qutiie pie

image159

Jag och pappa var vid båten i går. Hämtade gummijollen. Vi åkte ut på en liten tripp och det var så underbart. Vill verkligen åka ut på sjön! Saknar det så.. Solen kom fram så fint och det blåste ignenting (men det kommet inte så bra fram på min tegeksten-mobil-kamera). Men mysigt var det...

Emma Skogsmyran

En till sak jag vill upplysa er om: Emma is Back ;)
Det är nog den ärligaste bloggen av alla (eller den förra var iaf). Hon avslöjar allt ;) haha
Here you go Horny!
 image158

EMMAS BLOGG


thank god it´s friday

Vilken rolig morgon jag hade i dag.  Vaknade 0515 (!) gjorde mig iordning och åker ner till stationen. Och där får jag stå. Fastfrusen i asfalten och snuvan som rinner i HELA 30 minuter! Det är inte klokt! När kommer lunginfalmamtionen kan man undra? Men som tur var mötte Filip mig astidigt i farsta såjag kunde komma in i hennes skåp (mina bagerikläder låg där). det var snällt ;)
Sen dagens hero, Elin.
Hon försåv sig så kom samtidigt med mig till tunnelbanan, bankade till mitt uff-skåp i omkl rummet så det funkar och så var hon lika fuckad som jag i dag så vi var fuckade ihop ;) Det av roligt (no more comments).

I övrigt så var jag i skolan mellan 0815- 1700. Men tiden bara rann iväg och jag tänkte nog inte en ända gång; när slutar vi? för det sa lixom bara svicsh.
Jag Mimm ioch Tess var ju iofs kvar (1 h och en kvart) och gjorde klart Jans systers bröllopstårta som vi hade påbörjat. Men det var ju frivilligt och någt som vi ville göra :) Så dan har helt enkelt bara flytit på.
Var hemma en kvart sen åkte jag vidare och kollade på vår fotbollsmatch, inga kommentarer där heller va? hm

Nu har jag också mailat Rolle om att jag itne ska vara med i morgon på junior dm. Men jag vill verkligen :( Bajs också.

Shit vad text det blev, men jag hade mycket att skriva? haha
Sov gott! Puss

wanna party

Hembion äger.
Disco for my self! YAAAAY

Ananaskaka

image157Wanna taste?

Double Nature

Jag har inte ont i halsen i dag! Happy girl! Men det sitter i kranen och min röst låter som en skördetröskare.
Grädde på mosen är ju den superroliga mensen.....

Känns skönt att vara hemma. Hörde på radion i morse att det var fel på pendeln på två ställen? I VH och älvsjö..

Kanske man ska baka lite ;) Skulle ju gjort det hela dagen i dag :`(

Eller kanske man ska kolla på walk the line? Eller varför inte Tenacious D? Eller Crossroads var länge sen! ÄÄääh vi får se..
Hej så länge


noo

Han gjorde det bra. Jim Carrey alltså. Han kan spela en huvudroll utan att flippa ur! Kul att se.
Filmen i övrigt var helt okej! Man blir nästan lite psyko själv där ett tag. image156

UUhhhh UUUhhhh

Denna kväll har jag faktiskt mått skitdåligt. Ska nog stanna hemma från skolan i morgon. Eller jag SKA det. Måste friskna till. Känns inte så fräscht att stå och nysa och snörvla i bageriet precis. Nepp.
Undrar hur det blir i helgen? Matchen på fredagen och JDM? Sheisse, det ser inte lovande ut.. :(

Sov gott nu! Det ska jag göra. Hej då!

Basshunter

Förra sommaren var Boten Anna världsacool. Eller hur? Jag avgudade den låten.
Visst jag tycker inte om den längre men man har ju alltid minnnen och den sitter kvar som en favorit?
Men wtf, när jag ser
detta! Jag tror jag dör! Hur kan den fag-dansen och tönten kunnat gjort en låt som man alltid kommer minnas som nåt kul och sommaren 06? Shit, Basshunter. VILKEN   T Ö N T
Finns det någon stake i den grabben eller? Tror inte det.

one s

Nu ska jag kolla på Numer 23 med Jim Carrey. Han ska tydligen spela seriöst (?). Sett trailern och den fångade mig ;) Så nu blir det nog lite lugnande te för halsen och MOVIE. Yaayimage155

Puss på er (så ni blir smittade) Mohahhahaha

taggtråd

Om någon undrar vad jag går på så blir svaret: halstabletter.

