skitsnack

Har snackt rent skit med Kaj. En av de klockrenaste konverstionerna ever. Bajsprov, bajstips, bajsdoktor, bajsa i kors, plastpåse osv. Kajsa-bajsa! 
Glömt bort att göra mitt facerprov..
 

Nu jävlar ska det sovas.


 


plural

Inte bara ett, utan flera riktigt bra val i går. Underbart.


!

Jag ska sluta dra i din svans, kom ner Bagheera och hjälp mig.

what in the butt?



 Jag tror vi har hittat en till klasslåt till vårt studentflak. You wanna do it in my butt?

bränna pengar

Jobbat, blev rätt kort dag. Känns bra att vara tillbaka! Nästa lördag är det julfest, ska bli kul. Haha. Nu ska jag sova och ladda upp inför utgången. Yeah.

allahlalala

Just nu sitter jag med mina 7500 kr i cash framför mig. De ska mamma få. Känns lite tungt, det är mycke när man väl ser dem i handen, inte i siffror. Men det kommer ju vara värt det, eller hur Tamm?

Lystnat på julmusik. Jag kan känna julen komma smygandes i mig.

dra Bagheera i svansen


come eat som chemicals with me

Tränade i går första gånen på mer än 6 veckor. Körde först ett spinningpass och sen core. Coren var grotesk. Den där jävla båten. Och den skulle man ro också. Kände mig typ sämtst. MEN det var kul. Jag vill bara boka mer, mer mer! Hiih

kult


alperna

Okej, galet som vanligt. Exakt en månad och jag sitter på plan igen. St anton. Över nyår. Mina allra sista pengar, de jag slet som mest för i sommras. Men jag tror det kommer vara värt det. Snö finns det iaf, man vet ju aldrig med Sweden. Äähh det är helt sjukt. Men man lever bara en gång, och det här är mitt sista vinterlov EVER och jag är i ungdomens tecken. Så det är fan bara å köra.
ett ord finns för tillfället, mitt favoritord. Tror jag ska tauera in det.
H A R D  C O O R E.

Byns höjd över havet
1 304 m
Högsta åkhöjd
2 650 m
Största höjdskillnad
1 511 m
Total pistlängd
260 km
Svarta pister
8
Röda pister
30
Blå pister
16
Längsta pist
10,2 km
Liftar
85
Långfärdsspår
52 km
Restauranger
30
Barer/diskotek
15
Kreditkort
De flesta
Simhall
Ja
Casino
Nej
Transfertid
1 h 30 min

skola i morgon då :S

Jag och lillasyster har åkt fyrhjuling i dag. Huur kul som helst. Det är fan det bästa med snön. Bara sladda runt på byn.

I morgon ska Fia hålla ett tal som ett skolarbete för klassen. Då ska hon hylla sin storasyster. Hur gulligt är inte det? <3 Och hon som sovit i min säng, varje natt som jag var i London. Gullunge!

lite bilder

The Gerkin

Piccadilly cirkus at night

iNGER MED SIN KARTA!!

Skönt att slippa Londons underground. Hejja sveriges sunnelbanor..

Theres tog sönder den enda skeden. Spynudlar

Fredagsmorgon 06:45. Sjuukt glada

Big mamas verk

En glad fredagskväll

på puben där james Dj:a

haha



ett tag ville jag rymma från alla människor, tack å lov för lanadet

vår högklassiga korridor/hotell/kasse

tjejkväll

jag ligger och ritar i min loggbok, sjunger muffinslåten

Camden <3

Vårt sjuka restaurangbesök <3 med äcklig mat

emma cut my hair, twice!


Benny å Emma

Mina magic cakes

Curley Whirley, vet inte hur många jag gjort..

Måla gingerbreadmans

jag å papps på vandring

themsen, Big ben, london eye

wooooooopii

snögubbe

pappa  i London <3<3<3

Utgång, allihopa plus pappa. Förkrök, här på killarnas toa.

in action

fattar inte att jag kunde vinna över johan? ÄGDA av murre

james, emma, kalle, benite, andy, jag johan, theres!!

Tvätt

Först kastar jag iväg min flaska. Sen räkar jag tappa min hummus när jag skulle skrika DAMIAAN. rakt ner på flaskan. coolt.

Me and Emma at Notting Hill

Jo men det var stort

Lady with the baby.. ! 

Förstår inte det STORA!? slängde halva..

Jag och benny på en dubbledäckis

korridorhäng as usual <3

Dekorera en tårta åt tjejerna

Johan decka faksitk i vår hall, HAHA

gruppis i hissen


Ska bli kul å se alla andras miljoner bilder också..
Aja det har vart sjukt kul iaf. Trots att jag längta hem sjukt emellanåt. Men jag hade INTE velat vara utan den här resan. Superduperkul (benites dröm) !!.

home sweeeeet home

Jag kan inte riktigt fatta att jag är hemma än. I morse när jag vakna så såg jag framför mig det sunkiga hotellrummet. Men icke! Mitt underbara rum. Och hur underbart var det inte att sova i sin säng efter tre veckors hotellsunksäng.

