Trevlig valborg!

Hoppas Filip blir på lite bättre humör så hon kommer. Men det blir iaf att hänga med some old friends hur som helst ;D
Känns som det kommer bli kul iaf! Är på riktigt bra humör! Så nu blir det TJO OCH TJIM :D

tack för den

haha nu sitter jag här. Vaknade halv fem och kunde verkligen inte somna så nu tänkte jag skriva lite svenskanovell om Medea :P Hej så länge!

tro rätt tro fel

Någon mer än jag som såg inlaget  från västra eko-skolan på nyhetsmorgon i morse? Väldigt bra blev det!
De kankse lägger ut det på tv4.se sen. Vad jag kan se så är det inte ute än iaf.
Nu kanske jag måste börjar plugga lite.

my love is back

I dag har jag bara varit med och hjälpt morfar att meka med epan. Sen slyttade jag iofs kaninburen också. Annars har det bara varit en  riktigt hemma-dag.
Nu är epan igåg igen! Känns så bra :D
I morgon är det ju fotbollsmatch också. Hoppas på en vinst ;) Eller att det iaf kommer går bättre än sist!
bye

nice day

I dag har jag iaf haft en riktigt trevlig dag!
Var i stan mellan typ tolv och halv tio.
Det har shoppats lite. En klänning, nagellack, hårspännen, rakhyvlar.
Vi var och hälsade på Mimmi som jobbar på McDonalds, så vi åt där. Kan väl säga att man fick lite extra mycket av allting ;) Och den McFlurryn hon gjorde till mig var den godaste jag ätit! Det var typ daim med glass ;D
Men där satt vi och åt iaf i två timmar.
Sen vandrade vi runt lite och bara umgicks.
Men nu ska jag sova. Ägonen håller på att falla ihop.
I morgon blir troligtvis epna klar :D
Hare bra!

bögkappa

Nu sitter jag här i skolan. Kunde inte baka vårat projektarbete i dag eftersom vi inte hade någon kesella. :(
Väntar bara på att det ska bli  lunch så man kan käka lite kycklingwok!
Sen blir det SHOPPA och sen troligtvis en sväng ut på djurgården ;)
Ha en bra dag!

torsdag

Dagen har bara flugit förbi med det härliga vädret! Hade klänning på mig till skolan och det är inte ofta. Har inte haft någon jacka med mig två dagar denna vecka, så nu börjar det kännas lite somrigt. Undra hur varmt det äri grindsjön? ;)
I dag var min snälla morfar här och fixa med min lilla
raring. Den gamla motorn lyftes ur och på lördag, troligtvis, så ska den nya in! Hoppas, hoppas, hoppas att den är igång snart igen. Känner mig helt hanikappad utan den.
I går när jag timade in bussen rätt i VH så naturligtvis gick den inte just den timmen. VARFÖR går den inte kvart i två? Måste varit en riktig fiskpinne som bestämt det.
I morgon iaf blir det en sväng på stan efter skolan med flickorna i klassen ;)
Nu är det dags att slänga sig i duschen. Natti!

Årets första jordgubbsätning<3

I dag så suklle vi gå på studiebesök.. Vart hamnade vi? PÅ LIVRUSTKAMMAREN! Hallå? vad har det med bageri och göra? Sen fick vi se på vaktparaden och sen åka hem! Men jag fortsatte till blackeberg där mormor kom och hämtade mig. De skulle sjösätta båten och mamma och fia skulle komma dit senare. Så låg och sola på bryggan. Det var gött det. Sen lagade jag och mormor mat. Och allt var väldigt mysigt.
kom hem för ett tag sedan så nu blir det väl bara att göra sig iordning. Puss och kram.
153636-90

To se more photos click here:
murresbilddagbok!

Fuck.

Vilken onödig jävla dag.

chingalingalinga

I dag har det bara varit städning. :( Så jävla tråkigt.
Har kollat på heartbreak hotel två ggr i dag också. Skitkul måste jag säga.
Inte har jag gjort en jävla novell som jag skulle skrivit heller.
Kul också att min epa inte fungerar. Det är så sjukt jobbigt att ta sig till och från skolan utan en traktor som väntar. Nu måste man skynda sig till bussar och skit. Kanske det blir natta över hos mormor och morfar dena vecka? Vore iof lite mysigt.
Nu blir det väl dags för mig att göra mig iordning....snart, Hejsvej!

