revolution

De flesta har säkert hört om mannen: Paul Portts. Har var med i talanggrejen fast i storbritanien. Och verkligen shockar alla med sin opera. Var faktiskt med i bröstcancergalan i går på trean!
Undrar om jag inte börjar bli lite småkär i honom!?

Kolla in doftbeskrivningen på detta vin:

Alkoholhalt10,5 %
  
FärgNästan vattenklar, ljusgul färg.
  
DoftJordig doft med inslag av vått ylle.
  
SmakSöt, mild, jordig smak med inslag av päron.
  
AnvändningServeras vid 6-8°C som sällskapsvin.

21 februari till 30 oktober

Jag har ju länge velat klippa mig och byta frilla. Har haft ganska många tankar om att byta färg till brunt. Men jag är feg. I går slingade jag pappa och det råkade bli massa blondering över, också bara OUPS så hade jag slingor med.
Fast om man kisar samtidigt som man kolla på bild nr2 så skulle man kunna tro att jag är brunett!
Jag tycker också att det är växt ganska bra? Fast iofs så är det ju 7 månader sen :() Okej jag ändrar mig. Väx snabbare hårbajs



image241








du har bollen

Vilken seg dag. Så seg.
Ungarna var rätt så jobbiga emellanåt. Mamma och hennes kollega försvann på mässa på eftermiddagen, så det var jag och en annan vikarie kvar. Det resulterade i att jag fick utbortt och kastade ut alla ungarna. Trots att vi lovat dem vara inne. MOHAHA
Måste ner till handbollen och lämna pengar. Jag som är sugen på kladdkaka och bröstcancergalan.

herrejösses


snusk

Katten spydde i min säng. I trappan. Bandmask.
Nästa gång blir jag tvingad ta hand om skiten. = spy inte mer, katt. SNÄLLA

joho

Lördagen var ju magnifik!
Fikade hos joss så jädrans mycket! Kolapaj, brownies, morotskaka och banankaka.
Sen kom de till mig, Jos och Jens. Smög på festen i V-by och träffade sen Han5a och Jocke. Spelade kort och snacka en jävla massa skit, och det var hur kul som helst.

I går var det kalas och sen frös jag arslet av mig vid ösmo fotbollsplan.

I dag har jag jobbat. Ont i halsen har jag haft :(
En hektig dag på jobbet. Proppen går och ugnen slutar fungera, trots bytna proppar. Spisen går på halvfart, och allt gick åt pepparn. Men ingenting är omöjligt ;)

Nu ska det äta pancakes. bya

Shinedown


jag och mamma

image240

man måste ju visa hur cool man ser ut

image239

ha

Vaknade i tid, pappa ville ha hjäp i garaget. Så jag hjälpte honom att isolera hela udervåningen. Men det var kul! Efteråt åkte jag till väninnorna i Sun och fikade så fett mycket att jag fortfarande mår lite illa ;) Kolapajen tog kol på mig.

Måste bara berätta att på hemvägen från bussen så går jag och skriver ett sms samtidig som jag går och det är kolsvart ute. Och helt plötsligt känner jag gräs under fötterna och jag halkar rakt ner i diket. Haha. Tänk er att jag går på vänster sida av vägen, och ramlar ner i det högra diket. Det var verkligen: Maria svängde, men inte vägen.

Snart kommer väninnorna hit och kollar på movie. Puss


why call me too late?

Min vante är borta= jag är så sur.


hot fuzz

i gårkväll kollade jag och pappa på Hot Fuzz. Shit vilken film! Jag garva fan hela tiden! men humorn är lite speciell men fan, där satt den! Pappa garvade med. Ähh så jävla bra.

De mobbar mig


Jag <3 morotskaka

Har precis sovit en kvart kanske? Hur skönt som helst. Så där lagom länge, så man inte blir för slö. Fast nu fryser jag lite.

