pradise hotel hela dan

Jag banga på utgången. Har slarvat bort mina stavar så i mogron ska vi dra iväg tidigt och handla de, och sen julfirande hos farmor med pappas släkt. Är rätt rädd för vinterkräk också, eller det är väl mamma så får mig att bli det. Sen är det bara hem och packa det sista! Sen förihelvete drar vi :D

Jag och mamma har slingat varandra, får se. Tror det lutar åt att ni kommer se en morot i backen sen ;)
Nu ska famlijen kolla på Arn2.

weehoooo

Julaftonen var skitbra! Hur mysig som helst! Kom i riktig julkänsla där. Och TOMTEN var absolut den roligaste jag varit med om. Fy fasen vad vi grava. Pappa ställde upp och när han kom in så tog han i och lät som en hashtomte sen gick den jävlen upp i falsett och lät som gaytomten number1. Askul.
Fick mina glajjer, pengar till resan, bb-trosor, skiva, tofflor, vindrutetorkare bak, solpuder osv. Asbra julafton, fan vad mysigt  det är. Och alltid så kul med kusinerna :)














så jäkla mysig jul.
Men nu jäklar är det tagg. Fan vad jag läntar till st Anton nu. TOKIGT! Prövat massa mössor, tagit fram min SNYGGA rutiga resväksa. Nu jävlar vill jag åka!!

god jul ♥

OKej, nu jäklar är det Julafton!
Är taggad faktiskt. På med lite finkläder, äta en massa, träffa släkt och så ska jag låtsas att det är snö ute. Jul jUl JUL!


dan före christmaaaaas!

Det är fan helt galet att det är julafton i morgon. Just nu skulle jag vilja ta hela min jäkla släkt och fara upp till djupaste norrland och fira jul där. Åka lite pulka och skidor, hoppa i snödrivor och gå mysiga knarriga promenader. Snö är vad jag vill ha. Men hoppas det blir mörkt i morgon. En MÖRK julafton, för då ser man ju inte ut. Då kan man låtsas att det är snö ute.
Jag har iaf skrivit två mäster-rimm!
I kväll blir det typ bingolotto, pepperkakshus, knäck och julmys helt enkelt.


jag drömde:

att jag träffade doggelito och hångla järnet.

And BTW så har jag bloggat i mer än 2 år nu :S


Någon som är på? elsen?

http://www1.ticnet.se/PriceTable?l=SE&EVNT=STH20166CIR02212&CL_ORIGIN=

puss


lycka är:

när man kavlar ut marsipan och det räcker precis till alla tårtorna.

no stress

Full rulle, fullt jävla ös har det varit den här veckan. Lider av sjuklig sömnbrist för tillfället. Men det har varit kul och värt allt. Fredagen var så kul. Överraskningsfesten blev trots allt en rikitg överraskning! Kul att så många kom jisses. Och ingen försa sig? Helt coolt. Malin blev stor flicka :) Nu jäklar blire krogen för MPO!
Jag jobbade dagen efter 06:00 som vanligt. Förstår faktiskt inte fortfarande hur jag tog mig upp och gjorde en grym insats på jobbet? Det var verkligen aoutopiloten som gick igång. Rutin. Sen igårkväll blev det utgång. Jag, fimp, tammi och mimmi. Förkröket var typ kuligast.
I dag har det varit julgranshuggning samt klädsel! Plus att jag och mamma nyss städat hela mitt rum och vikt all min tvätt. Så nu fan är det fint, så de har klagat.


puss på malin <3

sleep well, not

Har kollat på The hills have eyes. Kanske den bästa skräckisen!?
Kul det ska bli i natt och åka själv i mörkret ute på vischan, Uuuhhh
Självdicilplin.

wohoo

Nu har jag gjort en blomgrupp SJÄLV till Jan, bästa hemmafixarn. Var och handlade några blommor på växtehuset.
Nu ska jag sova, galet trött. Och i natt, blir det pengar till mig..
 

sleep well

Städning i morgon i bageriet och vi ska göra pizza! hihi får se om en viss person kommer käka ;) Sen i morgon natt ska jag leka taxi och hämta pappa och hans gubbar i stan, spännande. Sen är det bara full rulle, ut nykter på fredag då malin blir stor!


det var fan sista jävla gången jag åker tåg på vältigt väldigt länge!

Det är fan pinsamt, SL är pinsamt. De borde fan betala min bensin. Sä jävla arg.

it's here, come and get it

Var nere i hallen och kollade en snabbis, hade lovat för typ femte gången. Och vad roligt ni ser ut att ha. Saknar verkligen laget.
Och det där provet har jag inte pluggat klart till än. Fan vad jag är dålig på att plugga nu för tiden. Men G ska väl gå? Upp tidigt som fan ska jag i morgon iaf och plugga innan jag måste åka hemifrån 07:30. Men vi har bild i morgon, det ända roliga.