shit happens all the time

I går i skolan fick vi reda på våra indviduella val. Det blev: choklad konfektyr, restaurang konditorn och kallskänk.
Känns riktigt kul!
Sen efter skolan åkte jag hem till filip en sväng. Bajsa hunden och sen drog vi vidare till haninge. Träffade på den omtalade E också fikade vi lite. Sen åkte vi vidare till VH där vi mötte upp mammsen och handlade inför kvällen. Sen åkte vi hem och då kom Emma. Vi åt lasagne, kollade på talang 2007 och var ute och promenerade.
Sen i dag åkte de hem och jag for vidare på fotbollsmatch. Stortorsk kan man kalla det. Plus att jag fick gigantiska skavsår igen, trots att jag bytt sulor :/
Sen hela dagen har morfar varit här och mekat med epan eftersom den är paj. Morfar och pappa var och köpte en ny motor, så nu blir det en b20!
Men det lär ju dröja ett bra tag innan epan är klar...
Häromdagen när den stannade på rälsen så hade jag ren jävla tur att jag kunde åka vidare. Vevstaken hade kunnat sabba hela skiten och då hade det inte ens gått att rulla bort epan.
Men nu hoppas vi på att det ska bli bra ;)
Nu börjar jag bli ganska lagom trött, så det blir väl sova om en stund!


barfotatarzan med tights och en handske.

Ännu en förfärlig morgon! Shit. Hade skitbråttom till tåget. Epan lät jätteunderligt, nästan som om motorn skulle rasa ur (lät så i går med). Pappa försökte laga felet i går men det verkade inte ha funkat så jättebra. För när jag åker över tågrälsen så stannar skiten! Det kallar jag panik. Försökte starta den flera gånger men den gick inte igång. Så jag var på väg ut och skulle försöka hitta någon som kunde hjälpa mig att putta bort epan från rälsen, men innan jag hann så långt testade jag än gång till och den startade. Jag var så rädd. Och förbannad. Ringde pappa och sa att det var dags att skrota helvetet.
Resan hem var ingen dröm,.
Så i morgon får någon skjutsa mig till tåget.
I morgon komer även Filip och Emma hem till mig ;) Om det ska bli fint väder blir det grilla!
Hare gött.

sol på fre?

Min morgon var den värsta på länge. PMS tror jag att det kallas?
Men jag kom iaf iväg till skolan.
Skolan i dag var oerhört ovanligt tråkig. Bara teori och gympa. På svenskan var det så tråkigt att jag och Tess gick i väg med en sax till toan och klippte lugg ;P Och våra gympalektioner är inte en dröm (inga kommentarer).
Men hallelulia säger jag till fotbollsträning på gudby! Så underbart.
Och äntligen åkte Anchal ut från top model!
Sov sött.

thihi

I dag fortsatte våran temadag. Vid klockan tre skulle alla grupperna samlas i matsalen där vi då skulle ställa ut våra saker. Slutade med att typ hela skolan var i matsalen och svullade mängder med tårta och annat smaskens som vi bakat. Hur mycket som helst var det!
Våran tårta var ganska okej. En annan kul grej som en grupp hade gjort som fått temat big size var att de hade gjort en jättestor semla, damsugare och bulle. Tufft faktiskt.
Men nu är det dags för mig att knoppa. Har iofs lite sovmorgon i morgon ;)
Sov gott!


hallelulia.

Fasen vad cp bloggen var i går. Skrev typ hur mycket som helst, sen försvann bara allting. Sånt gör mig så sjukt jävla galen.
Skrev iaf att cupen var en mycket bra sådan.
Skrev även om pappas och min "lilla" moppetripp vi gjorde som var två timmar lång. Var och kollade in där de håller på att bygga nya väg 73. Det var så jäkla grymt! Vi åkte lixom på en liten grusväg. Körde förbi en bom och bakom så finns typ en liten stad. Mitt inne i skogen. Fullt med baracker, dumprar, husvagnar, grävmaskiner allt! Så jäkla gymt. Skogen bara öppnar sig och där håller de på att bygga en stor bro! Synd att man inte hade haft kameran med.