I skolan gjorde vi morotskaka. Min personliga FAVORIT! Yumm vad god den var, helt klockren. och glöm inte att jag och Mimmi har gjort alla morötter för hand! (de som ligger på förstås). image236

Tänkte också lägga in en bild på vär fina vägg som är på vår fula rastgård i skolan. Så fint!

image237

Ni som har Itunes? Ni har väl lagt märke till alla miljoner olika radiostationer som finns! hur kul som helst! Just nu diggar jag till lite country sky.fm hahaha skitkul! Pöss på er

vattenbrist

Grundvattennivån har för tillfället sjunkigt med en jädrans hastighet på sistone. Ingen har väl missat att Rudan typ är helt borta?
 Det drabbar ju tyvärr oss med egna brunnar. Väldigt ofta (nästan varje kväll) de senaste månderna sen efter sommaren har det hänt att vårt vatten tar slut. Det är inte så jätteroligt att stå i duschen med schampoo i ögonen och vänta på att pappa ska lufta nån vattentjossa lixom. Men i söndags kom de och sprängde vår vattenbrunn. det betyder att de trycker ner massvis med vatten i brunnen och pressar så alla små vattenkärl sprängs och blir större. Vilket ska resutera med mera vatten. 
Resultatet blev ju också väldigt grumligt vatten. Påminde om cement och lera? grå sörja helt enkelt. Men snart ska jag hoppa in i våran dusch, så lite framsteg har det blivit. 
 153636-235

Sen på fradag ska Sofie klippa mig. Och kanske så ska jag försöka våga tona mig till brunett? Jag har aldrig varit brunett. Därför känns det väldigt knipigt. Vad tror folket?

Sov gott som fan!

give me a reason

Jag är så frusen och trött men jag ska träna.
Hoppas på att få duscha hemma i dag. Vårt vatten har ju sett ut som lera så det har duschats runt hos grannar. Men nu är det vara lite grummligt. Så vi får väl se.
Har ju kaos-dag i skolan i morgon så jag börjar inte förrän halv tolv och det hurrar vi för.

Ska lägga in en bild sen. på vattnet

Men puss

Gårdagen var riktigt topp må jag säga. Först lite shopping med mammsen och fisen. Sen åkte ett könt gäng tjejor till Tumba och där var det skoj. Kul med lite nytt folk och alla var trevliga. Missade bussen halv ett och nästa gick inte på ett tag så jag var hemma runt sju i morse.
Jag låter bilderna tala för sig själva:


Nu ser det kanske ut som vi bara höll på och pussades men vi dansade faktiskt en hel del också ;)

Vaknade typ halv ett och tog bussen till hallen och kollade på match. Sen käka toast hos Joss. Yummi <3

Hoppade av bussen där mina bondekompisar stod. En viss kusin börna slut på däcket med krossen och vi andra kollade på och beundrade. haha Söta pojkar de där.

som en citron

Nu kommer vintredepressionen. Det känner jag. Jag är verkligen övertrött hela tiden och ganska jätte negativ?
Två dagar i rad har vår lärare fått mig på ett mycket nedstämt humör. I går var han så jävla crunchy. Vägrade låta oss skriva för hand så vi fick sitta och vänta på en dator i typ en halvtimma. Sen i dag hittade han på att vi slutade 40 minuter senare än vad vi egentligen gjorde!! Jag som bara ville hem, men nej. Vi är kvar och städar lite till vett ja. Nej huva. Fan vad sur jag är. Tur att min pappa är så söt <3

Fast Jan (lärarn) var ganska rolig i går då han fick låv att ta sin astmamedicin för att alla satt och OSADE hårspray innan fotograferingen. Det var kul.. HA

 Pöss på er i all denna depression

klasjbm flömhlodgjknmhj DAG

Jag har varit trött och haft ont i huvudet HELA dagen. Undra hur jag blev på det skolfotot? hÖHÖ, fick ta typ 10 bilder eftersom jag blundade, drog upp axlarna, och fastnat med hlasbandet i koftan osv. BLÄ. Men det var nog allt en bra fotograf ;)

Efter skolan hämtade mamma mig i VH. Sen körde jag hem och vi åt. Sen åkte vi iväg på äventyr (a). Till tumba (ica maxi och payC). Sen körde jag på motorvägen ner till S-tälje (ville köra fort) och sen hem. Kul som bara den och jag älskar min bil!