Jag älskar bubblan vår

  

poop monday

Helt galet sjukt jäkla trött, fast jag haft min sova-ut helg? Jag orkar inte. Och jag har inte ens kollat på religonsprovet tills i morgon. Jag prioriterar sömn, socialt sällskap och träning FÖRE plugget. Det kanske inte är så bra, men fasen så mycket roligare.

Och gulliga Jan i dag. Kommer jag in i sklolan så sitter han och hans bäste vän Affe där. Jan frågar som alltid "hur är läget Maria". Då sa jag att det var bra men att min spolarvätska tog slut på motorvägen så jag såg inte ett skit. Då kutar han upp efter sin bilnyckel och fyller på min vätska, för han hade en dunk i bilen. Söta Jan. Han ska få en julklapp av mig!

polerat däck

Hemma i kväll, jobbig när så många ringer och "fan ska du inte ut"? Jag vill ju men faan. Jag måste vila levern och spara pegnar. Det är knapert nu. Snart är det ju ANTON.
Har varit ute med pappa, tvättat mina sommarfärgar samt polaret dem. Duktigt. Läst galma tidningar från 70-talet. Huur kul som helst. "Carl Gustav festar i Sardinien bland kändisar med massa vackra kvinnor i sin långa frisyr och hippiekedja". Och cigarette-reklamerna "för den goda smakens skull". Samt en sprillans ny gräsklippare 225 kr. osv. Skitkul. Hoppa tillbaks i utvecklingen.

I morgon kommer mormor och morfar hit. Morfar fyllde ju faktiskt år i går♥ grattis!


gissa bajset


Glassmaskinen i skolan, blåbärsglass!

luciaaaa

Mys i går i kyrkan, värt stresset. Fast nynäskyrkan är helt stel och tråkig, vita väggar? Sorunda ska det va. Sen mys/svull hos malin. Höll på å bli tokig i går när jag skulla backa därifrån. Helvete. Såg inte ett skit ocfh höll på att köra in i stolpar och hela tjossanhejsan. Men det slutade lyckligt.

Jobbat i dag. Råkade bränna rainers stora fina bröd. De stod i ungen också skulle jag bara slänga in en mördegsbotten i sticket. Och sen när jag ska starta ugnen igen så hoppar den automatiskt tillbaka till grader och tid som den var förra gången. Så ugnen brassa på 250 grader och det märkte jag typ fem minuter senare. Och då var de bruna, jättebruna.
Men jag är så glad att jag har mitt jobb. Aldrig att jag kommit hem och kännt att jag haft en tråkig dag på jobbbet :)



freedag

Rätt kul i skolan trots vårt tråkiga "tema". Sen gjorde emma massa glass som var kalasgott. Bra dag. Fast sjukt trött. Hur ska jag orka jobba i morgon? Ska ner och kolla på Jenn i kyrkan: luciatåg. Ska bli skitmys.

Så jäkla söt!

heart core

När den rätte dyker upp,
säger hjärtat till,
och då får huvet säga vad det vill.


ali ali måndag, tisdag, onsdag, fredag, ali ali

Hur kul kan man ha med ett lösenord?

s t ö r t    k u l


created by fimp. Frustrated on a ideology lession


It's like wishing for rain as I stand in the desert

Träningen i går har satt sina spår: värk. Ska köra pass i morgon igen :)
Vandrat mycket på stan i dag. Mys. Ligger lite bättre till på julklapssfronten, men inte helt OK. Förresten ska jag slå herr schitzoo med en rosa toffel, mupp.

i morgon är det fucking lussedeg/matbröd som gäller i skolan och disken, jag vill inte..

Lagom brölig låt men jag gillart.


min vs chefens. Kan inte sluta le


sober


träna är kul

Bokade aerobicspass i dag. När jag kommer innanför dörren på sats så hör jag "men hej murre" så stod Erika där! Blev sjukt glad, hon skulle också träna samma pass med en kompis. Hoppas hon får kort från jobbet så kanske man kan göra sällskap ibland. Passet var askul men sjukt jobbigt. Min kondition är lika med noll. Men den går ju alltid att träna upp. Tur att jag inte var själv för vissa steg var lite invecklade och jag stod bara och garva åt mig själv. Men ett stort plus åt alla glada, motiverade träningsledare.

Linda jävla Rosing .. Hur fan kan man bli så här känd för å va snygg när man är så jävla ful (Bentnér)


ristomta(r)

Julträffen i går var så mysig. Hade kunnat suttit där hela jäkla natten<3 Och haha Kajs "spis" som brann, och "maria vad har jag sagt om att ta med bilen" :) Skitmysigt tjejer.

Förresten, lillfimp är så söt! Totalmosad i väggen av alla samtidigt och sin nya frisyr puss!

kevin!

