mens, godis, chips och kaktus/lime-sorbet

Ännu en arbetsvecka avbetad. Den har gått bra, igår var jag en krigare. Börjar hitta rätt. "fy fan vad jag är bra" flög ur mig då jag gjorde en perfekt glsering på napoleonbakelserna. Man måste misslyckas för att sen känna glädje. Mousser, bottnar, maränger, biskvier jag kan faksikt inte bara kladda tårta.
Hoppade allt med lövar och stockar i dag. Jag är förstörd. Kollat på två favoritfilmer Hot Fuzz och Into The Wild. Bra film gör en glad.
Imorgon ska jag se prideparaden iaf, kanske gå med? ngn annan som ska in?

stark


så jävla skönt i huset

Efter jobbet blev det stan med Jenn, vi vimla runt å kollade på vagina-vernissage samt en homo-bildutställning. Hur trevligt som helst.
Nu är jag helt slut och har ont i min jävla svank.
jag vill måla.
Men jag måste sova.
fast,
nästa vecka, har jag tagit ledigt förutom måndag.
vila?

Nu, göra matlåda..

när jag är ensam hemma tar jag mig tiden.



Köpt massor med färg, massor av pengar. Nu är det bara att freee your mind.

hejhejhejjhejhejehjeh

Efter att jobbat med än 10h i fredags åkte jag ut till Sandhamn. Har haft världens mysigaste helg. Andreas och Billt växer bara mer och mer i mina ögon.
Tre timmar tog det hem, nu är det dax för bedd och tagg inför jobb. Efter min lönespec så är jag happy och så jävla glad att jag har mitt jobb. Saknar bara V.

Lugnt å skönt är det, men jag saknar båten å holmen å sötis moffa å mommo <3

hi

Han Som sov/Hon som sov och såg en ring på ditt finger  (fake)


gotland

De här fyra veckorna farmöver kommer kännas lååånga.  Jag är nere, allt känns så off. Att jobba med chefen kräver så jäkla mycket prestationsångest.

Gotland förgyllde iaf en del av min lilla skitsommar <3
Bur, efterfest, tofta, hamplan, nacho, lillen som inte var så liten, korven vs spyan, alla surfittor (taxibryuden, hon som man inte fick kliva på hennes gräsmatta, hon med våra foccaias osv) mysiga brudar och sen Olivers karaoke.

arbetslustens låga är så hög att den kan släckas av en droppe vatten

Jippikajej, glömde ställa p-skivan och vips så var man 350 spänn fattigare. Helvetsjävlafittafan vad arg jag blev, störtlipa av ilska. Jag ska inte glömma den lilla skitskivan någon gång till. Men så går det när man är stressad som ett cp.

MEN nu ska jag packa OHIHIIOHOO fy fanv ad glad jag är, och fy fan vad jag vill bara vara där nu.


Viktor berättar så kärt om han sons flickvän:

"Om jag fes brevid henne, så skulle hon fan dö av tryckvågen"

snart gotlaaand

Helgen var det utgång med arbetskolegorna. Kul var det, haft en del å prata om de här dagarna, micke som stack, vinet, bågen, dynan å framförallt spyan som jag trodde var en smält ost typ.

Igår tappade jag min första tårta. Någon gång måste vara den första. I dag fick jag göra dammsugare IGEN, vem fan köper skiten? Några tjejer fota mig när jag gjorde dem, så jävla poppis. Framställde även några "viktoria"-bakelser som sålde slut. Vem köper en bakelse bara för att hon fyller år? Jaja whatever svennar.

Igår kom panta-mera reklamen på radion. Såklart får han till det igen "PANTA DIN MORSA!" 
Fattar fan inte hur han kan va 30 år äldre, vi har samma jävla sjuka cp-snusk humor, bäääst. Han är biktpappan, han får veta typ allt.

