ledig heela den här veckan, men ska föraöka göra nytta. Typ jobba, daah. Jag har ju tydligen bara 300 svenska riksdaler på kortet mitt. Länge sen jag var så pank. usch.

Och vad jag brottas.

hej söndag plus lite ångest


skit på dig

n- n- now th- that don't kill me
can only make me stronger


det är sant, tröck i mig några koltabletter

Hej, i morse hade jag väärldens rallybajja. DET NI. Sprutsprut i shoo.

fatastic

Vakna 06:15 i morse, upp frulle sen en långprommis med mamma. Åkte sen till skärholmen när de öppna kl11. Såg två bilar krocka, HAHA loosers.
Handlat galet mycket, havererat kontot. Studenklänning, sandaler (skitsnygga och dyra med nitar) kofta, jeanslegg osv.
Sen bjöd vi Nina, Janni och Jonas på middag så snabbt hem och toklaga. Gjorde Jennisn berömda cheesecake med MYCKET freestyling. HAHA men det sluta nog rätt bra.
Så nu är jag så mätt så jag är spyfärdig och skittrött och har ingen stor lust alls att gå upp fem i morgon. BUT I´m gonna do it! Och sen tror jag att jag ska dra vidare och vara en Karlsson på taket ;D

under bar


update ...

Dålig update av mig. Men det har varit mys kvällar hit och dit. Sista dagen på praktikten igår också :( Så jävla söta, fick blommor av mig och jag fick tårta, samt en presentkasse med Amarone vin, påskägg med miljoner praliner, två skitfina chokladkakor och chokladdoppade jordnötter. Så jävla fina tjejer.
Vi sa typ hej då till varandra i en kvart. Sen precis innan jag stängde dörren bakom mig så sa jag "vänta, en sista. kakan..." också kärde vi helt galet tre starka hoppande KAKAN KAKANSSON. Det var moment det.


Sen direkt ivåg på visning i vh, mycket söt liten lägenhet. Men det får vänta en stund.
Sen pang på grillkväll (utan grill för mig) med massvis av bara tjejer. Skitmysigt, satt uppe halva natten, garva och kolla på "best of tobbe" från köping. Sen dela hela natten med tamara i hennes 90-säng, coolt hur litet man kan sova ;)
Nä, hittills sjukt bra lov. Har dock inga planer för kvällen?

Sen roligt roligt. Han som köpte min epa har tydligen hittat mig på bilddagboken! Kul att se att den lever än.. Saknar ju min lilla bästa epa.

du kan få undersöka mig



Trodde jag skulle komma iväg två timmar tidigare än vad jag gjorde från praktiken, men men. Blev tillslut häng i medis med öl och tre systrar till sällskap. Nu är det vår iaf, satt i t-shirt. Jumm.

hata häst på väg


Kolla förändringen på däcken! Fan vad snygga fälgarna är.
Bytt däck, tvättat, avfettat. vaxat, dammsugit, torkat, tvättat mattor osv. Världens finaste <3


Jag å mamma har kollat lite på olika lägenheter. Har ju hela tiden varit så inne på att bo i stan, men kanske det får vänta? Jag börjar mer och mer kunna tänka mig bo i VH och ha nära till jobbet och allt. Billigare också för den delen.. Det här är så sjukt spännande.

motoboy-hero

Ännu en myshelg.
Grilla på fredagen med mina babes plus deras karlar, käka ute och allt var så sommrigt. Glodde så ska det låta med MUMSIG cheesecake ;D

Har kommit på nu att jag ska bli tillsammans med en norrlänning. De säger de tillochmed på prakitken: du föddes i fel stad.
Jag tror lite på det. En Marckus eller en brolle? Yeepp.
"haru inte två skotrar på går´n äru fan BÖG"

Jobbet igår var så segt med tanke på vilket väder som väntade på mig. När jag var "klar" tryckte jag ut 2,5 kg marsipankycklingar innan jag skulle gå hem. Men men. Körde galet hem, turbospeeda in i dusch och svängde om ut på stan. Så jävla underbart i huvudstaden men sjuukt med folk. Jag och Filippa satt och drack öl sen vin på medis i några timmar. <3

Nu har jag äntligen sovit igen mig efter mina missade timmar i onsdags.

I morgon blir det praktiik igen, och jag tycker inte ens att det känns jobbigt? Det är fan sjukt. Kan man trivas så?

favoriiit


kakan kakansson

Vet inte varför men just nu är jag bara galet glad? Antar att det är vädret faktiskt.
Ute i går, sov tre timmar sen vidare mot praktiken. Jobba över ända till sex. Jag är så stencool. FATTA.
Mango hade ju kunnat varit bättre men jag tyckte vi hade våra stunder med "din lilla jävel, kom hit" osv. Trevlig efterferre också ;) Luktar så sjukt gott under mina armar, och den här gången är jag faktiskt inte ironisk. Goa, underbara doft, älskar din deo vafan.
Jag känner mig knappt trött, helt speedad. Men jag måste gå och sova typ nu. Fast helst av allt skulle jag vilja köra på igen, pratyy. Men icke.

K A K A N   K A K A N S S O N
Jävlar vad den sätter sig på huvet.

Varit i hallen också och fixat biljetter till frisörerna, duktiga mig.
Juste, hade mycket trevligt i tisdags också, fika och sen häng i kungsan. VÅÅÅÅÅÅRR!

Undra om det var ngt mer jag skulle skriva?
Andvände ballerina också. Och sen allt flyter påå.