Ska göra pappa sällskap hemma. Idol.
Och i morgon blir det jobb!! :)


Loveeee

Hörde versionen första gången i London, men när jag kom hem hade jag glömt vad den hette. Helt borta var det. Sen i går var den som bakgrundsmusik igen på tv. Vad glad jag blev. Den är ju så underbar ♥ Den ska jag ha på min begravning eller mitt bröllop.

oohh ooh

Var hemma i dag. Sovit mest, sen kokat knäck och kola. Kolan blev nog lite hård :(
Mama å Fi är på julbord ås jag och pappasen ska ha mys här hemma. Kanske ska kolla på handbollsmatchen, skitsugen men jag vill kolla MED någon..

Som pappa sa: den är perfekt!

you, change your mind, like a girl change her....shoes

Öppet hus på skolan i dag. Måla pepparkakshjärtan. Kollade på frisörernas show, askul och lillfimpen så söt! Har ont i halsen, skulle gjort som mamma sagt: stannat hemma. I morgon ska vi göra massa julgodis och marsipanfigurer i skolan så jag vill INTE stanna hemma. Men risken är ju stor.
MEN i morgon är det FREDAG!! LIVING THE DREAM WOOOOooHH

school




Lite marsipanfigurer jag gjorde i skolan, rätt kul men svårt. Bagarn är coolast! Sen Lite äckliga suffléer också..


Talet hon höll inför sin klass, stolt ♥

HYLLNINGSTAL TILL MIN SYSTER MARIA


Jag vill hylla dig min underbara syster för att du är den personen som du är och ingen annan, jag är stolt över dig. Det är verkligen någonting som jag gillar med dig, att du inte bryr dig så mycket om vad andra tycker utan du gör som du vill och det är tufft. Du har alltid varit en förebild för mig. Det är verkligen du som gör mitt liv mycket bättre och roligare. Du är inte bara som en syster för mig, du är även som en bästa vän. Det känns som om jag kan berätta vad som helst för dig och jag kan alltid vara säker på att det bara stannar mellan oss. Om det är någonting som har hänt, antingen någonting roligt eller tråkigt så lyssnar du alltid och du ställer alltid upp för mig till 110 % och det är det som jag är mest tacksam för. Det känns verkligen som om ingenting skulle kunna förstöra mellan oss två, vi är som två pusselbitar som passar perfekt för varandra. Det var tur att mamma hittade oss i badrummet när vi var små och du försökte dränka mig, för då hade jag inte fått känna på den starka systerkärleken mellan oss två. Det känns som om när vi bråkar så blir vi ändå inte sura på varandra, känns som om vi bråkar mest för att det passar till tonåren, visst? Det slutar oftast med att vi skrattar. Jag älskar våra helknäppa saker som vi kan få för oss att göra ibland, som att sminka oss som punkare och spela in filmer på oss när vi fjantar oss som du sedan lägger ut på internet. När du flyttar hemifrån så vet jag att jag verkligen kommer att sakna de där knäppa sakerna. Allra mest så kommer jag att sakna de kvällar som vi höjer till högsta volymen på din stereo och dansar till radiokanelen 107,5 så att det låter som om hela övervåningen ska falla till ner. Det är bland det roligaste som finns men pappa gillar det inte fullt ut. Vi har verkligen inga problem med att släppa loss tillsammans, då ska vi se när vi ska ut tillsammans på krogen! Det kan bli riktigt roligt. Vi har även lovat att tatuera in någonting som symboliserar vår kärlek till varandra, hoppas att vi håller det löftet och att det blir någonting fint och lika betydelsefullt som den relationen vi har tillsammans .

 Du är arton år och på de sexton åren som jag upplevt med dig har varit de bästa, jag har alltid roligt med dig. Vi kommer alltid att vara "the bis ass sisters" som vi kallar oss för. Det är skönt att jag har en sådan pålitlig och generös syster, du kan alltid hjälpa mig med saker som du redan har gått igenom när du var i min ålder.  Du är den bästa Maria, du är speciell och ingen skulle någonsin kunna ersätta din plats. Du är den mest fantastiska människa som jag vet på alla sätt, det går egentligen inte att förklara med ord den kärleken jag känner till dig. Mina kärleksord från mig till dig är:
- Jag älskar dig min betydelsefulla storasyster, Maria.

Sötaste lillasyster <3

julen är här

Jag och Emma koka knäck i dag, kan det vara det juligaste av julen? Julgodiset. Nu vill jag bara ha tillbaka snön också.
Förlåt men, min bil ♥ Fy vad bekväm jag blir med den men herre min. Sova en timme längre på mornarna plus att det är för jäkla kul å köra. LOVE. Men lite för mycket att köra nästan varje dag..

Redan onsdag i morgon,  jag som trott att både går och i dag var fredag..? Men skitesamma, snart helg, julfest och julmys hos Kajbaj <3

Nu plugg på demokrati, my favourite

tokigt kul

Jag orkar inte, jag håller typ på å bli sjuk igen. Tårarna rinner och smaken är halv. Jag vill träna. Men det ända jag får träna på är väl demokratiprovet och alla de hundra läxförhören jag missat på NK. Tokkul.
bajsbajs