Upp tidigt i morgon och baka hela dagen. Natti natt natt

Stela svenskar, ingen stans att fästa

Är det någon mer än jag som oroar sig över ens blick hela tiden på kommunala trafiktransporter?
Tänk dig en tunnelbana eller pendel i rusningstrafik. Du har ingen kompis bredvid dig och det är tjockt med folk. Vart ska du fästa blicken?
 image212
Om man har tur och hamnar vid fönstret kan man ju sitta och glo ut genom det. Nema problema.
Men när det kommer en tunnel? (på tunnelbanan finns det ju rätt många tunnlar, som man kan höra på namnet hö hö).
Om man fortsätter glo genom fönstret tror ju folk att man är helt psyko och borde låsas in. Man kan ju inte sitta och glo i en svart ruta?
Men om man lossar blicken och blickar ut över folket, och råkar möta någon annans blick så tror ju typ den att man är ett pervo. Särskilt om man råkar mötas flera gånger och båda sen snabbt låtsas som ingenting och återgår med att stirra på nån reklamlapp, som man redan stirrat på en haltimma.
Men vad är det här för problem egentligen?
Skaffar man bara en tidning så är det ju löst, kan man tänka sig. Men när man läst tidningen på morgonen vill man faktiskt inte läsa den igen.
Sova är nog den enda utvägen. enligt mig iaf. Luta sig tillbaka och blunda, min enda utväg. Eller förstås inte om det kommit upp nån ny reklamaffisch ;) 

 Men allt detta beror på att vi i Sverige ska vara så himla osynliga, stela och inte bjussa på sig själva. Dra åt helvete.

im so happy

Jahapp då har man kört bil igen då!
Men shisse, skitsvårt! Mellan epan, tårta on nu seaten så skiljer det ju sig typ ca 25 år mellan bilarna. Och det har hänt rätt mycket i utvecklingen av bilproguktionen. Det kan jag garnatera. Men som min kära vän Flippen sa: Men den har väl fortfarande 4 hjul och en ratt? Det är så sant så sant det ;)
Men det var iaf kul!

Sen har det tränats, länge sen en handbollsträning, och nu kan jag knappt gå..

OCh HAHA jag ängnade typ 2h på att slinga Emmas hår, men utan resultat! Köp inte MOOD säger jag bara. Visst blir man frestad av priset men det är inte värt det!

I morgon skolkar vi från gympan.. höm höm. Har ju skolfoto på eftermiddagen så en nersvättat, skoltoalettsminkad frizzboll skulla jag dock inte vilja se ut på fotograferingen. Så 1210 startar skolan i morgon ;) hihi

Hare bra. PUSSS

jag är glad helt enkelt

Jaha då är man med bil igen då ;)   (min 3:e bil nu)
Känns så jävla KUL! HIHI jag är överlycklig! Jagt ska övningsköra WOHO. Tänka sig att det var kanske sen i maj/juni nån gång jag körde sist? Men nu är det slut med det!
Det är en Seat Ibiza, silvrig, femdörrars, -03, gått 6000 mil, snygga alufälgar. Im happy. :)
Ska ju betala den själv till sist. En liten avbetalning. Så sen när körkotet är dag så är den MIN bara MIN!

Dagen var ju skänr med kortdag, finns det ngt bättre?
Träffade Joss i Haninge och vi fika i 2h. Så mysigt och skönt tyker jag <3
Sen kollade vi ju på bilen och vi klippte till!
Sen nu på kvllskvisten har det spelats fotboll. Förlora 6-3 med två j'vla skitmål!! Bajshelvete. Men det var träningsmatch och jag bryr mig inte (a).

