skiva i morgon

Nu ännu blondare, tjihoo här kommer sommarn!


dead and gone

Älskar de här  mornarna då jag är ensam hemma. Rockat massor.

Iväg snart, Filippa kommer! Sen måste jag hem och döda mig själv, jävla religonsprov. Jag tror det kan bli bland de svåraste proven jag gjort. Så hem bara, plugga hela natten, min taktik.

your sex is on fire

-det var ngn från jobbet

lever

Skiitbra helg! Tack för såna. Konserten på fredagen, och myset innan det var så GREAT. Så jävla söt den där Maggio och vilken voice.
Blev en kort dag på jobbet, skönt faktiskt.
Sen myset med flickorna under earth hour och sen vidare på äventyr! Kul hade jag iaf och myset fortsatte även idag med fik hos kaj och sen pizza samt stora gula jättebilen hem.
 underbara ni

sex on fire-king of kleon

Hemme hos pälsen min, Haft en mysig EARTHour! massvis av vin, ost och choklad GÖTT!
Snart blir det glitterpoarty och typ utgång?

MAGGIO var iaf grym igår, har värsta T-shirten på mig med autograf och grejjer. KUNG. Stoppe mig, måndagsbarn och nöjd var underbara <3 urmysigt med jenn min vän. LOV LOVE LKOVE ON CIRKUS:

RÖÖJJ RÖJJ NU NU  har mass sms:at massa att släcka lamporna vafan.

men nu kör vi vafasen, lyssnar på sex on fire<33 med passande bätisar ;)

klockren torsdag

Vilken underbar dag. Våren var här i dag. Med oss alla.
Färdigställde över 7000 praliner i dag, jobba över nån timme. Men det är kul. Love it. Sen bjuden på middag och nu nattvandring med lillasyster i typ en timme. La oss på assfalten och stirra upp på stjärnklar himmel. Och tack lillfia för du är bra på att lyssna, det är du faktiskt <3

Och i morgon blir det myys med middag i stan med Jenn min vänn. Och Maggio ska det bli, CIRKUS. :D

smultronkola

Äntligen praktik. Gjort en massa tryfflar och fyllt säkert tusen praliner.
Och mitt ben är mycket bättre, och solen lös. Och allt blev helt plötsligt bra. Och lönen. Och tygskorna. Och och och.

vem är du, du har ingen aning eller hur?

 

uschfybläbajskissrumpaaaa

Min träningsplan verkar ju gå käpprätt åt skogen. Jag har bitit ihop idag för att inte halta omkring i skolan. Och för en gångs skull var det inte kul att köra bil, jag får liksom inte upp benet riktigt när jag måste trycka på bromsen. Jävliigt irriterande.
Tröstar mig med choklad.

Och vilken jävla fråga på lektionen i dag då?
-Vadå finns det judar? Jag trodde alla var döda.
Ibland finns det några som kläcker ut sig smarta meningar med jämna mellanrum.
Sen är jag så jävla sne på Jan och hans lottbeslut. Jag hatar att "förlora" i såna där sammanhang. Och lottning, nä då kan jag fan va utan. För jag kan argumentera mot båda de brudarna att jag skulle åka istället för dem. Jag ville verkligen åka på studieresan...

Nä fan, hoppas inte slingningen går fel nu också.
Men det är iaf praktik i morgon, något positivt!

deras projektfilm-bloopers

Okej, jag måste också lägga upp den, för den är för jävla kul. Kitteln och Tess moves! Garvar på mig är vad jag gör. Jag dör.

b lälällää

helvetes fan. Jag som betämde mig igår för hårdträning. Och vad har jag nu!? CPont i min höftkula typ. Jag får inte upp benet. SÅ här går jag typ omkring å haltar. KUK.

Långsovmorgon i dag. Klev upp halv sju ist för nio. Känns skönt att inte behöva sova så mycket. Eller så berodde det på höften.. Nu ska jag väl försöka laga mig någon nyttig lunch typ. adjö

back

Okej, hemma igen FIT FOR FIGHT!
Mycket som måste göras nu, bland annat träna. Shit my god, dubblehaka gånger fem, typ.
Veckan har iaf varit grym. Massaor av skidor, dock inte allt för bra väder.. Sen sjukt med mat och sen massvis av skratt. Som vanligt. Måla pappas tånaglar när han sov, kollat på VM i skispeeding, eller nåt och tacklingar i liftkön.
 