onsdag

Vaknade 45 min för tidigt i dag. Sov iofs typ 9 timmar i natt så det kanske var därför. Men det är så skönt med lugna mornar :)

Ingen träning blev det i går. Har skitont i halsen, och det är det som är andledningen till att tränigen uteblev.
Börjar ju som sagt kl 12 så snart ska jag ta och gå ut och sätta mig i den kalla gamla epna. Brrrr.
Men jag har ju en ny jacka ;) Wohoo

Står på schemat att vi sks sluta 1620 i dag men vi ska ju inte baka så tror att vi inte kommer vara där i mer än någon timme? Inte vet jag men jag skulle gärna vilja komma hem til kl 16 för då börjar Crash på tv 100 action. Den är ju så grymt bra!

Ha en bra dag allesammans,. Hej så länge

time to speak English

Jahapp, då har andra skoldagen gått. Känns som gått där i evigheter redan. Hade första engelska lektionen i dag. Shiesse, det kommer fan inte gå bra :`/

Efterskolan var jag och Emma en sväng till handes C. Köpte en röd höstjacka, men vet inte om jag ska behälla den. Får se vad mamma tycker ;)
Måste ju ha en lite varmare jacka om det ska fortsätta så här! Hade fanimej lika gärna kunnat ta min dunjaka till skolan i dag!

I kväll är det en 2½ timmas träning med löpning. Och jag känner mig lite ont i halsen. Inte bra.

Men i morrn så är gympan inställd (börjar bra) så då ska jag vara i skolan 12:10. Det är najs.

Nu är jag så jäkla sugen på köttfärsås o spagetti. Hej svej

Härliga skola

Uppropet var kul! Synd bara att se alla äckliga människor i klassen. Backslick och hästsvans på en kille? Yaaay

Efteråt drog vi till Farsta (jag och Mimmi). Köpte ett par kolsvarta jeans på Cubuc (igen). Skitsnygga. Endast 199 kr! Sen ett snyggt diadem på rea ;) Sen fick jag ju den ascoola kassen från din sko? Nån som sett den? ser ut som MTV figurerna. Helt grtis! Jag blev överlycklig ;)

Sen direkt efter jag kommit hem tog jag min moped och körde ner till Jossi och färgade hennes kaluffs! Tyvärr blev håret lite grått, men nu har hon tonat om igen och fått ett mycket bättre reslutat ;)

Sen var det fotbollsträning. Gick bra.

Nu är det dusch! BYE


funny, Fanny ;)

Kvällen i går blev sjukt kul! Roligaste ölspelet någonsin (och äckligaste).

Ända sen jag vaknade i morse tills nu så har jag städat. Och möblerat! Mitt rum är helt, helt diffrent! Yaay
Så kul med förändring!

Och i morgon börjar skolan! Tråkigt att det är sista sommarlovsdagen i dag, men det ska bli kul att börjar igen! Ser SÅ mycket fram emot
 image154

Nu ska jag klippa syrran. PUSSSSSS

what i´m talkin about is STREET

Nu har jag 2-handshoppat två gånger i mitt liv. 1:a gången hittade jag inget. Men tyckte det var kul eftersom det som sagt var den första gången i historien. 2:a gången (i dag) gjorde jag det mest för att ge 2-hand en 2:a chans (klyftigt va?). Men icke. Jag förstår mig inte på det hela. Jag tycker att det är dyrt! Att betala hejdlösa priser för något gammalt, andvänt plagg som är urtvättat och luktar illa, är nog inte min grej. Betalar ändå biligare för helt nya kläder som finns i alla storlekar osv på Cubus. Jupp det är vad jag tycker. Fast väskor, skärp och vissa skor kan jag tycka vara helt OK på 2-hand (okej Filles brillor).

Sen i dag har jag lyckats få några komplimanger ;) Filippa berömde mina ögonbryn (det är det faktiskt vissa som säger ibland). Sen sa faktiskt lille-syrrans komipis att hon ville att jag skulle lära henne min "stil" (lite skämt å sido). Vilken stil kan man undra? Men det är ju alltid kul att nån tycker något gott om än.
Fast jag står ju alltid på egna ben och behöver inte få berömmelse av alla för att överleva. Men ni fattar grejjen.


Kvällen blev inte så pjåkig ändå. Jag och mom spelade Ohtello ( vann båda men sista gången klassade jag totalt ut henne) mohaha sopa. Sen har jag kollat på typ en timmas stand up på MTV med min puma: Magnus Betnér. Grym är ordet.