I dag dåra har vi fortsatt på våra "temadagar" (håller på i morgon med). Vi blandas liksom ihop med massa årskullar och klasser, alla bageri förstås. Tro inte då att jag och emma hamnar bara med iv-elever som typ bara kommer en halv dag försent?
Vår grupp fick ordet SÖTT som vi då utifrån det ska göra ett bakverk eller vad vi vill om. Sen ska vi få in så många olika ämen (ex matte, historia osv) i ett arbete som möjligt. Men eftersom vi var så effektiva i dag så har vi i gruppen vestämt att vi får sovmorgon till halv tolv i morgon. Men vi får väl se hur våran SÖTA våningstårta kommer att se ut. ;)

Snart kommer pappsen hem och då ska vi käka. Tror jag håller på att smälla av.
Hare gött!

taxi

0730 ringer en kusin: kan du skjussa mig och k till tåget med epan. Tack för den. Mamma fick göra det istället. De hade tydligen missat bussen.
1115 ringer mormor och väcker mig. haha Så jag gick upp då.
Sen skull ajag käka lite frukost men vi hade typ ingeting! Tänkte nästan sno lite från maten vi ska ta med till cupen ;) haha men det gjorde jag såklart inte.
Nu kanske det är dags för mig att börja packa?
Måste ju hinna med och duscha osv osv osv osv osv...
BYE

MIN

Min natt var förfärlig. Innan jag skulle gå och lägga mig drog jag igen mina gardiner (som vanligt).  Då ser jag något som sitter på ena gardinlängden. Jag går då och skruvar upp ljuset i rummet och ser då till min stora fasa att det sitter världens största HUMLA där. Jag blir skiträdd och sprigner ner till pappa som ligger och sover. Jag säger till han att han måste ta bort min humla eftersom jag inte vill sova i samma rum som en
brontosarius-humla. Men han vägrar och säger att han ska sova. Så jag bäddar iordning i mittenrummet. Klockan var ungefär 2320. Sen ligger jag där. Kan inte sova (drack kaffe innan fotbollsträningen). Så där låg jag på en jävla maddrass klarvaken i över en och en halv timme. KUL.
Sen vaknar jag kvart i två. Går på toa. VAKEN. Sen hör jag mamma på toa. Så jag förklara den stora händelsen så hon går upp och släpper ut den där j'vla humlan. Sen kunde jag äntligen sova (fast det tog lite tid innan jag somnade iaf).
Sen i morse hade mamma skällt på pappa för att han inte hjälpt mig så nu har han haft dåligt samvete HELA dagen! haha rätt åt han.

Sen i morse skulle jag och mormor fika på vetekatten men det var knökfullt så vi föflyttade oss till nk ;)
Sen var vi en heldag på stadens torg.
153636-86
Köpte ett par svarta shorts från gina som tydlige nästan solt slut på en dag. Sen köpte jag ett hjärthalsband, skyddfodral till brillorna och en massa grejer från lagerhouse (50% rea på hela lagerhouse på kungsgatan, inte ens utplockat än).
Har nu bestämt mig att behålla min glajjer fast det är hack i dem. Jag tycker om de så mycket så jag skulle bli så ledsen om jag skulle lämnde dem tillbaka.

I morgon blir det ju destination: västerås. Handboll för hela slanten. Får se hur det går med min stora vattenblåsor på hälarna :(

Dags att ge ninisen mat. Ching chong!

weei

nämen tjaa..
I går var jag och pappa och kollade på lite bilar. Enda grejen jag gjorde i går typ.
Sen i dag åkte jag in till den fina staden med Filippa. Vi sattes oss på en kaj på riddarholmen. Dingla med fötterna. Riktigt fint i vårsolen ;)
153636-84
Sen gick vi till gamla stan. Köpte lite mackor den satte vi oss vid vattnet där med. Sen köpte vi världens rinnigaste mjukglass. Kom hem. For på träninge trots huvudvärk. Spelade en hel träning med ont i skallen, skavsår (som jag fått värsta blåsorna av) och nageltrång. Hmm.
Men i morrn bli det vetekatten med mormor och sen en dag med shoppa på stan :D
Dags och duscha. kramelikramkram
KOLLA IN MIN BILDDAGBOK!

tre stora röda

I går for jag ju till haninge med mammsen. Mötte sen Filip och vi strosa runt i centrum. Köpte ett par jeans, top, bh, tights, fem par strumpor det var nog allt.  Sen körde jag hem, as always :P 
På kvällen såg vi på dansar med vargar. Den var skitbra och lite sorglig.