Nu blir det skola, fast längtar till praktiken ju. Ska träna i eftermiddag. Nu ska jag äntligen  brumma bil och dunka musiik.

IDRE

Kvällen var mycket trevlig. Jag hällde i mig lite kaffe och är vaken än, trots tidig morgon utan sova middag. Hur fan kom den bruden till moskva? Hjääälp. Hejja fett på Alcasar, men men.  Sen blev det rajraj! jihhoo

Nä nu blir det åka av mot fjällen. En vecka med släkt, mat, fett med skidor och förhoppningsvis sol och ingen dator. Yeah baby yeah.

Hej då alla glada (Jan upp i dagen)  Adjöss!

bästa låten nu

What if I'd throw my heart in a cage
And send it back home to your address
Will I earn more time to earn more money

totalslut på en lördag

Herre, mina ben/fötter. Jag är sluut. Jag tog slut.

Baka kaka järnet(!) sen efter storskrubba fan hela konditordelen. Helt utmattad. Det var hårt. Fasttorkad grädde, choklad, mögel, skrubba allt. Men fan vad fint det blev. Rainer kommer bli bländad när han kollar ner i bänkkylen nästa gång.

Nu har jag packat också, vad kan det tagit? 15 min kanske. Nu för tiden är man ju fisken i vattnet på det där. Eller kung kanske. Nu ska jag krypa in i duschen för man vet aldrig när jenn dyker på. Melodifestivalmys var förslaget. mys.


blabalbalablablalbbllabblaabbb

ÅÅåh ja vad glad man blir av en kommentar i bloggen, från Filippa! Fan ring mig någon gång då kvinna!

Praktiken är ju som sagt bäst. Så jävla mysiga tjejer. Avslutade den lugna fredagen med massa snack och vin. Jessica har kvar mitt brev jag skrev till henne sista dan av praktiken i 8:an. Gull! Jag vill verkligen dit, det går fan inte riktigt beskriva men aah.

Köpte ost på väg hem, sen ätit massa kyckling och fredagen har varit grym. Riktigt laddad inför jobbet i morogn. Sen blire å packa osv. Adjö

doppa praliner!


I'll do you like a truck. Cp-låt, men för din skull, den satte sig

Gjorde champange-mousse på praktiken som vi hällde upp tillsammans med citron/lime-moussen jag gjorde igår. Å herre min. Nu vet jag vad jag ska ha på min studentmottagning. Fy fan va gött. Håller även på med en bröllopstårta som kommer bli klar i morgon. yey!
Var på beök efter praktiken också ;)
Men nu är jag hemma, och längtar till helg! Och som faan tills på söndag. jejejej


BTW sms.a med FIMPEN i går. Bara ett snabb-sms. Hon skrev att hon hade massa sjukt å berätta och att hon var på gray´s inn road nu, det var där jag söög. Läängtar, ring mig!

snaart

Shit vad jag längtar till IDRE nu. Slänga på sig skidorna och störta ner för en nypistad backe. Den där jävla farten <3


im dr.feelgood makes you fell good

fisk, fisk, någon som har fisk? (a la fimp)

sommar, sommar, jag vill ha sommar


asgarv själv på tuben

Den glada negern på tåget, kan varit det härligaste någonsin. Undra vad han såg, det garvet, gick inte att inte hålla sig. Så jävla underbart. Undra vad han tagit? Jag vill bli bästis med han.

pooop

Sitter i skolan, tänkte stanna hemma men jag måsta ju eftersom jag inte ska vara där nästa vecka.
Sovit heela religonen. Vakna med en full tavla.
Vill bara hem. Men jag ska ju lämna mitt brev till Kobia.
Och äggjävel, fan vad trött jag blir. Visst att jag är oallämnbildad men det är fan ingenting.
hemhemhemhem, sleep. Sen fan äntligen praktik.

Och nu, du ska inte blogga, gå in på konsumentverket. ooh my favourite teatcheer and lession.

japp, tur jag har, varje dag

Utvecklingssamtal, lika tråkiga som vanligt "du är duktig Maria och det vet du". Aldrig någon som klagar och säger att jag är en cp-unge som trotsar och sover bort lektionerna. Är ni rädda för mig?
Efter blev det iaf en tripp till gamlastan med Emma, mycket trevligt. Vi som försöker hålla i våra pengar, herre min.
Käka smarrig buffé, såg en kvinna med tokmycke mat. Sen en kinesflicka som käka glass med majs och kidneybönor.

