Hon ska komma till min skola i morgon. Gissa om jag skrivit kartor?

image201


respect

Råkade halka in på bandit och får höra denna, nu är jag glad.

Nä jag vinner alltid

Nirvana- Smells lika teen spirit. Nästan den ända jag klarar att slå lillaskitsnoruungen. Vi ska kanske glömma att hon en gång låg under täcket och sjöng och även utklassade mig. Det glömmer vi nu. Hata singstar.

I dag har jag fan inte lyft ett finger. Bara gjort ingenting. Har fått lite nya filmer som Se upp för dårarna, Beck- skriet, simpson the movie och lite mer gött.

I morgon är det skola. Det här måste varit den längsta vecka någonsin! Känns verkligen som jag inte vart på skolan på flera månader. Men det ska bli kul att träffas och snacka prakatik.

Fia har studiedag i morgon ocksås så vi kanske ska träffas efter jag slutat. Min tidiga dag i  morgon! Älskar 10:40 måndagarna.

Hej då

hotnights fyller dagen

Bra framrösatat Idolresultat må jag säga. Hejar på hon Patrizia (sen förra omgången) och Amanda typ.

Glömde skriva förut att söte
Kaj kommit och hälsat på mig de två senaste dagarna på konditoriet ;D Vi har lunchat tllsammans! Så rart att komma och göra mig sällskap och glad ;=) Härlgt att ha en tjej att prata med. Jobbar ju bara med killar/gubbar. Två av dem är polacker och fattar inte mycket. Men de är rätt roliga! hehe skojjar jämt om Whiskey eller vodka?
I bageriet lyssnar de bara på Mix megapol. Roligaste var när en snubbe skojjade och sa: Mix Megapolen. Mohah


Är sugen att lägga upp nån bild men mormor har inte så mycket kul ;)  fast hon har ju mina Bal-bilder och från min förra praktik <3 Den praktiken kan jag ju säga att jag längtar så mycket efter! Saknar Jessica nu på det nya stället.

Jag bjuder på en gammal bild från den förra praktiken + en lustig (också) gammal bild.


Hej svejs

sunshine of mine

Vad hemsk dålig jag har varit på att blogga. Men jag har helt enkelt inte orkat. I dag är väl ända dagen jag kännt mig lite fräschare ;)
Dagrna har ju betsått av: praktik 8h, fort hem till bromma, handla mat, duscha, hjälpa mormor med maten, äta fett mycket, soca på soffan en timma, väcksa lagom till Idol, kollar på det och sen går och lägger mig. Intressant va?

Praktiken känns ju bara bättre och bättre hela tiden. Känns osm jag inte har varit i skolan på hur länge sen som helst! Helt sjukt.

Skulle typ åkt hem i dag från mormor och morfar men jag orkade inte. Mamma och pappa skull ändå bara jobbat på garaget och fia är i snurreby. Så jag gläddjer mina fina medmänniskor i Bromma ;D De är så söta så söta. Och morfar har varit så rolig också! haha "sparka in hela köket" (lyckades klämma in en dagens kommentar <---)

Ska citera en fjortiskille på tunnelbanan: "vad ligger mellan trosa och fittja? - Stora mossen"

Nu ska jag ladda Idol. Hej då

sjukt snygg James Franco

Håller helt fullständigt med Filippa i detta fall: HÄÄÄÄR


Pappa kom precis och sa att vi ska göra hemmagjord pizza + att han köpt pengar till min mobil. Kan det bli bättre?

I dag var första gången som Sv-läraren somna på lektionen. När hon vaknade sa hon: OJ! där var jag helt upp i det blå. SötBirgit

Jag är så jävla bra! Lyckades knäcka syrrans kod till datan på bara typ två försök! Så nu har jag snott lite fjortizzmusik från henne. hehe

Det dummaste och tråkigaste är att jag gått omkrign i skolan i dag, helt jäkla täppt i näsan. Vill verkligen itne bli förkyld igen. Men eftersom min praktik börjar i morgon så kommer det itne bli så mycket mer träna än det som jag tränar själv. Ska träna, så fort jag känner mig friskare!

Så snart ska jag gå och packa. Ska sova hos mormor och morfar tills på fredag så jag är inte så hemma. Men mormor och morfar har ju data och hela köret så det kommer bli kanon ;) Ska bli skönt att bli lite bortskämd ;D

Dagens citat kommer från Emma när vi skulle välja säten på tåget: "nä, men jag vill inte sitta på de där sex-grejjerna". Kan tolkas som det vill.

Hej då så länge då!