Jaa, sen kanske det inte var så mycket mer. Eller jo, jag har badat i dag också. Hej så länge


.

wooowoow oowowoowowow

Shit vilken dag! Värsta sommarvädret!
Skulle varit skönt att befunnit sig på någon badplats, men icke. Det blev Stockholms innerstad ;D Och jag lyckades spendera en hel del. Är stolt över min Lacoste-sneakers! Yaaay
Varken hann eller orkade att följa med tjejorna på bowling i kväll :( 

Jag och Fille gick vilse på Söder i dag bara för att vi var på hunk-spaning.. Hittade en heting och det var hans fel att vi gick åt fel håll när vi skulle till Tantolunden ;) haha

Nu hoppas jag på fredagsgodis från pappsen ;) Puss och kram,

god bye

Nu ska jag börja göra mig iordning. Efter lite shopping ska vi hälsa på detta!

yohoo

Vad smart jag är som har tänkt fel på klockan. Så nu sitter jag här och har gått upp en timma för tidigt. Men det gör inget .D  sliper jag stressa. Moahah

Är de inte skönast eller?

HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR

Tänkte informera om fisguiden

  1. Prutten
    Den vanliga, korta, ofarliga och lätt komiska varianten. Roar små barn. Blir pinsam i kyrkor och andra tysta lokaler. Döljs med lätt hostning.
  2. Smygaren
    Ofarlig. Tyst och luktfri. Inleds med magknip och kan därför planeras och dras iväg omärkligt genom att man vrider lite på kroppen. En harkling döljer lätt eventuella ljudeffekter. Uppträder när man sitter ensam och ser på fotbollsextra eller bingolotto, har femton par rena kalsonger bredvid sig samt 3 meter till muggen, jämför med "stänkfjärten".
  3. Lönnmördaren
    Lömsk, tyst och dödlig. Varnar med magknip och förväxlas därför lätt med "smygaren" men överraskar sedan med sin dödliga lukt när det är för sent. Avslöjar dess bättre inte den skyldige. Dyker upp när man har gäster eller själv är gäst.
  4. Äggmöken
    Liknar "lönnmördaren" och "smygaren", är oväntat illaluktande och dessutom ljudlig så att ingen misstar sig på den skyldige. När man tror att man lugnt kan dra iväg sin fjärde "smygare" för kvällen så förvandlar den sig blixtsnabbt till en "äggmök". Kan ej döljas med hjälp av en hostning.
  5. Stänkfjärten
    Överraskande och ytterst otrevlig. Kräver omedelbart toalettbesök och kalsongbyte men inträffar givetvis när toaletter är svåråtkomliga och när närmaste rena kalsong finns 10 mil bort. Pendeltåg, biosalonger, småbåtar m.fl är vanliga ställen där "stänkfjärten" helst förekommer. Har en otrevlig bieffekt att lukta länge.
  6. Alkolåset
    Har sitt ursprung i mäktiga jäsningsprocesser. Långvarig och ljudlig. Känns av i god tid och varnar även med konstiga ljud. Kan därför lämpligen avsläppas utomhus eller på muggen om man föredrar spännande eko-effekter.
  7. Ärtsoppan
    Tar aldrig slut. Påminner mest om tungt artilleri. Kommer sig av olämplig föda. Kan därför undvikas genom god planering. Medför annars inställda middagar och biobesök mm. Uppträder oväntat då vännerna bjudit på "något exotiskt från Turkiet" till middag.
  8. Knallskottet
    Rolig effekt vid nyårsfirande. Annars inte rolig. Oftast luktfri men desto ljudligare. Avslöjar direkt den skyldige med sitt skarpa ljud. Åtföljs av fnitter eller rena gapflabb. Dyker oväntat upp vid ansträngning, framåtböjningar mm, t.ex. när man skall hjälpa en vacker flicka med hennes bagage på Arlanda, eller stiga in i en taxi med Hanna Graf.
  9. Brakskiten
    Överraskar och är ljudlig som "knallskottet" men är mer utdragen. Låter helt enkelt otrevlig. Behöver inte lukta illa. Väcker i allmänhet kommentarer i stil med: "För h-e! vad håller du på med? Gå på muggen för f-n!"
  10. Benvärmaren
    En klassiker. Innehåller ofantliga mängder varm naturgas. Sprider sig långsamt nedåt. Kan vara skön att lägga av utomhus kalla dagar, annars obehaglig.
  11. Slappröven
    En märklig och lite ovanlig variant. Utdragen. Varierar i tonhöjd och karaktär genom att inleda med ett högt knatter och sedan avsluta med ett dovt fladdrande ljud. Avnjutes bäst i skogshuggarkojor en torsdagskväll.
  12. Oskulden
    Utdragen som "slappröven" men gäll och vass. Inleds med ett ljust utdraget knatter och avslutas med ett pip.
  13. Svidaren
    En lurig rackare. Liknar "stänkfjärten" men är långsammare och kan därför hejdas innan alltför stor skada skett. Kräver dock besök på muggen inom närmaste tiden för att inte ge upphov till babianarsle. Tar man inte "svidaren" på allvar kan man senare råka ut för en "stänkfjärt".