Fick även en duv-skit i min scarf, så jag stod och skrek och höll på att börja lipa i en skoafför för jag hade bajs på hela handen sam HALSEN. Så jävla skabbigt.

Varit på kalasfiak hos Pälsis, mätt å belåten om man säger så. MysLollo har suttit och masserat mina händer hela kvällen.

Ska se på sex med Katrin zyto sen läsa religon :O

min ansökan, jao

Ansökan till Kobias stipendium/studieresa


Med tanke på att jag femton(!) dagar efter studenten har fast anställning på ett konditori så vill jag försöka se så mycket som möjligt av branschen. Se hur saker och ting fungerar i verkligheten som kan inspirera.  Jag vill verkligen inte fastna på ett och samma ställe i flera år och göra samma gamla tårtor dag ut och in. Jag vill utvecklas och se olika sidor. Intresset att lära mig finns verkligen.

Också därför har jag försökt att verkligen variera mina praktikplatser och varit med på chokladfestivalen och bagerimässan, så jag får så mycket olika kunskaper som möjligt. Jag vet inte riktigt vad som är "mitt" område och vad jag tycker är roligast. Har testat på praktiserat på ett bageri i storstan samt ett på landet, ett utomlands och nu på ett företag som bara gör praliner och bröllopstårtor. Vill även gå på massa kurser som intresserar mig.  Jag vill se mycket och mycket finns det att se.

Så varför skulle jag inte söka till en studieresa med ett känt företag som kan ge mig ännu fler motivationer och inspirationer till att fortsätta inom bageri/konditori-yrket? Bra fråga Maria.


ännu en babe 19 hurrahurra !!!


ska åka kommunalt i morrn

Orkar inte gå och lägga mig. Orkar inte riktigt att helgen redan är slut. Ont i halsen har jag också för tillfället. MEN har endast utvecklingssamtal i morgon och sen ledig, hallelu..
Tack och lov har jag en helt nyn nässpray, yes. Sova sött ska jag nog göra. Appropå det, drömmarna i natt var bland de sjukaste någonsin. Hade det nog med emmas säng å göra, onda krafter..

idre om en vecka, gött


rraajjj

Måste säga att gårdagen fick ett väldigt bra slut. Shoppa mat i globen, sen tillagning hos Emma. Sjukt mysigt och budgetmaten som chefen tipsade om gick hem. Efter en box mindre svamlade jag om motorcyklar i soffan sen sov vi över tio timmar. Trevlig kväll. Vaknade som en princessa, käka chips å cola till frulle, sen en pastasallad på john chris efter det.
Tänk på Filippa nu, hon är i LONDON! Fan vad jag vill tillbaks dit. Avundsjuk till tusen.

raaaaaaaaaar kör

Praktik hela dan i går, driekt in till stan. Hängde, tappa tålamod hundra gånger. Men tillslut blev det lyckat. Åt satan i perkele god pizza, massa gorgonzola på den. Hemma too sent för att gå upp kl5. Rocka Johnossi till jobbet, sen inte en enda jävla lugn stund ända fram tills jag sluta halv tre, tappa tålamod tvåhundra gånger. Nu är jag hemma, typ död. Ska iväg igen, laga middag och mysa. Hoppas på bättre tålamod och lugn.
Men eyy varför klagar jag egentligen? Im a busy woman with lots of friends? Daaaah

fb-konversation med *pip*

8:39pmMaria

detsamma!

plugga som en jävla häääst

<3<3

8:40pm pip

i will! <3<3

8:40pmMaria

gnägg

8:40pm pip

voff
Maria

mjauuu

8:41pm pip

nöffnöff

8:41pmMaria

quack quack

8:41pm pip

Ihiiiiii

(häst)

8:42pmMaria

HAHAHHA

cp

8:42pm pip

hahah :p:p, typiskt oss

8:42pmMaria

haha men plugga nu!

8:42pm pip

MUUUUU på dig!

8:42pmMaria

häst
blubb blubb

8:43pm pip

FIRRE!

