Förra veckan och helgen i en enda bild plus billy såklart


jobbet är fullt av överraskningar

"Äntilgen en brud som vet hur det går till"
"gud vad kul att du jobbar här, du var min favorit"
"Hej då sexy mama!"

Allt funkar bra, jag och Viktor ar nog roligast på hela jobbet, alla vill va med oss. Vi are the gang.

det är väl inge synd om mig...

Två dagar på jobbet har gått, vilket har varit lugnt. Snälla T har förberett allt så himla bra, jag vet knappt vad jag ska hitta på å göra? Gjörde iaf satansjävla dammsugare och myrstackar i dag, pinsamt.
Igår efter somnade jag å fia på travbanan plus bad, idag blev det Billy å Andreas, ska dit i morgon igen å ro å fiska å sova i solen, typ som idag. Jag älskar vattnet, det blir en helt annan känlsa från att åka hem å lägga sig. Plus att jag gillar dom.

Det funkar bra ändå, det här med sommar och stå inne i ett jävla bageri. Hatar bara de där jävla radiopratarna som bara snackar om allas semester hit å dit. Men det går ju faktiskt hitta på ngt efter jobbet..

ni gjorde iaf min lilla semester kanon

Jag jobbar ända tills december, då kanske jag kan ta ledigt. Jag hör av mig då...


puss å grattis

I dag är det pappas födelsedag! Gjort en fet smörgåstårta ännu en gång.

I morgon börjar allvaret i mitt liv. Så allvarligt är det att jag inte skrivit på ngr papper, vet ngt schema, vet vad som ska göras i ordningen, tid? Vilken hjälp jag kommer få. Vilken toppenchef. Gud vad sugen på jobb jag är...

när väskor och skor trängt sig på, känner jag vem det är som tränger sig på


emma is hoot


saltis

igår kom det, känslan av ledighet. Sol, släkt och segelbåt destination mälarn -> saltsjön via hammarby, nacka och slutstation Saltsjöbaden. Jag tror jag är kär i saltis. Jag och Andreas tog två promenader var av den senare var lite bortvirrad bland alla fina mijöer och hus i en timme. Middag på sjökrogen i solsken och röda faces. Och jordgubbar samt sov i båt.

grattiiis

KAJSA!!!
Fyllde hela 18 år igår! Det firade vi med princess- och prinsfest!!
Härlig dag med häng i nynäs och hos Malin :)
Sen party med massa skoj, som avlsutades med gungbräda med Joppe! HAHA det var så kul.


har du en muckande blatte i träsket??

En synonym vi gjorde igår

gloria

Ringvägen at 02 med els å malin ♥


fransfransfrans

I natt drömde jag att jag skulle till någons champangefrukost och i sömnen satte jag på mitt jobbalarm 04:45 och när den ringer (sover antagligen då också) och tänker att ääh, jag går på mottagningen istället och somnar om. Jag var fan helt förvirrad när jag vakna.
Sen har jag duschat med en BOUTA-spindel, men han dog av VO5:s schampooflaska och sen rätt ner i avloppet. Skitläskigt.
Sen har jag varit i stan med Emma! Äntligen köpt med en läcker fransklänning. yeey, läcker.

Är fett förkyld efter allt med studenten, ont i halsen och äckliiigt snor, uuääh.

jag sminkar mig efter studentflak, jättefint


Se humorn i: håll käften bara, vadå svart? det är väl inte så farligt, whaaat?

studenten 2009

Vet att jag är lite efter att skriva om studenten, men tiden har inte riktigt funnits. Men vad ska man säga? Det är verkligen en av de finaste dagarna i ens liv! Fy fan vad galet det var, och kul! Vill bara göra det igen och igen!
Chamangefrukosten, mimmis böl i klassrummet, utspringet, flaket, krocken, kisspausen, duschen, din gästerna, kitchenaiden, sminkningen,
ååååh allt var bara så jävla bra! Så undebrara människor <3 Och min lillasyster, absolut den guligaste! LOVE

 
resten finns på fb...


hjälp

Usch det här är helt jävla cpsjukt. I MORGON HÄNDER DET!
Trevlig dag med Hellasgården, sen hem och gjort FETASTE jäkla smörgåstårtan, sen iväg på avslutningsmiddagen. Över alla min förväntningar! Lärarna var helt underbara, kan dom inte va så mer till vardags? Och maten var ju tre gånger bättre än på vår studentskiva! De gjorde hela skolavslutningsstämmningen! vilket jag behövde för att känna känslan, studentkänslan. Nu är det faksitkt liite pirrigt. IIiiiiiiiiiiiiiiiihhhuihihihihihihhhihhhhhhiiiiiiiiiiii

samla sniglar vill jag också göra, precis som barnen, fast jag föredrar med skal


kom igen nuuu

jahopp, sista lektionen i dag då, bra avslut med bild <3 Målade vårt fiina lakan samt våra skärrosa linnen. Tyckte det var lättnad förut men nu slår verkligheten till, och det ÄR faktiskt i morgon!? som vi har avslutningsmiddag och det är FAKTISKT i övermorgon som the crazyy fucking student already is here! :O Att det är så nära är obegripligt! det är ORIMLIGT! (a la Kishti)

Har iaf jobbat och nu bakat feetingmorotskaka till fredag.

Är skittagad på hellasgården i morgon JUST för att det ska regna!? Stört kanske men jag ser framför mig hur kul det kan va om vi halkar omkring och spelar brännboll och hoppar i lera, precis som när man var liten, som ungarna på jobbet i dag. Gräva ner sin stövel i leran, få baksug, tappa skon, och falla baklänges ner i skiten. Jag vill det fakiskt!
KOM NU ALLA LP3A:or!!! Nu hoppar vi!

skola, vad är det?

Har för första gången sett en hel (inte de 20 första) Shrekfilm. Har ju aldrig riktigt förstått mig på det där, men nu vet jag, nu har jag ju sett den. Jag nästan älskar Shrek. Första filmen var det på 4:an va?

I morgon blir det stan, en del uppdrag. T-shirts, strumpisar, solpuder, beiga trosor, kanske ett par skor?

We get some rules to follow That and this, these and those No one knows We get these pills to swallow How they stick in your throat Tastes like gold Oh what you do to me No one knows


det ska bli ett sant nöje att döda dig

Att boken jag läst finns i släkten är overkligt. Man blir blind och förtränger de små tecknen, för det kan inte vara sant. Minus det råa.

nu ska jag börja be till vädergudarna

  

just nu älskar jag sverige

Känns som jag vill skriva en massa för jag inte skrivit på länge. Mycket har gjorts, and thats why. Men orkar inte riktigt. Helgen har iaf varit bra, underbara väder. Har nyss varit i stan, Hanna bjöd mig på middag. Hur mysigt som helst och stan at summernight är otroooligt.
I morgon hoppar jag skolan, och förtsätter sola. Har badat också, två ggr. Skitskönt. I dag låg vi faksitkt i och simmade lite.  natti