Tänk vad många olika ljud vi kan göra med arslet ;)


ariaM mörtsredöS

Nu har det tränats.
Vägen till träningen var väl lite misslyckad. Oljelampan började lysa vid grindsjön. Och morfar har lärt mig att n'r den lyser är det bara att stanna, annars kärvar motorn ihop också är det klippt.
Så där stod jag vid grindsjön och har inte ens pengar på mobilen så jag kan koppla upp ett samtal! Men jag såg lite moppar vid bryggoran så jag vandrade dit. Och som tur var befann sig Chritians lillebror där så jag kunde låna hans tele och ringa pappsen och säga att han skulle komma och tanka olja.

Men till slut kom jag fram till sunnerbyhallen 10 min försenad. Men det gick skitbra ändå.

I morgon ska jag och min kära vän
Filippa (skallade 80-åringen) dra till stan och shoppa! Hoppas jag får göra av med massa pengar ;)


Juste. Jag och Joss har slutit en pakt om att det är bara bubbelbad med avlappnande olja och massagekväll som kan få oss på fall ;D
 
Hej så länge ;)



21 pers i går

jahapp, så är ännu denna sommarlovsdag snart borta. Men den har varit trevlig ;D Joss kom hit eter sittt gammla plugg och tillsammans kollade vi på Linas kvällsbok och Rosa the mvoie. Hahah Linas bok var fan skitkul! Vill se den igen bara för att lära mig lite repliker ;) hahha

Men det skummaste var ju att det var en jävel som börja tuta hysteriskt, tvärstanna och försökar backa ifatt mig när jag var och hämtade Joss vi tåget med epan! Men jag körde vidare för att jag antar att han var arg att jag körde för nära honom, men who gives a shit? Fast jag höll iofs på att bajja ner mig. Skulle vilja veta vad han ville, men var för feg för att stanna...

Om 45 min är det träning (2½ tim). Och alla som läst gamla inlägg vet vad jag tycker om att det är träning varenda kväll.....

Aja SE YA!

LE!

Det här är humor (nr 18 alltså) Klicka här och bläddra till 18

ägda

HAHA
Kollade på skolans hemsida nu och där har de ändrat inforamtionen! HAHA
Det står nu:
Eleverna börjar vid uppropstiden och slutar 14.00.
OBS - alla uppgifter skolstart för åk 2-3 annat än det ovan skrivna är felaktigt.
Skolan startar 27:e klockan 9.00

Det har ändrats tack vare mig. Shit alltså jag borde bli belönad! GOD DAAAAAMN

whata fucka hiawata

Träningen vär väl sådär. Fick två stenhårda bollar på mig, en i bakhuvudet och en på låret. Körde tre hands och en boll på kranen. YAAY.

Hej då

bajsbra

Nu har det käkats middag. Och nu är det bara att dra iväg på träning igen..
Tror fan att jag sist råkade stretcha sönder benen. Helt skumt känns det iaf! haha
Aja men vi hörs sen GOINGAR
LYSSNA

kjasdhgftubo

Ack ack så fel jag ahde som trodde att jag hade jobbat klart mitt för denna sommaren. Jag behövdes tydligen ingen.. Kul iofs eftersom det blir några extra slantar i pluskan, men det är inte så kul när man planerat in annat med kompisarna ;P Och träningen som hindrar en att umås på kvällen. Men man får ta den sociala biten på plan istället.
Nu har jag förberett mellis. Men det är ändå lite grejs som ska fixas.
Förresten så har två av mina naglar pajat :( men det var väl kanske på tiden.

