juno

Bion var exelente! Juno blev det och lite skratt fick man allt ;) Eller rätt mycket, jag och Jenn fick ett anfall och kunde verkligen inte sluta, jag tror fan vi höll på i fem minuter :D Älskar skrattattacker, det är inte varje dag man råkar ut för det.
Vi åt innan bion, på bion, när vi kom hem hit, och ändå känner jag mig inte särskilt mätt!? Jag måste fan tänjt ut magen under lovet.. För det känns fasen som att jag bara ätit hela tiden.
Och nu kan jag inte träna heller när jag är sjuk. Bra kombination.

Nä nu ska jag slagga och i morgon ska jag vakna frisk, visst?

påklädd i en timme nu

Jag sitter och väntar in tåget. Tänkte bara skriva att jag har haft turen att bli sjuk på ännu ett lov. Vakna sju i morse och kunde inte somna om pga ont i halsen. Men jag ser det som tur! Tänk om jag hade blivit sjuk under praktiken?? Im lucky ;) 

blondinbella

Halv ått klev jag upp i morse för att hänga på låsen när affärerna öppna i city. Mormor var med <3 Så fint väder, och allt. Köpte mig en fin vårjacka, och på sista affären vi var inne i (hm) ser jag blodinbella med en likadan jacka. Jag ville allvarligt kuta fram, groteskt slänga in henne i en klädställning och ta tag i hennes blonda hår och veva henne över mitt huvud och slänga henne ända bort till barnavdelningen. Men det gjorde jag inte... Besviken på mig själv.

Nu sitter jag här med fruktasvärt ont i halsen. Har ätit typ ett kg frukt, och massa hallon/passionmousse tårta som vi fick i herrgården. OCH jag vet att bagare2 har bakat dem.. Var faktiskt jobbig att käka tårta från paus när man vart med och gjort såna själv. Man kan lixom hela storyn. Men de var fruktansvärt goda! ooohhh.

Nej nu ska jag sova och bli frisk tills i morgon.. höm

say goodbye hollywood

Jag åkte till haninge, själv. Ganska tråkigt må jag säga. Men jag köpte mig en rutig sjal....


COME LETS PRAY

JA, JAG KAN JU SPELA HARPAN!

i dont need another mountain

Inget kul händer. Tänkte åka själv en sväng till haninge men det går inte för vet inte än om epan ska besiktigas i eftermiddag. Vad fan ska jag göra tills dess. Har ju säkert massa skit som behövs göras men det finns inget GO i mig alls.. Luften är borta, slut.

Funderar fan på att ringa praktiken och fråga om jag bara kan vara där, no money, bara så jag gör något kul och inte slöar bort hela lovet. Just nu känns det faktiskt inte som att jag vill ha något lov. Har nog inte kännt så förut. Skitlov.

försvinna

När jag inte är hemma, vill jag hem. Nu när jag är hemma vill jag bort. Men vart?

sunshine

Vilket underbart väder! Man blir ju happy i hela kroppen. Satt ute i solen ändast i tights och brottarlinne och jag frös INTE! ååh vår i hela mig.
Men jag har fan inte gjort någon nytta alls i dag. Och fan vad skönt. Så här ska jag fortsätta ett tag till....

ha

Jag glömmer hela tiden bort att det är lov, och jag blir lika glatt överraskad varje gång jag blir påmind!
Än så länge inte en ändå plan! ååh vad skönt. Fast jjag ska kanske iofs besiktiga epan på tisdag. Herregud hoppas gudarna är på min sida.