Nästa vecka går han på semester i 4 jävla veckor, jag kommer hinna dö OCH ruttna innan dess.

måndags

i måndags var jag ju på en visit på kakbagar'n i Vingåker. Hela familjen åkte dit.
Ascoolt var det iaf. Deras ugnar var 25m långa! Kommer inte ihåg hur många kakor i minuten men många var det! Och om det skulle bli strämavbrott där så måste de veva det tunga banden genom ugnarna för annars kan de explodera av värmen. Helt sjukt men coolt. De hade två 7 ton:s kar med mjöl som kanske brukade räcka en vecka.

Efter det iaf var vi på Vingåker outlet, tycker det är rätt svårt att hitta najsiga kläder på outletter. Men det blev iaf ÄNTLIGEN en vit kavaj, tiger 300 spänn. Men vette fan om den är äkta men skitsamma. Sen en bikini från Salming gör 220 spänn! Precis vad jag behövde. Skithärlig dag iaf.

Den jäveln spritsade ut syltkakor hela tiden, hur fort som helst

Ut ur ugnen och kyls ner samtidigt de rullar ut på banden och sen packas dem direkt

förrförra helgen på sjön


skrvia av. brunöga

Tycker allt rullar på bra. Trots att det blev typ 10 h igår så är det inte särskilt jobbigt, vi är ju två.
Så orolig som jag va innan hur jag skulle klara av allt, men det fungerar. Jobbigare blir det att jag måste förbereda bröllopstårtor massa innan när de ska ha mousse. Blir å köra en till den här veckan. Glaserade chocottan, jag klarar massor. Och jag säljer morotskaka! Glädje när de är sålda. De som var så "svårsålda", men det beror ju på hur man gör det.

I helgen ska vi ut en massa från jobbet. Verkar bli ett gäng. Ska bli sjukt spännande och jag är så taggad. Föra hos Frida och sen käka på friday´s och sen utgång. Ojoj. Och vilket erbjudande..
Skönt att känna samhöright med alla som jobbar där, förut när det bara var lördagar, blev det ju inte så. Just nu (bytts hela tiden) så är det ett riktigt härlgit gäng i butiken.
Och viktor ska också med! 

Bio igår (baksmällan) med fia, matilda, andreas å billy. Mys.

Förrgår telefonsamtal, jag visste det. Jag är fan bra på att hålla mig. Du var förvånad att jag inte rignt, men jag förstod att du skulle göra det förr eller senare. Där satt den. Och vad mycket bättre det känns nu också.


partyhelg

En hejdundrans bra lördagskväll på göta källare, nattbuss å vegabar samt en kanon-feta-dag på grönan! insane är INSANE! Jävlar, mit huve snurrar som faan och Emma gjorde allt med sina hysteriska skrik, och dramatiska "jävla fitta!". Hur bra som helst.
Ätit massa skit, bra ställe att va en bakisdag egentligen. Korv, nachos, glass, godis och thaimat samt typ tre liter cola.
SEN VANN JAG OCKSÅ! jag som aldrig vinner ;D 2 kg mjölkchoklad KATCHIIIING
Kul att vi blev ett helt gäng tillslut och insane äger, upp och ner, sen rakt ner i havet. yey

I morgon blir det vingåker, ska kolla in massproduktion av kakor, Kakbagarn i vingåker med pappas. Sen blir det väl lite outlet på det hoppas jag.

Och nu jävla börjar jag bli fetingtaggad inför gotland så det finns inte.
Trots att jag ser massa fest nu så ska jag ha kvar tankarna som ploppa för någon vecka sen.

We can play it safe, or play it cool,Follow the leader, or make up all the rules,Whatever you want, the choice is yours, So choose,


jag drunknar

Veckan har varit mördande varm. Bageriet är en bastu där man har massa kläder på sig. Sluka vatten är ordet. Kylarna pajjar och frysen har varit nere på 0:an. Tokigt är det. Men jag trvis som fan. Kommer sakna Viktor fett när han går på semster.

Idag var jag på jobbet i typ bara tre timmar. Inte EN enda beställning, har aldrig varit med om det förut. Trots en natt med nästan tio timmars sömn känner jag mig slut.
Jag vill orka mer, orka vara pigg efter jobbet och orka träna. Men hur?

Nu ska jag nog orka mig städa bilen och sen kanske orka mig en fylla. Mohaha

gossip-heavy cross