Ringde till skolan expedetion för ett tag sen och undrade när jag brörjar. Den 27:e svarade hon. Då frågade jag henne vad de menar med att skriva längst ner på hemsidan att eleverna ska vara på skolan på fradag. Då blev hon tyst och fattade NADA själv. Bra koll.. Hon sa att jag var den förstra som frågat. Så säkert är det inga som kommer vara där även om det nu är så att man måste vara där.
Så jag ska ringa up henne innnan fyra och se om hon klurat ut vad de egentligen menar.

Aja, back to work

Schmoooocker

Nu har det tränas och ätits. Känns bra och nyttigt. Klarade ju av att jogga slingan TRE varv UTAN att stanna en endaste gång! GOOOD DAMN
I morgon ska jag ställa upp för Janne i köket och vicka lite medans han ska dra iväg och tar prover. Han klara sig tydligen inte utan mig ;D haha
Men sen efter det blir det filmtajm med Joss och Jenn. Ja, och sen som vanligt blir det ju träning......
Haré så bra då min läsare! PUSS


what to do

Fick ju kuta som en idiot till bussen i morse men jag hann ;D Yaay!
Haha. På bussen ringde Filippa och vi bestämde att vi skulle bada i Magelugnen(vet fortfarande inte hur det stavas). Så jag gick hem, packade och drog vidare helt enkelt. Och det var jättemysigt vid vattnet. Blev ju så himla fint väder så vi låg och solade och badade :D
Kom nyss hem och ska alldeles nu slänga i mig ngt att käka så jag hinner smälta lite innan träningen.
Hej så länge

niggah what

Nu sitter jag hemma hos Jossi!
Blev inge nynäs i går :( Men vi hade ju trevligt för det ;D
Och i kväll är det ju träning igen.. Fuck,det tar kol på mig :P
Men det är ju fint väder i dag! Nån som vill bada?
Hej så länge!

be my bad boy

Nu har jag jobbat klart detta sommarlov! (hoppas jag iaf). Fast det var ju iofs skitkul att jobba i dag. Träffa en ny lärare på skolan som knappt kan svenska (kommer från london) och det var riktigt kul att snacka med honom.
I kväll blir det väl fotobll och sen kanske nynäs (om jag orkar).
Haré gött mina små kycklingar!

do you agree?

Gårkvällen var riktigt fun må jag säga ;D Ångrar mig inte att jag åkte dit trots att jag var fetatrött!
Nej men kul var det ;) Nakenbadade ju i flera timmar ;) haha

Lite mindre roligt är väl att jag lyckats vara lite halvbakis hela dagen. But who cares.

I morse kom fina Jennis hit ;D Vi låg och stekte vid grindsjön (a) haha Lyssnade på min kudd-radio! Sen kollade vi också på den skumma filmen Free Jimmy som handlar om en cirkuselefant som går på droger! haha

Och nu har vi en massa nya filmer också! Weei
Har precis klippt pappsen min också. Bästa gången hittills tror jag ;D

Nart är det duschen som gäller och sen ska vi glo på beckfilmen (japanske nån ting).
I morgon ska jag jobba, ska bli kul. Hare bra och sov gott!


kul

Känns riktigt roligt att mina läsare har ökat lite och håller en jämn nivå!
Kanske det beror på att jag försökt göra min blogg lite roligare med bilder mm? hihi kul är det iaf :D

Hoppas fortfarande på nå kul i kväll. Puss och kram!
image143

90 min fotboll

Helt grymt att vi vann matchen i dag med inga avbytare! Bra jobbat Sournda ;D 5-4 blev det för övrigt.
Nu är jag skita, skita trött! Men jag hoppas ändå på nåt kul i kväll ;=)
Hej så länge! image142

ELSA!

NP hade svaret över vår mystiske bomb! image141

Så nu vet du (och jag) ;D

uppe med tuppen

I gårkväll gick jag och la mig tidigt. Gjorde mest ingenting förutom att kolla på en massa hus..
I dag är det fotbollsmatch. Vilket jag lite fruktar eftersom vi knappt har spelare och att det typ är bara några få som tränat. Men det får väl gå som det går
. image140
dags för frukost. Kanske

F A N

Okej, avslöjade. Såg på hemnet.se :( Kvar bli familjen Södeström/Lindqvist. Kul. Nu börjar jag snart gråta.