Nu i dag har jag bara ätit värsta frukosten (gröt, mackor, jucie, ägg) och sen plockar ut och in diskmaskinen. Nu tror jag att jag ska gå upp, slänga mig framför Tv:n. Ta mitt påslägg och sparka igång en film ;) SE YA!

why

Hallå!
Nu har påsken rusat förbi! Och kolla ut? Jag tror jag börjar gråta :( inge mer snö!
Men iaf. Påsken var mycket trevlig och spenderades i Härijis som sagt.
Vi testade åka skidor en dag men det var de värsta backarna jag någonsin satt min skida i. IS från början till slut. Jossi testade ju för första gången och hur lätt är det i såna backar? Aja, vi får testa igen...
På lördagen var det fisketävling. Inte en enda liten fisk för min del. Sen åt vi värsta påskbordet! Inte självaste bordet dåra, men maten ;)  Och det tackar man ju inte nej till!
 Sen for vi hem i går. Resorna gick förvånadsvärt snabbt så det var inga bekymmer.
 Me and Jossi on påskafton ;)
Men nu måste jag göra mig i ordning. Ska med mammsen en sväng till haninge, och sen kanske jag möter Filip:)
Hare gött i snöstormen!

skabbryck? scoutförsvar?

Nu har jag ätit värsta kycklingsalladen! Så nice ;)
Snart ska jag packa lite tills vi ska fara till Härjedalen i morgon! Me and
Jossi, för de som inte vet. Bara sitta på en buss i eight hours, men det blir en erfarenhet rikare.  Måste ladda mp3:n, packa det sista. Ladda kameran ;) osv. 
Hej så länge!

Update:
Nu är det mesta framlagt. Massage av mammsen har jag fått. Sjukanmäla mig i morgon ska jag göra ;) jaa, everything is done.
I morse förresten var jag ju hos någon syndoktor. Han kom fram till att jag hade helt friska ögon! Tack gode gud för det. Någonting som är bra iaf :P
Men nu ska jag bara mata Sixten sen blir det SLAGGA för min del.
Men det här blir ju sista inlägget inna härjis! Sen kommer jag ju hem till ett påsklov :D
Nä, nu blir det upp och åka skoter! XD
Många pussar/ MURRE

Is anybody out there?

Shit vilken träning. Ville bara gråta i slutet. Dö tänkte jag.
Tidigt som fan blir det i  morgon bara för den där jävla läkaren. Gaah.
Och prov också. Men det ska bli skönt att få det överstökat för jag hatar antikSKITEN. Bajs. Jag är sur.
Fucking hej då.

kom mig närmre

Sovit, ätit, sovit ätit, sovit ätit och nu hanboll. Vilken dag. Om jag pluggat? lite.

wanna be, your tedddy bear

Sov sött tills klockan halv elva.
Nu måste jag ta mig hårt i kragen och plugga på skit-antiken :( 
Får väl trösta mig med lite kladdkaka ;) haha
bye

still make me nervous

Har tränat. Kändes bra. Allt flöt på.
Ledig i morrn. Dags att duscha. Hatar. Skabbageriet. Nu. Sova. God. Natt. Hasta.

love, love me

Slutade tidigare i dag, är ledig i morgon för min bagerilärare är sjuk! Så skööönt, haha. Men har ju prov på insdag så det blir väl till att plugga :( 
Men nu ska jag hjälp pappa attt laga kasslersallad. Mmmm,. Sen blir det väl fútbol. Hasta pasta.

can´t it be saturday?

I går då, var jag hemma hos Jossa. Kollade på lite bra film och svullade. Så kvällen slutade bättre än vad min morgon gjorde. I går morse dåra när jag låg och sov så vaknade jag att katt-kräket skulle spy i min säng. Så jag slängde iväg han, nästan in i garderoben. Och då tänkte han spy på min matta. Så jag skrek FEEEEELIX! Så då sprang han ut och spydde utanför min dörr. Usch det var alla räkor som kom upp =/ haha. Tur att jag vaknade i tid säger jag bara.

Förlorade handbollsmatchen i dag :( inte bra.
Sitter nu och laddar över bilder från mammas mobil som jag varit ute och tagigt! Säkert över hundra st.
Jag har faktiskt bakat en kladdkaka också! Shit vad smarrig den blev.
Men nu ska jag sätta in lite bilder....

153636-79

153636-75


Alla har lov utom jag. Men på tordag far jag och min Jossi till vår årliga tradition destination Härjedalen! Sen blir det lov för mig. Det ska bli underbart!
Måste bara tillägga att jag HATAR allt som har med antikens grekland att göra. Har prov på det på onsdag. Blää. Fast någon gång på onsdagen ska jag till ögondoktorn (ögonmigränen). Hoppas det blir under svenskalektionen. Mohaha.