ADJÖ

Från och med nu har jag bestämt att jag inte ska logga in på datorn något mer innan resan. Så nästa gång jag bloggar, kanske jag befinner mig där nere eller så är det om en vecka då jag kommit hem. Kommer hem sent på torsdag nästa vecka.
Men ha det så trevligt här hemma i slasksverige. Nu ska vi bli pepparkakor, förhoppningsvis. Och Lollo med för den delen som ska till miami!
PUSS och KRAM hoppas inte planet störtar...

hola mellamo

Haninge med mamma. köpte pengapung (kom på namnet själv). En liten påsen som man ska ha innanför tröjan med sedlar i där nere bland bovarna. Sen köpte jag mid en GUL bikini! Jag har alltid velat haft en men inte kommit över någon bra. Men nu så ;)
Packaningen är inprincip klar. Synd bara att ADHDCPMONGO fia har tagigt mina leggins så hej då en vecka utan leggins. Eftersom hon åkt till nynäs också skiter vi i och hämta dem. Bajs.
Men men,, ska snart göra lite mackor som jag ska ta med. Ohc det är fan itne långt kvar nu! Men jag är inte nervös..
image377tim left

packmusik

dunka d u n k a dunka adam.

Ca 18 timmar kvar tills jag åker hemifrån. Hallelujah

image376

nu har jag fått svar på deras försvinnande och min tråkigare datatid

image375

Skriker när vi krossar, checka bossarnas bossar

Dagen har hastigt flugit förbi. Hjälpt pappa att beställa TLByggarkläder samt växlat pengar till euro. Nu på kvällskvisten har jag packat. Fast jag tror ändå inte att min hjärna fattat riktigt än att det är i morgon natt vi åker. Jag är inte nervös/orolig, nada. Dock är det inte ofta jag är nervös. På riktigt alltså, när man har ont i magen osv. Nationella proven brukar seriöst skrämma upp mig, annars är jag ganska onervös av mig.

Nu har jag även anmält mamma med i en tävling :) Vill att hon ska följa med Gry Forsell till Mallorca på gratissemester. Spännande.

mån 24:e

Nu har sötaste mormor och morfar varit här och lämnat resväska till mig :)
Jag bakade en kaka till dem och fick lite euro tillbaks ;) puss på er!

Mamma och jag tog oss en långprommis i djupsnön i den dunkla skogen. Helt slut. Sen träna jag lite i gymmet. Spagetti är ordet. Jag som inte tränat på mer än en månad. Jag tror jag kommer få smaka på minna synder i morgon ;)
Blev tyvärr en kväll utan mina vänner :( Ville så gärna..
Nu ska jag äntligen duscha, och raka mig,. Har inte rakat mig någonstans på typ 1½ vecka. Ser allvarligt ut som fastklistrade hamstrar lite överrallt. natti

filmlycka

Juste, en kväll blev det Hajar som Hajjar. Vilken skön jäkla film! "We gonna party like it´s your birthday" har varit den mest använda kommentearen. Och Simpsons the movie. Lilla Fillefjongongong(som jag kallar den minste) tyckte SpiderPig var kul. Och det fick vi höra ska ni veta.

IDRE-resume

Hemma igen.
Har varit jättehärligt i Idre. Sjukt med snö. Vädret får man väl inte klaga på dirket trots någon dag blåst/snö. Kanske lite för god mat eftersom jag ser min dubbelhaka växa fram lite smygandes. Inte bra.
Kul med alla kuliga kusiner :) Skratt har det inte varit brist på iaf.
Och för första gången på jättemånga år har jag andvänt hjälm! Hör och häpna. Tror jag sluta med hjälm typ i femman? Men nu är den på igen. I tisdags blev mamma påkörd, riktigt läskigt var det att finna henne bland folk i backen. Men det gick så bra som det kan gå med en svår hjärnskakning. Slapp åka till Mora med sin stora motvilja. Och poängen där var ju då att min kära mor, som tur var bar hjälm på skallen. Annars hade det kunnat sluta hur som helst. Därför blev jag tnästan påtvingad en hjälm, men nu i efterhand så bröjar jag gilla den ;) Man slipper frysa om öronen lixom. Sen blev jag lite vild med mina nya skidor. De vill inte svänga så mycket, blev mest stora svängar rakt ner, så hjälm var vettigt. Och det behöver ju faktiskt inte vara jag som klantar mig för att stupa, det kan vara någon annan.
Mormor fyllde ju som vanligt år där uppe 75år elv min kära mormor <3 Och tänka sig, att åka skidor på sin 75-årsdag det är inte illa ;) och tårta belv det ju förstås...