Sometimes I wanna call you, but I know you won´t be there

Lång arbertsdag i dag. 08:30-18:00. Men nu är jag hemma. Skulle ha grillat men köttet var dåligt. Vilken OSIS. bajs.
Och jag ska bara jobba på måndag nästa vecka! Så skönt! Nu har skolan äntligen skaffat en städare. På måndag ska jag hjälpa klart Janne med tårtan som alla barn och föräldrar får första skoldagen. Bakade nio tårtbottnar häromdagen med några ungar. Så stor och lång kommer den bli ;)
Hoppas att jag får ut varenda droppe som är kvar på lovet nästa vecka ;) Hoppas på grönan med Fille???

Juste för alla som inte vet....

Så håller vi på att bygga ut garaget!

Hej så länge ;)

forgot

Glömde att jag ville showa upp kortet som jag gjorde lite snabbt på fritids till farmor ;)
image138

God natt !

She looks like a model, except she got a little more ass

Har varit och kalasat nere i nynäs hos farmor. Jag och Jonas lekte lite med Fia medans hos sov som en stock i fotöljen. Drog i ögonlock och vaknade inte! haha (skitkul)
I dag var det ju jobb som stod på schemat. Även så i morgon och hela nästa vecka. GOD DAMNIT. 
Men det är ju cash vi snackar om och det är ju det som är syftet med det hela. 

Schiesse vad trött jag är nu också. Ska upp tidigt. BLÄ (som klimpens jacka i Bert).

Hon sover här plus att vi har lagt kaksmulor på näsan. HIhihi


 

Det här är precis vad jag skulle vilja tugga på....

image136 hämtat från --->

<3

Nu har vi varit i nynäshamnen.


Nu ska det göras kyckling och sen är det fotbollsträning ;D Hej så länge

no matter what you do

I morse, rättre sagt typ 0915 åkte jag och syster ner till grindsjön och morgonbadade! Så underbart ;)
Om en timme ungefär ska en hel drös tjejer ner till hamnen och käka  glass hos Jennis som jobbar där ;D
Och ikväll är det träning igen.. haha hur är det med fritiden?  :O


And it burns burns burns

I gårkväll efter träningen och ganska långt efter det (typ halv elva) skulle jag och Fia ner till grindsjön för att bada/tvätta oss. Vilken upplevelse faktiskt. Helt becksvart ute, mamma har en ljuslykta, vattnet är kolsvart och mycket varmare än luften. Där ligger jag och flyter när det är stjärnklart och ser till och med ett stjärnfall. HELT underbart. Såna saker gör så att man verkligen lever.


Sen i morse bestämde vi oss för att åka till Revudden  (jag, Jennis, Elsa och Olle). Det var mycket trevligt må jag säga. Träffade Malin och hennes mamma där nere samt Magnus.
Lite mindre trevligt var ju att det var alger i vattnet. Inte katthårsalger tror jag men något annat. Och jag vet ju att jag har svalt vatten ;/


Och i kväll är det ju träning igen. Typ alla dar i veckan. Känner mig inte helt frisk eftersom jag är täppt på mornarna men ibland får man tränga bort såna saker.  Hej så länge

scheisse

Dagen i dag har varit trevlig. Först nynäs hos farmor och sen Sorunda (samling). I dag har jag svettats HELA dagen. Eller typ de tre senaste dygnen!
Har nu suttit och kollat på mitt nya schema! Både BU och BRA. Bu var för att vi ska baka mest i det övre bageriet (skabb höm) och för att vi går till halv fem en dag, OCH för att alla IV-elever typ tagigt patent på det fina, nya bageriet (FUCK YOU). Bra var för att vi har kvar vår lärare (som vi typ inte hade trott att vi skulle fått ha kvar) det var nog det bästa av allt. För de andra bagerilärarna ligger ganska långt bakom flötet
.  image130
Fan,. ännu en natt har jag glömt hämta fläkten i garaget :( Det betyder, ännu en dyngsur natt. Hej så länge!


sweet

Nu har famlijen kollat på Happy Feet! Åååh vad söt den är! Urgullig :)
image129
Men nu är jag verkligen skittrött.   Sov gott och dröm om Mummel

Alla ska veta..

För den som vill veta så är jag typ beroende av knäckebröd med smör och osötad hallonsylt. Låter helt vrickat men det är så sjukt gott. Så typ varje kväll den här veckan när jag blvit godissugen så har jag druckit svartvinbärste och knäckemacka.. mm
image127

För den som också vill veta så älskar jag mitt killarmband jag köpt...



Hej så länge


jag tror jag dör

Den som har 70 lax och vill ge bort till nåt gott ändamål säger jag bara: Skit i välgörenhet! Köp den här till stackars mig itället! Tänk på hur jag skulle äga byn. Alla skulle tycka att jag var hur cool som helst.