Juste, värt att nämna: The illusionist är skitbra.

tack för i går <3

Gårkvällen var förstås helt vild. Kul som satan! Käk, alkohol, dans, massa vänner, ont i fötterna och glad stämning!
Hade fan kunnat hålla igång hur länge som helst känndes det som. Fast inte i morse ;) Den där jävla champangen.. Aldrig mer champange.
Om 2h kommer Jenn hit och vi ska softa med film och candy. Sen ska vi kolla lite bilder och snacka dagenefter-skit! woho
Tänkte bjuda på ett ganska dramatiskt citat ;D
Konerversation:
Andra änden av luren: Vem är det som skrivker?
Jag: Det är din son som skriker på mig för han tror han ska dö. Det är nog bäst du kommer nu..
Jag tyckte synd om en person i går iaf..
 Ett litet foto på mig i min snygga utstyrsel ;)

partyt

image363

Party i går och min present till födelseflickorna blev en tårta! Det roligaste var att de inte misstänkt ett skit! mohahaha


rutigt tack

Gud vad träkigt det var att lämna praktiken. Inga tårar dock ;) Men massa tunga kramar..
Sen var det match. Blev lite nervous men jag spelade ändå inte så mycket så ääh.
Nu ska jag stoppa i mig en tabeltt, för jag har ont i huvudet och det oroar mig inför i kväll. Men jag ska vara på topp!!

tjolabralllan

Jag har tränat, känner mig duktig och kul när folk är glada å se mig där igen <3 I morgon kväll är det match. Jag kommer fan vara nervös hela dan... Kan ärligt inte minnas så jag spelade mtach sist? Kanske oktober? Ääh sjukt är det iaf.

Nu ska jag verkligen duscha snabbt som fan för jag kommer annars vara stendöd i morgon, och det vill jag ju inte. Och vet ni vad!? Nu har BOSSEN mitt nummer på sin mobil. Fatta grejjen! Hoppas bara han användet det...

jag mår illa som en jaa va fan

Usch vad jobbigt det känns att sista praktikdagen är i morgon. Fast att jag vet att jag kommer tillbaka dit så känns det som att jag kommer börja gråta. Det är sant, känns så just nu men hoppas inte i morgon. Men jag har ju gråtit förut när jag lämnat en praktikplats (spånga) så varför inte göra en repris?


Jag vakna i morse med låten från melodiet i lörsags "borka borka razzboooooorkkaaaa" fasklistrad på huvudet

JAG ÄR SÅ JÄVLA HAPPY UTAN ATT ENS HA NÅGON DIRKET ANLEDNING, skumt kan ni tro, men jag, jag är bara glad! :) SKA FANIMEJ träna också ska ni se... Håll i hattten så flyger vi!

sms-hån

Jag fick ett lite halv-evil sms av Lola det löd såhär (någon fler utsatt?):

Lollo:
Du är utvald! Välkommen på casting 12 mars 11.00 TV4-huset, gärdet för uttagning av nya deltagare till nästa säsong av "En annan del av köping"! Grattis!
Mitt sms tillbaka: Synd att jag bor i en annan del av Sorunda och inte köping ;) Jag tackar nej till erbjudandet men kom gärna åter om ni behöver deltagare till Bonde söker fru!

That´s it, pretty fun huh?

image359

Nämen titta, bonden har redan en fru, ähh jag får väl satsa på efterlyst istället.....

are you wating

I morse funkade ju inte tågen, så jag fick privattaxi av pappsen ;D Fast jag skulle fan skitit i skolan, ingen nytta för 5 öre. Men visst okej, lite nytta kanske å träffa flickorna som jag ändast ser en gång i vecka numera.
Men efter skolan åkte jag till praktiken på dirr (hatar dirr-ordet men tog det ändast för min fjortissyrras skull). Doppa lite biskvier och dammsugare samt gjorde lite rosor å blad. Fetasoft.
I kväll ska jag nog kolla på outsiders eftersom jag har 5:an!  hoha

Fast ni måste få veta en sjuk grej. Jag vakna 04:03 i morse och somnade inte om förrens typ 5 min innan klockan ringde 05:10. Det är sinnessjukt. Men allvarligt jag var klarvaken. Så nu vet ni. ADJÖ

nice try älskling!?

Fredags var det trion en stund hos K. Men vi var nyktra hela kvällen. Sov hos Jenn och det var hon som väckte mig!! Hur fan gick det till. Sen fikade vi med UNO på berget, jag höll på å frysa fast så vi gick in i värmen igen.
Sen kollade vi på Toy Story2 jag hade tydligen missat den. "Paaaaapaaaaa" haha
På kvällen i går var det Hanna! Massa tjejor och vin. Singstar för fulla muggar!