Lyckades ta 402 bilder, inte illa. Många godingar att bita i.
Och förresten, vad hemskt det var här nere i landet. Jag som såg framemot vårväder, men nehepp, snö och minus. Blää, men då slog det ju mig ännu en gång. Jag slipper snart skiten igen, dags att packa om ;) fyy fan va gött.

se upp i backen, 1000 hål i nacken

Vilken arbetsdag det var för mig idag. Men kul som vanligt. Fick även oväntat besök ;)
Jag känner mig faktiskt helt D.Ö.D i kroppen. Har inte sovit middag eller likande heller eftersom jag varit upptagen med packning (även hårinpackning tss).

Ska kolla på melodifestivalen. Trodde faktiskt inte jag skulle säga det själv, men jag håller lite på Amy Damy, låten funkar. Tror tyvärr att den övertippade-silikonkossan Charlotte komma ta hem skiten. Men det återstår att se. MIN vinnare kommer iaf vara BG ;) 

I gryningen i morgon blir det IDRE en hel vecka, hallelujah det tackar jag för. Blir ett litet datauppehåll.
Tycker bara sjukt synd om kissemissarna som måste leva ute en hel vecka :( Känns elakt mot gammelponkisen.

Men adjö, ses snart, om jag inte störtat in i en gran.

tiden springer

Halkbanan i går var sjukt kul. Bästa instruktören man kan tänka sig, han var så rolig. Och min bilvän var trevlig.

Emma har slingat mitt hår precis ;D Härligt, nu blir det läggdags för 04:45 ringer klockan i morgon. Time is out!

morotskaka i morgon

Trots att onsdagar är världens segaste dag så tycker jag den gick snabbt.
Tess som åkt till gran canaria.. Hoppas hon har det bra där borta.

I morgon blir det gillinge ju! Så tidigt i säng, fast jag måste nog se top model.

I efterhand tycker jag vi skulle sagt något elakt till muffarna i skolan om blondinbella, varför gjorde jag inte det? Mitt lite kaxiga svar jag tänkte säga om sverigedemokraterna sloopades. Men en BB håning hade nog gått hem.


Gympa.nu Bosseboy vill ju så gärna att vi kommer. Och ger allt!

fatumeh

I går första lektionen.. Intressant och lärande fakta, samt några pinsamma insidenter. Hö.
Men måste ändå säga att det gick bra. Det var kul och bra lärare.

I går hände också det magiska. Vi satt framför datan i flera timmar, och helt plötsilgt beställer vi en sista minuten!
Mamma låg och sov och visste knappt nåt, och pappa kom och kolla när allt var beställt. Värsta ruschen, men det var kul. Klassisarna har varit nästan mer extas än mig i dag (läs:Emma). Skitkul, från riktiga skräckhistorier om kackerlackor, syrsor och bläckfiskar på ryggen till massa bra tips om pengar, mat och annat. Men det är skönt att ni stöttar mig tjejer inför mitt första utomlandsäventyr. ;)

Mormor är nog också rätt sugen ;) ahaha

I morgon blir det buss med Emma igen :) orkar inte med all ombyggnation och lera i hemfosa.. blä

Sov gott!

Utlandssemester nr1 in life

Gran Canaria, Pureto Rico, Canaima 27/3

övningskört

Eftersom första körlektionen är i morgon har jag och mamma övningskört för fullt i dag. Rulla runt i VH-området så jag känner till gatorna lite bättre. Vidare mot farsta och sen länna. Och det roligaste av allt är att jag köpte ett par skidor!! (eller mamma) så nu har jag ett par alldeles egna värstingar. Hoppas de passar min style på skidorna. Inget mer USLA skiduthyrare. woho.
Så nu är jag riktigt taggad tills på söndag..

