grov i mun

whata a weekend.
Fredag på telen med Jenn :) skitkul, med vi skrattar i dag, dans och ITALIANO!
Sen har det rensats kläder och skit. i morgon får jag nycklarna :D omg.
Igår blev det utgång igen med Filippsen. Maire laveu var kanon. Hejja söder och indieclubbs! Dock hemska snubbar på tåget hem, men söta tjejer som vi bildade gäng med. Bra helg, bra helg.

skriver från min söta hp mini

En sak säger jag: gokart. Det är något vi måste dra ihop och köra ett gäng brudar. pisskul och vilken jävla träning. Jag var helt förstörd.

Nu är veckan slut igen.. Det går så fort fan. Men lika fort tills jag flyttar. Det är sick! men någon gång under nästa vecka! weeeiieieiei :D

I morgon blir det telen sen sturep på lördag. Nu har jag chillat i tre helger i rad, nu är det dags att ändra på det. yeah baby. lets goo

hero of war

Helgen blev med Tammi helt enkelt :) Kommer sakna den bruden. Telen på fredan och avskedsmiddag i lördags.

Var ute å sprang idag. Å jag fattar inte. Verkligen noll, det är liksom orimligt hur bra det kan gå.

Sen på lördag förmiddag ska jag äntligen få leva ut mina gokartdrömmar. Jag plus gubbarna i corvetteklubben. Fan
vad kul.

Och i morgon är det redan tisdag. Och jag gillar den nya giirlen på jobbet. Så jäkla glad och intressread trots att hon inte kan nån svenska. Mer intresserad än alla praktikanter sammalagt och hon är "diskare".

den passar perfekt för en hand. Får jag hålla här, jag gillar den. och din överläpp.


jag fyller rummets area med en stark doft av kattpiss

Otränade jag var ute och sprang efter jobbet. Hur i fan kunde det gå så pass bra? Jag fattar inte. Men jag tror att när man springer i mörkret så tänker man mer på hur mycket man orkar än hur långt det är framåt, och upp för backen osv. Ballt var det.

så jävla hårt

Fan vad jag längtat tills morgondagen. Undra om det inte var i typ mars? som jag bokade biljetterna. Imorgon jävlar. Fan vad coolt det ska bli. Fullsatt globe. yeah baby.


lugn å fin helg med de närmsta

När jag går upp kvart i fem varje dag, så uppskattar jag, och ser verkligen det fina och det alldeles underbara i långa sovmornar. Eller sova halva dan. Att seeega, ligga å sträcka, gosa in, ta en timme på sig att gå upp. Det är lycka. Men om varje dag vore så, hade det vart hemskt att ligga kvar. Det ska jag tänka på i morgon när jag går upp. I gymnasiet körde jag alltid "hard coooore LIFE" när jag klev upp. Jag sa det till allt som var tungt så blev det bra. Måste komma in mer i hard corre-stylen igen.


viktor

idag har jag gjort ngt som jag inte brukar göra, och inte asolut inte på jobbet. Jag grät. Jag kunde inte sluta. Fors. Visste att det skulle vara jobbigt, men inte såhär? bilen hem var värst. Nu fattar jag hur jävla bra jag haft det. Jag gråter över en gubbe på 47 år, som är som min allra bästa vän. VIKTOR.

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Igår blev det bio med hela klanen(minus Jenn). Jävla härligt det var, sånt gör mig glad in i själen. Högstadiekompisar är fan att hålla hårt om.

I morgon är Viktors sista dag..

Caught in a bad romance


spiders web snurra jämt. Utan och med maskin. love.

Kursen var inte så jäkla kul. Hejja KåKå! Tio pers på två bord, inga grejer, bara mousser. Tråkiga männiksor, efterblivna. Skit i Kobia och kör Kåkå i rotebro. Thats it.

Jag är ju känd som kladdish (av många anledningar) och på kursen var vi klara först. Vad åker jag på att göra? Temperea den MÖRKA chokladen, hur stora är oddsen? svar: En av tio 10%. Och vips så var jag skitigast, som på den förra kursen fick jag höra igen "man ser att du jobbat iaf". Aja, jag tror ändå han var impad av mig så whatever.

you are the devil, i am the d



Helgen var skojj. Maskerad på telen. Nästa år ska JAG vara doktorMugg! Klockren.

Igår beställde jag min grymma säng. Över tio lax. Men yeah baby, den kan jag säkert ha i typ hundra år. Och idag rinde pappaTamara och nu är min cpsköna (överdriver inte) soffa beställd :D:D 13 lax på den. Men de kostar att ligga på topp, aaiiight? Feta divanen och en stor fotpall, mörkgrå, skitläckert.

I morgon är det Moderna bakelser-kurs! Weehoo. Lär väl va yngst igen?