I morrn ska jag färga håret på Emma som jag lovat så länge. Vi har ju skolfoto på onsdag :S

ääh som gott ;)

Gratistidningar

För några månader sen var Metro det ända jag ville läsa på morgonen. Sthlm City har jag aldrig tyckt om, aldrig. Men sen kom .SE och jag var väldigt skeptisk mot den trots sin smidighet. Men nu, har allt ändras och det är bara .SE som jag vill läsa! Ser typ fram emot den som en dyr veckotidning. De brukar ha bra krönikörer bla Alex. PLUS att de har Wulffmorgenthaler !!! Och så är den ju så praktiskt och ganska snygg också ;) HURRA för . SE!

NU ska jag nog kolla på filmen Darling. HEJ DÅ

Vi har en bil-kod

Such a lovley day..
Stack iväg ganska lagom till stan, köade jättelångt, åt massa choklad, köpte massa choklad, bowla, träffa vänner med buffé. Ja det är väl en bra dag?? ;)

Rött är sött. Jenn är röd, Jenn är söt. Men det visste ni väl redan ;)

Jag är sjukt trött. Både pappa och jag har legat och sovit framför tvn. Undrar vad man ska hitta på i morgon? Känns som jag vill göra någonting nyttigt? hihi
Har ju handlat choklad för några hundra, hööm,.

image211

Lite praliner, och kardemumma- samt pepparkakschoklad :) Men de ska förhoppningsvis sparas lite till julen eftersom de smakar  ju(v)ligt. Yumm.
Tänk om man i framtiden blir pralinör? Det vore något. Och det låter så fint! Men en nackdel är ju att jag alltid har jättevarma händer... typiskt

Chokladfestival

Jag orkade spela. Mycket bättre än jag vågat hoppats. MEN mitt självförtroende på plan är negativt och jag skämmdes hela tiden och villa bara kliva av.

Jag frågade Jenn helt random i omklädningsrummet efter matchen om hon ville följa med på chokladfetivalen, och det ville hon ;D Fan vad kul!!! Glad jag är nu, och trött. Ska sova HEJ DÅ!


                                    image210


lycka till

En härlig dag på praktiken. Varje dag blir ju bättre och bättre och som nu sista dagen, när man kommit in i allt så är det slut.. Känns faktiskt lite tråkigt. Trots att jag itne fick göra så MYCKET kul grejer så var de så söta och omtänksamma på nåt vis. Kramar och önskningar och vilja att hälsa på var lite respons jag fick. Lite pinsamt när de säger typ: Du är jätteduktig. Jaha? Tack liksom. Men men det är ju roligare än att de inte säger ngt alls ;)
På omdömmeslappen fick jag ju högsta betyg på allt så jag har väl skött mig. Men lite roligare hade jag nog kunnat haft.

Och den här jävla Facebook? Hur dum var jag inte som skaffade en när jag inte kan engelska? Holy...

Som sagt så är jag ju kallad till matchen i kväll och det ska bli skitkul att träffa tjeorna! Flåsa lär jag ju få göra, men det skitsamma. Åker hemmifrån halv nio i kväll. YEAH

image209

Har ni hört?

Det är helt sjukt OCH helt fel!
Hör och häpna: Andreas Johnson ska sjunga med CAROLA i melodifestivalen!!! NEJ NEJ NEJ NEJ. Buhää. Mitt hjärta gråter. Vem som helst men inte den uppspelta kossan. Hon kommer väl daska blommer i huvudet på han på scen? För mig ska Andreas darling uppträda själv UTAN häggqvist. Nää nu är jag arg och lämnar datan.
 image208 bäst utan nån annan.

vad var det jag sa om snön? va va?

Dagen var lite seg i starten, men efter lunch och gamle Kaj så ruschade den iväg. Var tvungen att jobba över. 8 ½ timmar på min fötter.