Ska bara duscha nu, sen blirt det tidigt läggdags så jag är riktigt taggad tills i morgon,. Men jag kommer vara nervös. Gun, håll i ratten för här kommer jag!

i dag grattar jag elsapälsa 18! <3

image367

i dag är en sån dag jag skulle kunna blogga hur mycket skit som helst

Jag somna i andra chansen,så nu vet jag inte vem som vann. Sen somnade jag till Click, och nu orkar jag inte mer och ska sova i min sköna säng.


Okej? Sibel och Nordman.. Enligt mig Androla och Thérèse. Fast Nordman är ball, men inte låten.

solo i stockholm

vart jag än går.

Brolle influens

image366

what if god really was one of us

Första gången jag jobbat på "riktigt" på en helg? Men det känns bra, får ut mycket av en dag kan jag säga. Pratat om helgjobb varannan lördag eller kanske tillochmed varje lördag beroende på en annan person. Men det känns så jäkla skönt att de bara vill ha mig där överhuvud taget. Lönen går att diskutera, men jag gör det för att det är kul och för erfarenhet. Erfarenhet är viktigt! Tänk att mitt första bagerijobb är som konditor! happiness,

Nu håller jag på och bakar för fullt här hemma, beställt! Fick nyss en till beställning.. :)

I kväll blir det chill hemma eftersom jag inte är bjuden på partyt.. :( Hej då alla vänner ha så kul! Jag vill inte festa, ohnej.

BG

Stan after school men J&P. Trevligt och ses.
Har kollat på Så ska det låta och robins (BG medverka), intressant inervju.
I morgon tror jag att jag ställer klockan på 04:45 så nu ska jag duscha och sova gott några timmar.
Hoppas på fika i morgon med flicks och sen hem och baka igen. Ingen fest eftersom jag inte är bjuden så jag får väl tjäna pengar istället...

ps

Vi busade inte på tjejerna bortersta toalett i dag, vi försökte bara hjälpa till. ;)
DS.

*textmeddelande*

DeilkaTess har inte avslöjat sin lilla hemlis yet. Men i morgon, då ska det fram om vi så ska behöva ta till hjälp av kavelmaskinen.


lp2a

I går var det mysdag i farsta. Var där tills de stängde, rackarns. Emma följde med hem och vi käka taco och snacka skit. Jag köpte ett par skor.

I dag i skolan var alla wild and crazy, som igår. Helt speedade är vi allihopa pga det våriga vädret. Men vi har roligt.
I morgon är vi tårtgruppen, woho! Också ska vi snart börja med kallkök, spännande.
image365
Delikas mästervärk!

nunu

Pappa och jag har gjort massa ärenden i dag.
Först;
tanka
Till besiktnignen, men vi skulle komma tillbaka efter lunch.
Sen köpte blomsterarrangemang
Till Paus!
Träffa rara människor+lämna blomma+fika
Besiktiningen, vänta...
In, ingen vet hur man besiktigar en epa.. Men vi fick GODKÄNT
stort grattis
Sen till körskolan, inte öppnat
Handla middag
Hälsa på Jocke
Körskola, boka körning
Hem, boka Gillinge

Och vi har bara åkt epa, hela dagen. Den går finfint! Jiihaa

det går inte att gå in på schulmannarnas blogg :(

Tårarna har runnit hela sjuka dan, såsom snoret. Smaken försvinner så här på kvällskvisten och jag är helt tjock i skallen. En annan tråkig grej är att jag inte ska till skolan i morgon. Det går inte. Men jag hoppas på tisdag. :)
Tråkigt också att lovet är slut. Det tyckte jag inte i början av veckan. Men förlite kul har gjorts och ett lov ska innehålla mer entertainment. Men, men skitsamma. Om två veckor ska jag till fjällen. Då jävlar, och ovanpå det är det lov igen såatte jag kommer nog igen med det roliga hoppas jag.

sick sucks

Vilken dag. Vakna, åt, kolla tv, sov, åt, kolla tv och nu är jag hungrig. 
Jag mår inte bra för tillfället.
Dålig syn, smakan är borta, luktar dåligt (tolka som ni vill) också hör jag dåligt. Jag vill äta, kolla tv och sova.