öähähh

Sitter här och pillar på min mobil. Så jäkla HAPPY ;)
Hoppade fotbollen. Ska kolla på Idol också skulle vilja baka en äppelkaka men det orkar jag nog inte.

Degens citat kommer från våran lunch. Grabbarna bredvid är helt galna i Tess och sitter och skriker på henne och vill ha Delikas nr. Vilket de inte får.
Så den ena polarn säger till den andra: " tror du att hon vill ge sitt nummer till dig eller? du är ju svart jävla neger".


Det var allt, Hej då

dunderklumpen

Juste, kom och tänka på killen som sjöng en låt till mig på tåget i går! Sjöng bara lite men det är ju tanken om att min favoritfilm är Tencious D som räknas. :) hihi det var kul. Sen sjön han you "fuck her gently" men den var nog inte menad till mig ;) HAHA
En gura och lite lektioner skulle inte sitta fel.

sassa brassa

Nu  har kuvertet dimpt ner i vår låda!

bärgaren

I går var jag och Jenn en sväng till Haninge C. Shoppade ltie och hälsade på Erickaaaa(tyskt uttal) på donken. Handlade faktistk en VCT-jacka på barnavdelningen för smågrabbar. Hahaha stolt(?).

Sen på vägen hem åkte vi ju epan från hemfosa (jag och Jennis). Sen mitt i skogen när vi kommer där brummandes så står det en snubbe och viftar långt där borta. Han vill att jag skulle stanna och det gjorde jag. Han hade backat ner i diket med sin bil och undrade om vi var starka och kunde putta. Men jag hade ju bogseringslina med mig så jag bärgade up honom. Fan vad kul det var! hihi. Känndes hur bra som helst. Liksom: här kommer jag med min epatraktor och drar upp Saabar ur diket! Wohooo ;D

Sen till kvällningen åkte vi ner till Nynäs. Det var tevligt ;) Träffade lite skönt folk. Synd bara när folk ska slåss. Det är så nedrans onödigt! Nä, man ska beat boxa söder nån istället ;)

Snart ska vi in och göra stan. Väntar bara på att pölsa ska vakna.

Hej då!

Ni vet väl att man måste tugga ett majskorn 18 ggr för att det inte ska komma ut helt sen igen?? /handbollssnack SIF

Juste, kom på en grej.

På vägen till matchen somnade jag i Stefans bil.
Eferåt frågade jag den andra i bilen: Jag snarkade väl inte?
Då berättar de att jag gjorde en stor snarkning så de vart typ rädda och sen hade jag armbågat Iman i magen.
Skäms Maria.

Taget från Mimmis pa

if you wanna know 2007-09-10 22:29

Be a Bitch, Bitch!

Bitchy is the new Black this season.

Every Bitch has it´s own Day,
Måndag - Filippa
Tisdag - Maria
Onsdag - Emma
Torsdag - Therese
Fredag - Mimmi


life is..

Då har man varit på säsongens första match. Kom på att jag inte spelat match sen eken. 22-15 förlorade vi med. Men som pälsen sa så slår vi ju dem lätt på hemmaplan sen ;)

Dagens citat: "men du får inte våldta mig när jag är ledsen". Av Delika.

Snart ska jag sova och jag ska sova länge!
God night

plockade ut de bästa

Jag vet att ni vill se lite mer Wulfmorgenthaler!! Lätt min favoritserie
image192


image193

image194

image195

image196

Seven days

I skolan har vi olika preioder där vi bakar olika. Denna vecka är det vi som har matbrödsgruppen. På köpet har man disken också. Det är ju skitkul. Hoppas vi får sluta mycket tidigare i morgon. Skulle vara så skönt!
I morgon kväll har vi ju match i Grillby (långt åt helvet här ifrån). Vore skönt och sluta så jag hinner komma hem innan jag ska vara halv sex i Tungelsta.

I går på fotbolstränigen så fick jag ont i mina benhinnor, inte så kul. Så jag hoppar tränignen i kväll och vilar till matchen. Har ju match på söndag också.

En annan kul grej var ju att epan inte startade i dag när jag skulle åka hem från tåget. Pappa svara inte på mobilen och mamma var inte hemma. Så jag började gå (regnade lite faktiskt). Men som tur var svarade pappa sen och kom och hämtade mig. Som jag hade listat ut så var det batteriet. Men men, gamla bilar. Snart körkort! Det är den tanken som jag lever mest på just nu.

Skulle ju vara himla kul om min mobil kom i morgon! Vad glad jag skulle bli.