Har ätit massa lax. Både till lunch och middag.  mmm
Fick även med mig lite chokladmuffins eftersom jag låkade hälla coccos över dem så de inte kunde säljas. MOHAHA. Fick även nån passionmoussegrej med hem men den verkar inte så god. 

Hittade ett par gamla glajjer här. Blev riktigt förtjust i dem. Kanske man ska sätta in valigt glas? hihi nä men.,
153636-206

Sen nån bild på fruktgrejerna jag fick göra i går. Det var kul. Fick ärven göra en frkttårta i dag med. OJ OJ. Mina kompisar gör typi snitt tjugo fruttårtor varje dag men det talar vi inte mer om...




ADJÖ!

tahiti i näsan

Fy på mig. Inte ett inlägg på mer än en vecka. Men allvarligt talat så har jag inte haft tid :(

Nu sitter jag hos mormor och morfar. Hade SÅ JÄVLA MYCKET hellre suttit i Sunenrbyhallen nu och kollat på derbyt. FUCK. Men jag orkar inte åka från västerby till praktiken i morgon så jag får leva vidare.

snabbis om veckan för dig som vill:
Fredag: Skynade mig hem från praktiken. Åkte på en "lugn" fest med en skön fylla.
Lördag: Slipper bakfylla(?) slöar lite hemma, städar rummet, hjälper mamma och handla och bakar en tårtbotten. Åker sen till Joss och vi promenerar och sen sitter jagoch halsover i hennes soffa. Körde epa bt w.
Söndag: Fia fyllde år! Mycket trevligt. Massa släkt och fika och tacobuffé. Försökte ladda in bilder här på bloggen i gårkväll när jag var hemma, men det funkade inte. Så det kommer väl senare.
Måndag: Kortdag i skolan, Joss kom vid halv två. Vi år tårta och kollade på Pans Labytrint (trodde det var Peter Pan) den var lite skum men ändå rätt kul?
I dag: Hade Engelskaprov. NÄST sist (noter inte sist) satt jag kvar men det gick åt helvete ändå. Läsförståelsen alltså. De inpluggade glosorna gick som en dans på en sommaräng men resten? Stora kullerbyttor på en tröskad åker.



NI VET VÄL ATT DET SKA BLI SNÖ PÅ FREDAG???? DET ÄR TYVÄRR SANT. lika sant som att jag kommer hamna i en stor depression, sova på lektionerna, skrika åt engelskaläraren och sladda med epan. Ja, herregud.

image203

Mormor och morfar ska kolla på så jävla mycket nyheter! Herrrrregud.

Förresten så har jag och mormor promenerat i dag. Första gången jag rört mig på flera veckor typ. Eller jo, i lördags också.Sen inte mer. Och jag är kallad till match på fredag? HAHAHAH Hur fan gick det till? Hur fan kommer det gå för mig. Kommer flåsa som en gravid och känna mig lika stor som en också. Fuck. Fuck. fuck

bondesystrar

image202

life is...

En mycket trevlig dag må jag säga. Inte varje dag man spenderar något trevligt med systra min. Gör nästa aldrig något tillsammans. Men trevligt hade vi. Shoppa, åt så sjukt mycket mat och gott som fan, kolla på bio och sen åkte vi förbi farsta för att köpa lite skor på skopunkten.

Känns skitjobbigt att behöva ta med alla kläder och grejjer jag ska ha hos mormor och morfar i mrogon. Orkar nog itne åka hem från skolan och sen tillbaks till Bromma. Så jag får väl släpa värsta megatrunken. Tänkte ta med mig lite träningskläder också eftersom jag inte tränat på hur länge sen som helst! Jag som var så stolt över mitt lilla flås jag fått upp. Men nu är det väl som bortblåst :(

Måste bara säga att min lant-bonde-syrra inte kan gå igeom en spärr ordentligt. Fy fan vad jag garva.