OBS

Jag ville bara observera alla att mina initialer är MES. Maria Elisabeth Söderström. Och det har ju satt sina spår. MESjävel töntapa bajshåla. Det både syns och märks.

Florklow

Nu har man varit i grindsjön och tvättat sig. Ren och fräsh ;) image126

trolla fram en skatt

I dag har jag wokat i köket! Min första wok någonsin och den vart så in i vassen god! :D
I kväll ska vi laga pizza och kanske äppelpaj och bara mysa med familjen! I morogn är det ju träning tidigt som attan, och jag tror att jag kommer klara det. Min lilla förkylning är på godovägar ;)
Hej så länge

I hope you know, I hope you know

Nu har det lagas en massa äppelmos!
Har även försökt att förändra blogen lite men det är inte så lätt och det blev inte så bra. Behöver lite proffshjälp av Fille (som du lovat) ;D

Nu måste jag sova. Jobb i morrn med!  Hej så länge!

Fem små orsaker till varför jag kallar min lille vän för 80-åring

  •  Tycker om att surpla kaffe med sockerbit i mun
  • Är så skakig så hon inte ens vågar måla naglarna utan att ha aciton hemma
  • Folk i skolan har trott att vår skitgamla lärare (64 år) kom när det egntligen var lilla Flippa
  • Född på 80-talet (juste 80)
  • Lika vis som en 80-åring

Nu hoppas jag att du inte tar illa upp eftersom att jag tycker det är så kul när du delar med dig av dina olders-fasoner ;D  Puss på ré!


I'll stand on my own two feet

I want my own Jack Black.

tess send me a realy cute story! haha

http://www.youtube.com/watch?v=sJoxWDj5ruU


köksmästarn

Det var ett tag sen jag skrev. Har helt enkelt inte haft tid ;P
Hela dan i går och i dag har jag haft ont i hlasen. blir så arg för jag vill verkligen inte vara sjuk. ½!"#¤%&/()=?helvetes faan. Men det kanske är över i morgon.....

Ska till och med hoppa över träningen i kväll. ;( Känns som man vill sätta fart nu.
I går fyllde ju min lilla 80-åring år! :)
Så jag var ju förstås till farsta st en sväng efter jobbet. Och det var mycket trevligt ;D Var glad över att du blev så glad för presenterna ;) 
Tyvärr mådde jag skitdåligt i går när jag kom hem (ingen aning om WHY?) så jag sov bredvid pappa ifall jag skulle spy. Men så blev inte fallet!
Försov mig i morse gjorde jag också... Det var länge sen må jag säga.
I kväll blir det att hjälpa mamma att göra äppelmos eftersom vi fått en massa av morfars kompis ;D

Hej så länge

Ska INTE klaga på vädret

Härligaste arbetsdagen ever??
Nu ska jag fortsätta med sol och bad tills jag ser ut så här ;P vi ses :)
 image124

coma aaaaaan

Nu kan väl solen ändå komma fram när vi ska bada men fritids! Såg ju på nyheterna själv i går kväll att det skulle bli strålande sol? Vädret kan ta mig i arslet.
Förresten så har jag bara jättelite träningsvärk i jumskarna? Hur kan det komma sig...
Dags att göra mig i ordning. Hej så längeimage123

hata cooper

Första träningen då. Om jag INTE har träningsvärk i morgon blir jag riktigt förvånad.

I morrna ska man jobba också. Förutom att jag måste gå upp kl 08 så ska det fan bli kul! :) Ska bad amed kidsen i grndsjön mellan 09-11 Så kom en sväng vettja :D

Nu blir det å slagga. Hej så länge

She´s mine


Min första (a)

1. Hur gammal är du om fem år?
17+5=22    fy fan vad gammalt

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Dagen har knappt börjat, jag är ensam hemma. Så det blir väl mig själv...

3. Hur lång är du?
164,5 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Såg halva filmen 300 sen gick jag och la mig.

5. Vem ringde du senast?
pappa

6. Vem ringde dig senast?
pappa

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
"Okej, jamenvisst :). Kan prata senare då! Pusselipuss"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Ringa, får mer sagt på kortare tid. Fast ibland föredrar man ju sms....