Nä nu ska ni få roa er! Shit,  jag garva för mig själv här framför dataskärmen! image191


Hej så länge!

Bandhagens gympalektion i dag:

Vi spelar spökboll. Igen.
Jag mot det andra laget. Är jag ensam om att känna så?

Bosse: Det var du som vann va på spökbollen?
Jag: Jo det var ju det.
Sekunders mellanrum...
Jag: Konstigt det där.

I duschen:
Hon: Du är så grym Maria, vet du det? (syftar på spökbollen)
Jag: ääh man måste ju kunna pricka och kasta boll när man spelar handboll (generat).

Vår gympa.KUL.

foools like us

Jag har bara lust att lägga mig framför TV:n och kolla på en bra film. SÅ nära att ajg stannar hemma från träninge. Men icke. Nu när jag stressat så mycket tänker jag inte ge upp.
Fotbollsträning, here I come!

Ett vinnande koncept

Pappa har beställt min mobil via sitt abonnemang nu på eftermiddagen. Det blev en silvrig ;D
Kan knappt vänta tills kuvertet kommer där det står att vi kan hämta ut den på sassagrillen! Kanske tills på fredag. Wohoo.

Självaste träningen tyckte jag var seg. Kanske för jag typ har sträckt upp hela underarmen elre så var det bara inte kul. Men löpningen innna kändes kanon. Känns som flåset förjar arta sig ;)

Nhehepp, i morgon är det gympa först av allt. Så det är ju kul... Nu måste jag gå och skicka sms till alla kamraterna eftersom det tydligen är jag som ska välja tåg åt alla!
God Natt!
 image190 <------- The voice of hip hop and R&B

Gammelpånkisen

image188

bekännelse

Jag har alltid hatat Andreas Johnson. Alltid.
Men i sommras hände det något. Vi såg honom live i Sandhamn. Och woouups så är hela familjen galna i Andres! Jag med!!!

Så igår, på Mediamarkt. Då shoppade vi två plattor från honom och det är exakt vad jag lyssnar på nu och ett långt tag framöver. Min älskade lilla Andreas!
image187

AJ

Det blev att vi for iväg till Mediamarkt istället för att träna och plugga. OOpsii.
Skulle köpa någon av dessa mobilermen ingen fanns hemma. Kommer troligtvis i morgon eller övermogron. Stora frågan är ju bara: Vilken färg? Lite sugen på den silvriga alltså. haha.
Nu: back to bokanalysjäveln.

image185       vilken?         image186

Blääää

Jag finner inte en ändaste liten motivation till att plugga. Vad ska jag ta mig till?  

Söte misse

image182

åt stor morotskaka

Fotbollsmatchen igår var väl ingen höjdare den heller. Förlorade, regn, skitkallt och blött och lergigt. Ångbastade när jag kom hem! det var apskönt ;) Sen feta tacotallriken på det!

I dag var det ju kortdag i skolan. Så jäkla skönt! Kollade lite i Farsta men köpte bara ett nagellack. Var inte så mycket kul..

MÅSTE börja på min bokanalys. Ska vara klar tills i morgon fast egentligen i dag, Bad.
Såg förresten klart en natt på museét i går. Den var bra! hehe

I kväll är det fottbollsträning men får väl se om jag går på den.. Vill ju lite.

En bild jag tog när det regnade som mest för några dar sen :
image181

biljard+40 years old virgin+träbenet

Hämtade Joss i grödby strax efter nio. Sen åkte vi til Herrården och nu är jag hemma. Lyckas alltid bli lyckat i det huset. Kul att få gasa fyrhjuling också!

I morgon är det först dam-match i hallen som jag vill se på, och sen efter det har vi fotbollsmatch mot Asyriska på hemmaplan. Så nu ska det sovas för att orka med morgondagen. Godnatt!


hjälp

Mamma, pappa, Fia, Matilda och Micke sitter i vårat kök och snackar sex, könssjukdomar osv you know! Herregud säger jag bara

oh boy

I gårkväll gjorde jag och min kära vän Elsa en så dundrans god pizza. mmm
Sen såg vi på nån skitkrånglig film men den var bra ändå. Hade plaerat att se en natt på museét som jag tänkt se hur länge som helst. Såg kanske en kvart/tjugo minuter sen somna jag. Sjukt trött. Så vi sov ganska tidigt. och vaknade tio. Bara slöa lite och sen blev jag intervjuad. Hihi!
Sen tog vi epan till Sorunda. Kollade lite på Antons match och sen löptränade vi faktiskt i typ en timma. Känns sjukt bra! Nu är jag hemma. Ska snart duscha. Mitt blöta linne börjar bli väldigt kallt nu.
Ha en trevlig kväll!


höst

Gårdagen var ju grmyt skön. Älsklingspapps var hemma efter tolv och skulle jobba på garaget. Sen säger han: ska vi ta en sväng med corvetten och käka glass? Vad säger man då?  Självklart. Så vi åkte på en långtur. Sen tvättade jag traktorn och sen tränade jag. Känndes som en riktigt bra dag!