I dag har jag städat mitt rum, en aning fräschare. Har faktiskt vädrat det också så nu är det kallt. Sen har jag kollat på 5:an! Woho ett helt nytt liv har öppnat upp.....

du kan gå hur långt som helst

Tänk er situationen:
Jag och mamma sitter proppmätta och kollar på tv i köket. Hon frågar vilken kanal cops brukar gå på. 6:an sa jag. Men det hade inte börjat än så hon zappar neråt.. OCH DÅ till min sjukt stora förvånging läser jag americas funniest home videos jag ba eeh? Sen ser jag som ett lysande helgon i ena hörrnet och jag hör gospeln i mitt hunud "halleluljaa" och jag ser siffran 5! Det var så märkligt. Jag skrek och banka i köksbordet och mamma lyfte typ på ena ögonbrynet ba: eru dum eller!? MEN vi har helt plötsligt bara hux flux fått 5an! Fatta jag har aldrig haft 5annågon gång i hela mitt liv!!
Det har alltid varit alla andra som haft det, och jag har aldrig kollat på vänner, elle ugly bettan or whatever. Men nu är jag in mobbad längre. Eller iaf inte lika mycket mobbadsom innan.

Eruption

Förlåt för jag tjatar om praktiken.. men i dag är det en vecka jag prakitserat där. Jag har jobbat en dag redan, och nu är jag erbjuden jobb lördag vecka 10-11 Ska vara där klockan 06:00 ;) Men fan vad kul det känns. Tänk att de vill betala mig för det jag gör! Det känns så stort på något sätt bara för att det är lixom det här jag utbildar mig till. Inge jävla fritids. Fast jag gillar ju västra skolan iofs. Men ändå!
Bagare2: sa ju att du skulle få helgjobb
Jag: ja, fatta hur glad jag blev
bagare2: ta åt dig för det är bara jag och en annan kille som fått helgjobb här sen det öppnades. Det är stort.

En mindre stor grej var väl att jag lyckades få IG på mitt engeslka prov i går. Har jag någonsin fått IG förut!? Kanske nått prov under Martin Skölds tid.. Men den försöker jag förtränga.

run to my face

Vilket underbart vårväder det varit i dag ;D Hade till och med ballerinaskor på mig (fast det fick jag utskällning för). Jag känner att jag mår så himla bra just nu! Allting bara flyter och är kul! Praktiken är ju så kul, jag har nyss tränat (löpträna som fan och sen pumpa lite i gymmet), snart fyller E och S 18 och sen är det lov och efter det IDRE och sen lov igen! ÅÅÅH livet leker...
image358

vi säger så

Gosh vilken dålig update det varit från mig.
Men iaf, i fredags var det tumba. Mycket trevligt :)
I går var jag trött hela jävla dan eftersom jag somna typ halv fem, men jag tog mig ner till Jenn och åt god mat ;) Sen träffa på henne flickiga flickgäng ;D Men det var trevligt. Dock var jag ju så trött så det blev halv ett bussen. Syrrans kompis klev på bussen, så hon skrev ngt i stil med "Jag tror maria är aspackad, ta hand om henne när hon kommer hem" till min syrra. Men i själva verket hade jag inte druckigt en endaste droppe alkohol. Fatta hur jag lyckades. Men jag var ju trött som sagt ;)

I dag var familjen på Heroin city. National treasure har vi längtat så efter, och äntligen! Fattar inte att Cage är 41 !? Han är ju bara för het ;)


Skola i morgon. Känns som jag verkligen kommer DÖ av allt praktiksnack... Jag vet ju hur det blir. "på min prakitk...!"  osv i flera veckor. Men det är ju kul...
På tal om praktiken, så ska jag dit direkt efter skolan i morgon och hjälpa till! woho

Hitler-konsum=Lidl

ååh jag är så jävla glad över min praktik. Fan vad gulliga människor.