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Sambos

10. När såg du senast din mamma?
I går kväll.

11. Vilken ögonfärg har du?
blågrå

12. När vaknade du i dag?
09:05
13. Vilken är din favoritjulsång?
Tänd ett ljus

14. Vilken är din favoritplats?
Överallt med familjen

15. Vilken plats föredrar du minst?
Allmänna utedass

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Man kan ju hoppas i en egen villa med en make :)

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Ett monster under sängen
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Fia igår, störda unge

19. Hur stor är din säng?
1,20 m

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Fast

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Alltid t-shirt och trosor
22. Hur många kuddar har du i sängen?
tre.

23. Hur många landskap har du bott i?
Aldrig flyttat, kan förklara saken

24. Vilka städer har du bott i?
Ingen. Ingrodd i lilla byhålan 

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
strumpor i skor och barfota
26. Är du social?
Ja, det är jag väl?

27. Vilken är din favoritglass?
hmm, mjukglass

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Allt

29. Tycker du om kinamat?
Ja, det lilla jag har smakat

30. Tycker du om kaffe?
yepp 

31. Vad dricker du till frukost?
Jucie

32. Sover du på någon särskild sida?
Somnar alltid på mage.

33. Kan du spela poker?
ja, fast jag kanske inte är bäst :)

34. Tycker du om att mysa/kela?
Ja, katterna är ju alltid GOA
35. Är du en beroendemänniska?
Que? Alla är vi väl beroende av teknik?

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Förra läraren OVE! ;)

37. Vill du ha barn?
Ja

38. Kan du några andra språk än svenska?
Kan och kan. Lite engelska och ännu mindre spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans?
nope
 40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Beror på tillfälle. Men havet är alltid härligt
41. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder blir det väl
42. Äger du dyrbara smycken?
Ja, lite guld har man väl.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Inget för tillfället
44. Kan du rulla med tungan?
Självklart, om det inte är när man ska vika ihop den sådär i tre hack? Det kan jag inte
45. Vem är den roligaste människan du känner?
Många på sitt sätt
46. Sover du med gosedjur?
Jag har några i sängen.

47. Vad har du för ringsignal?
Aviation- you were my everything (hur många år kan jag haft den egentligen?)
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
ja, mamma har sparat.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Musmattan

50. Flirtar du mycket?
Nope.
51. Kan du byta olja på bilen?
näää, får nog lära mig

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
nää inte än. Kommer nog så småning om

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Det var länge sen. Minns inte. Har bara läst en massa hava böcker

54. Läser du dagstidningen?
Ja, iaf när det är skola. Då blir det väl en .se eller metro
55. Prenumererar du på någon veckotidning?
näää
56. Dansar du i bilen?
Om det gills när man sitter ner? JA.

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
105,9

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Saker jag skulle ha med mig till Sandhamn

59. När var du i kyrkan senast?
När Fia konfimarade sig
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
hmm, Micke Böök eller Maria Åfeldt

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Det vette katten.

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Morfar håller ju på och renoverar en motor till mig. Det är extra det.


you are the Devil we are the D

Jag drömde att min traktor blev misshandlad och att den sen exploderade och satte eld på fura hus. Hur kna man drömma det? Röken till explosionen ar lixom rött, och den exploderade för att tjuvarna hade slängt en massa sopor under motorhuven... ?

Aja, nu är jag vakenfrån det hemska. Vet verkligen inte vad jag ska göra i dag. Ska jobba i morgon och resten av veckan. Så i dag? Har hört också att handbollsträningen börjar i kväll? Har ju inte fått något jävla mejl så jag vet inte ett dugg om vad som händer. Skulle bara vilja veta när den börjar i kväll...

Vetefan hur jag ska göra med handbollen btw.

Here you GOD ( as fisen told me)

Dagarna i Sandhamn var mycket, mycket trevliga! Kusiner och hela köret!
Jossis födelsedagsfest var också mycket trevlig må jag säga ;)
I går var jag en sväng med Josef och Elsy i farsta. Köpte två par skor för hundra spänn ¨på indiska. Fett bra!
I dag har jag varit i skärholmens centrum emd mamsen oh Fisen ;) 
Handlade en söt liten jacka, knickers, en t-shirt, en basker, en bh, ett randigt linne och en söt svart blus. Allt var fasen på rea! Sjukt kul ;)
Sen har jag köpt lite till nån som fyller arton på onsdag ;D Synd att jag inte kommer ihåg vem det är ;) MOHAHA
Nu ska jag och Fisen kolla på en film: 300 (den heter så) och käka lite godis ;)
Haré gött! hej så länge