Första bilden tycker jag ser så himla skön ut. Riktig befriande bild på pappasen som snackar i telen.
Ska baka pizza nu. hej så länge

mountain patrol

Efter att znooozat tre gånger i morse och min mamma sett mig som en levande död så bestämde vi tilsammans att jag skulle sova vidare. Och så blev det. Hur skönt som helst! Har äntligen läst ut Jenna-boken! Grät fakiskt :(
Men vart har jag gjort av analyspapprena? Är 100% säker att jag la dem i min väska. Men de finns inte någonstans? Heeelp.

I dag ska jag verkligen bara CHILLA. Lulla runt lite. Tvätta epan. Kanske sova igen? Det är mitt mål iaf. Sen är det ju träning. Tur att man inte är sjuk iaf.

Haré gött då min vänner.

the eye of the snigeeel

Råkade slå mig ner en stund framför datorn, vilket resulterar: mindre tid till GIGA-LÄXAN. Japp, handboll i kväll och en sjukt stor läxa. Bara att sätta igång.

massage, please

Nu sitter jag här som alltid förr och plågar igenom de ofrivilliga läxorna. Sista sekunden. Ingen natt på museét blev det heller. Mormor och morfar var här igen och skulle hämta verktyg som morfar glömt från i lördags. Han var ju nämnligen här och slet som ett djur hela jäkla dagen, med epan förstås. En helt nyrenoverad motor har man i det gamla skruttet. Vilken klocka, vilken skillnad! Kanske jag slipper fler stanna-på-rälsen-upplevelser mer? hope so.

För den som vill veta så har jag inga naglar kvar efter helgen och grymt ont i varenda muskel i ryggen. Men i morgon bli det träning igen. Feta muskler det kommer bli (och är). hahah. höm.
Kanske var ltie dumt av mig att strunta i fotbollsträningen i dag men det gick bara inte. Så kan det vara.

Bara lite kvar på min novell.

image175

Happy Birthday

image174


THIS CRAZY BITCH FYLELR ÅR I DAG! BARA 17 MEN DET ÄR STORT ÄNDÅ ;D PUSSSS



Jag hoppas på att få se en natt på museét i kväll. All that I want. men novell först!

lord

Som Jag sa till Elsen om mitt tandläkarbesök:

hon som skulle göra undersökningnen var helt ny och helt jäkla lost! Så jag fick ligga där med den där skitobehagliga brickan i truten i typ en knvart! det gör ju så grymt ont! Sen höll hon på och greja och dona i munnen tills Den "riktiga" tandläkaren kom och kollade allt på två sekunder. Den nya tanten sa: Du är värd typ tio klistermäskern nu, men fick jag några??? NEEJ dåligt gladare jag hade blibit om jag hade det.


Tills i morgon (egentligen i dag) skulle jag ha gjort en novell. Har jag börjat på den? Icke. Orkar jag? Nej. MEN jag måste.


slut

Vad duktig jag har varit som inte har uppdaterat på hela 4 dagar! Jag har helt enkelt inte haft tid. Det har varit match, träningar, gjort saker efter skolan osv.
Denna helg har ju inte gjort min lilla somnlöshet och min lilla "depression"  jag haft gjort saken bättre.
14½ timmar har jag spendarat av min helg i Sunnerbyhallen. De sista timmarna var helt kassa. Orken fanns men inte viljan.

Nu blir det att duscha och sen råplugga (eftersom jag inte gjort det). Nu säger mamma också att vi ska röjja hos sixten. Tur att jag slutar 1040 i morgon. Hej så länge

qutapipa

Sitter hemma hos faster Nina i Haninge. Hennes lägenhet är sjukt fräsh och jag är jättesugen på att flytta..

Snart ska man ju iväg till haningevallen och spela match! Måste testa iaf efter förkylningen. Får ta det lilla lugna.

Ingen BGIS blev det för mig heller :( fast jag tänkte först inte söka dit eftersom jag vill praktisera hos Ali, så nu får jag ju glra det iaf.
Säger bara till Jesper Långstrump: DU HAR GJORT ETT MISSTAG..