8:43pmMaria

(fisk)

yeaah

8:43pm pip

hahaha

rtar

rtard

8:43pmMaria

grrrr

ofcourse

8:43pm pip

heydå sssssexyh

8:43pmMaria

like it fish!!!!!!!!!!!!1

8:43pm pip

you smell fish

8:43pmMaria

adjö med dig gnäggis

yes between my lwgs

8:44pm pip

hahahah, mums!

8:44pmMaria

legs*

8:44pm pip

haha, nu går jag :p:p

8:44pmMaria

okej trava!

menar du

glaopp

apportt!

8:44pm pip

nä, jag galopperar,. Jag är brustig och ska sätta på en hingst ikväll

(hoppas hoppas)

8:45pmMaria

HAHAHA

kör håårt mannen, SKENA IVÄG

8:45pm pip

;);) fram med piskan och HOPPLA!!!

8:45pmMaria

jao

glöm inte tyglarna

rid bara rid

8:45pm pip

I wont!!! Hahah, nu sliter jag mig här ifrån

8:45pmMaria

!

8:46pm pip

fy fan vad jag ska rid

GIIIIRRR

hej dåååå!!:P <3<3

8:46pmMaria

gör det" haha black beuty hej då <3<3


passion, lakrits, chili och en annan passiontryffel samt vääärldens goaste chokladmousse

Ännu en dag swischade förbi, utan problem. Fan vad jag gillar min praktikplats. Tycker synd om Mimmi som ringde och fråga efter Jans nummer :( De är fan dumma i huvet och borde inte ta emot BGIS-skit.
Kom hem lagom sent och trött, tror ni det finns någon ström här hemma då eller? Nä, så vi låg och dog i soffan tills klockan var kvart i åtta, då den kom tillbaka. Fan vad vi laga middag med raketfart då. Vi var fan helt uppochner.

I morgon är en annan dag, och det blir mer praktik. Sen efter det en tripp in till stan med middag å grejjer med massa tjejer. Trevligt!

Imogen Heap - Speeding Cars

Det här är sjukt, fan vad en låt kan vara mer än bara en låt. Inte bara minnen, känsla.

sabbar


pannacottor, tryfflar

Min praktik är en dröm. Tre skitroliga/gulliga tjejer på ett litet lugnt ställe, får massa eget ansvar och tid. Längtar tills i morgon. På riktgit.

fiskfan

I dag jag köpte
-en t-shirt från herr-avdelningen
-en t-shirt från barnavdelningen/tjej
-en skinnjacka från barnavdelningen/kille
varför inte ta en walk i hela butiken?

RÅträna efteråt. Helvete, helt slut. Över 800 kcal på en timme.
I morgon blir det första dan på praktiken. Spännande faktiskt. Hoppas hoppas det blir som jag tänkt mig.

stor flicka, nu ännu större, hurra hurra hurraaaaa!! ♥♥♥


a monkey needs to dance so do you

Kan egentligen gå upp om en timma, whata fuck? Kan inte sova mer. Dränker mig själv i tankar.
In eller ut, ut eller in. Upp och ner, ner är upp. Är jag? ska. Eller nej. why. Var tionde sekund. shiiit murr, give me a call

ännu mera guld i vardagen

School (bara jag å tess) hade helt glömt att de andra mupparna praktiserar. Vi kommer ju inte se varanda på typ hundra veckor! :(
Sen köpte jag träningsbyxor och gick och tränade.
Men precis innan får jag ett sms: pannkakskväll hos mig. Det är guld <3 Skitmysigt.

Frossa med glass å grädde. Och som valigt, den bästa massagen i byn!


shulullu

Åkte hem från Tamara, vilade lite, kollade på Patrik 1,5 tyckte den var skitbra. Gustav och Torkel är fan grymma. Sen prommis med mam å pap plus städning.
Nu ska jag se min favvisar Erik och Mackan.

kuligt

I går var Jenn förbi en sväng på dan, promenerade<3. Sen satte jag mig och åt massa godis och somna framför tvn ca2 timmar. Upp, fixa, ner till nynäs och Mickis. Mycket trevligt! Sen telen, massa folk. Askul hade jag iaf. Bra av mig att inte ha några förväntningar, då blir det oftast bra. Sen hemresan i natt vara bara för kul. BE OM URSÄKT! Jag ber om ursäkt..
Så jävla härligt och garva sådär.