Hoppade träningen ajjabajjamajja, men jag vill ha satsa på denna prktiken och orkar fan inte träna 2½ h så jag gick ut i gymmet (garaget) och pumpa muskler och dunka musik. 45 min inte så illa det heller.

Nu är klockan alldeles för mycket. Blir ju party i morgon ;) så jag måste ladda..  ADJÖ!

men tänk om inte blomman vill då

Hur kan så mycket folk vilja ha semla dagen efter the big day? sjuukt ju. Men nu är jag så jävla hajpad på semlor och det är kul, så jag skulle kunna sysselsätta mig med det hela tiden för skojjs skull. Jag trivs, och det känns så bra! bagare med humor gillar jag! ;)
Jag vet att ni vill höra ett citat, okej!?
bagare1: min tjej är så bortskämd. Jag städar, diskar, lagar mat och tvättar. (ooh vilken man tänkte jag)
bagare2:"men du får väl klättra på venusberget hoppas jag?"
bagare1:hehe joo
bagare2:men håll käften då!

Det var väl ett för jävla rolig citat ;) Det var det iaf irl.

Förresten så tränade jag i går, vad dukitg jag kände mig efteråt. Men jag nämner det igen. VARFÖR ska de vara så långa!? (träningarna alltså;) (Jag vet ju svaret men det var bara för protestens skull)

och jag kommer klara allt

Vilken energikick jag vaknade med, ettl litet (men stort innehåll) sms fick mig att flyga ur sängen, käftsmälla bort den tyngd som fanns och fick mig att se framemot denna första dag på praktiken.
Det gick så himla bra och det var så kul! jättetrevligt folk och asfräscha lokaler.
Fast det ända jag fick göra i dag var semlor. Oväntat eller?
Men det var kul! Trots att jag gjorde samma sak i 8½ timme.
Och som de sa till mig: om du klarar fettisdagen med ca 3000 semlor utan att vika dig, då klarar du allt..

praktik, panik, kallabalik, kolik

Den senaste veckan har min kära mor tappat rösten från och till varje dag, så nu är hon lite sjukskriven eftersom hon inte kan snacka. Så hon hämtade mig efter skolan i dag och vi shoppade lite ;) Hittade ett par pumps för 200 spänn, känns najs ;D
Sen en riktigt jävla klarblå basker, men jag vet inte när jag ska använda den....

Förresten I MORGON ÄR DET PRAKTIK! Jag håller på å dör. Känns faktiskt lite jobbigt. Det känns som om det kommer vara kaos och att ingen kommer ha tid och hjälpa mig och att jag kommer göra fula semlor. Fatta att det är fettisdag i morgon!! jesuus

Ni missade väl inte mina klassisar och min käre lärare Jan i dagens .SE? Framsidan och allt. LÄS! image357

HÄÄR

it´s god to bee three

Ännu en lyckad kväll blev det i går. Men man har väl alltid kul med sina babes ;)
Var på fest i nynäs och lyckades träffa på gamla killar på byn som man "alltid" "sett upp till" sen man var liten. Men aldrig typ haft kontakt och snackat med men i går snackades det och det var fanimej skitkul!
Synd att denna underbara helg lider mot sitt slut...GIMMIE MOREimage356



I dag känns det som jag verkligen sovit bort hela dan. hmm
Men sånt får man stå ut med. Kollade på damernas match och fick handmassage av kaj :) Asskönt haha
Sen samling och sen Lämnade vi den andre och åkte hem till me. LÖKAT framför datorn, och nu är sagan slut.

gårdagen

hoha vilken rolig kväll det var i går, och vi drack ingen alkohol!? Kul var det ändå och det känns asbra. Ganska mycket bussfärd men det är ju trevligt. Hamnade tillslut på byn igen där vi retade fjortisar, spelade gh och koka korv! haha det var lustigt må jag säga.


Haha jonte ditt smörpaket!

image355

Och då en bild på den fina korvarna!? HAHA

Nu ska det till farsta...