Hej då

oh la la la. Maria Mairaaaaa

IDOL rockade. Sjukt kul!
Min
favorit (säkert många andras favorit också) men shit vilken maaaaaan ;D haha SE HELA! ;) Bäst när han blir en discjockey. Synd att han inte gick vidare :(

Jag skippar jumpan i morgon. Så om Fille läser detta så notisera! (om det nu är ett ord). Men Tess kanske går på gympan?.. Aja sovmorgon blir det iaf: 1210.

Sov gott

Nån som kan gissa vad jag ska kolla på i kväll??

image173

Nää, visste väl det.

Jag tycker att det ska bli askul att Carolina Gynning och den andra bruden ska vara med! Tycker jag iaf..

mys med spis

Undra som flundra om man blir utvald. Men jag tror inte det. Känns som de skulle välja andra istället?  Men man vet ju aldrig.
Om lärarna har kommenterat en, vilket de borde ha gjort, så ligger jag nog rätt bra till ;P haha
Juste: bara så ni vet så det inte utomlandspraktiken detta handlar om! Utan inom sthlms proffsbagerier. Bara så ni vet. Utomlands får man inte förrens i trean.

Mötet med Ali blev tyvärr flyttat. Blir på trosdag i stället :-)

sweet

image172

hihi

I morgon efter skolan ska jag träffa Ali.
Kanske det blir extrajobb? Hoppas, hoppas, hoppas!

lovley



BILD:

1, jag gör rosor
2, jag posat med min ros och Mimmi arbetar med sin
3, Mimmi spankar mig, ooh sexy
4, Vi posar hekt enkelt för kameran i bageriet
5, Jag och Jan studerar när Tess ska göra tårtan rak
6, Jag lassar upp grädde
7, vi med tårtan (den är inte klar där, massa rosor ska på 70 st faktiskt)
8, tårtan igen
9, äntligen färdiga. Rosorna framför ska ligga på tårtan sen. Kunde inte lägga på dem förens dagen efter, eftersom de färgar av sig på grädden.

NU: Top model

bgis or not

När man går bageri så har man pratik. Meningen är att vi ska har praktik i tre veckor men ändast tre dagar i veckan. v. 39 40 41.
Men på skolan finns det en grej som heter BGIS som man kan anmäla sig till. Så att stället för att praktisera "vanligt" så får man praktik hos "proffs" som lär ut jättemycket. Och då får man även praktisera i tre HELA veckor.
Det är tre män som ska välja ut vilka fem som har bäst kapacitet och bäst social förmåga. 17 st har anmält sig att bli intervjuade, en av dem är jag.

I mogon kl 1345.

wish my dream come true

I dag har jag inte heller gjort ngt speciellt. Helgen har varit så seg. Gjorde en till pärlfigur. En sjöhäst. Sen har vi varit hos mormor och morfar och hämtat den nya motorn som ska in i epan :)
Sen åt vi tacos (Tocos) i mängder.

Ni måste span in min superroliga
fredag!

I morgon ska jag upp jättejätte tidigt. Så nu ska jag sova. Sleep well

scmock

Vilken kväll...
Såg på Fun with Dick and Jane och den var iofs skitkul. Sen har jag tillägnat kvällen på blocket och på dekaltrim. Är så sug på att tjacka en dekal till epan. Där jag skriver i en egen text. Vore asballt ;D
Men nu ska jag nog sova. Sov gott

fantasi är det vi vill ha, men verklighet är det vi får

Vilken skitdag. Har verkligen inte gjort någonting alls. Förutom kossan.
Nu siiter jag här inne själv. Mom and dad är ute och arbetar på garaget och syrran är borta. Kul lördagskväll.
Får väl duscha. Dagens roliga.
Bye ladies

Just smile back

153636-162

friska mig

Nu har jag sutiit hela morgonen och fötsökt göra denna kossa. image160

Shit vilket pul och tjafs. Men om man sitter hemma och är sjuk istället för att spela handboll så kan man sysselsätta sig på detta vis.. Men det tog några timmar.
Mamma ville ha den som en visningsexemplar i skolan så barnen ska kunna göra liknande. Men det var svårt. och hur små otåliga barn ska klara av detta är en stor fråga. Men det blir säkert kul för mamma.
en sen kanske jag ska ta tillbaks den och göra ett halsband av den? hmm
(det är ett hjärta på magen om ni inte ser det, var tvungen att improvisera lite).

Nu kanske man ska gå ut en liten sväng? kul..
hej då assholes

image161