Hahah märker nu att jag vant mig vid att inte använda Å Ö Ä på tangenterna! haha

Flygturen hem i går var typ hemsk! Svavade ovanför arlanda i evigheter men arlanda var typ avstängt pga snön. Så vi fick "nödlanda" i Skavsta. Satt där i en och en halv timme. Tankade planet och åkte tillbaka till arlanda. Sen blev det fel på rullbandet så vi fick vänta evigheter igen på vår packning. Vart helt tokig. Så summa kardemumma blev vi 4 h försenade. Familjen satt på alranda i 5 timmar och vänta. Och mormor och morfar som hade lagat en välkomstmiddag som stod redo... Men den blev ju inställd. Ursch Jävla skitflyg.
Men vad skönt det är men Sverige ändå.

Men fan vad jag ändå kommer skana London., Inte praktiken men alla grymma människor! Vårt hotellsnack varje kväll. Benite och Emma. Marknader, frisörFOLK-häng på pub, vår bowling. Andy. Jaa massa. <3

Har tagit 800 bilder så en del kommer väl upp. ååh Lodon, jag saknar nog redan!?


huhhuhhhhh

Var pa nattklubb i gar med pappa (sjuuukt kul). Javla massa jager och smirnoff. Jag och Johan var kvar till morgontimmarna, de andra ar sa javla lama. Men de var kuul. I gar pa dan tog jag pappa till camden town, jag alskar camden.
I dag har vi bowlat(ocksa sjuukt kul) alllihopa och tva av frisorernas handledare som bjuder oss HELA tiden. Sen Tog den ena oss till Convert Garden, kollade lite. Bjod oss pa mat. Gick runt vid piccadilly cirkus, var inne en stund pa portrait museum. Coolt.
Nu ar jag galet trott, har inte sovit mycket. EN vecka kvar. Det kommer ga fort. Men herre min gud vad jag langtar hem emellenat. Som igar nar jag prata med min kara van. Min partymake up dog..

Och juste, jag har inte pluggat ett skit. Far ont i magen varje gang jag tanker pa skolan. Ursch, nagot jag inte vill tillbaka till. Hatar skolan.

Aja ska val dra mig och sova, om jag ska orka praktisera i morgon.

Fan vilken hemlangtan jag har just nu, det ar galet. Just nar pappa lamnat mig. MEN en vecka. Det gar snabbt, det gor det. Visst!?

A WINNERS DAY

Okej, sista dagen pa praktiken i dag pa the GERKIN. Kommer sakna dem faktiskt. Men nu blir det ett annat stalle. Theres sager att det ar skitbra.

Langtar som fan tills i morgon, da kommer PAPPSEN!

Juste, vi kaka pa China Town, en restaurang precis vid hotellet for tre dar sen. Det var sjukt kul. Men skitacklig mat. Det kostade svindyrt,50:- ocksa foroskte vi sno deras kinapinnar, de var skitsnygga! Men den supersura kinesbitchen som var torrare an maten kom pa oss och vi lamna tillbaka dom. Men fasen va vi garva. Jag tror faktiskt vi ar portade dar..

Och alla mina friends, ni ar sa sota. Det ar er jag sakanar mest(okej du ocksa FIA). Men jag borjar trivas bra har i London. Ar sa inne i rutinerna nu.

Och mormor och morfar <3

Vill lagga upp lite bilder, men tar allt sen!
Kommer bomba bildagboken.
Och juste, fan vad jag saknar min BIL. Jag vill AKA BIL!

jaja, puss pa er allihopa som laser! <333

och juste

jag glomde skriva om mitt mosskop, sa nu har jag gjort det.. <3

update

Okej, Primark idag. HERREGUD.
Det var varre en de varsta julshoppingarnapanikerna jag varit med om. SAAA mycket folk. Efter den lilla trippen ville jag bara satta mig hemma i skogen, isolerad fran allt som har med manniskor att gora. Jag blev faktiskt less pa lonodon dar ett tag. Men men. Ingen utgang i dag, eftersom vi var pa ett hak i gar. Skitkul faktiskt. Blev bjudna pa allt av frisorernas handledare, asskona. Men jag skulle viljat ga ut nu med. Men vi ska ha lite tjejkvall. I morgon blir det marknad pa Camden. Och nasta sondag blir det typ bowling med frisoreganget fran salongen.

Okej, bigmama ar en brud som sager till mig HELA tiden. Hon ger mig inget eget ansvar och jag far typ inte ta nagra egna beslut. Men nu i fredags blev det liiiite battre. Men hon far mig typ att kanna mig reatard. Och jag ar faktiskt inte dum i huvet. JAG VET nar glasyren ar for hard, JA DA satter man den i micron. Ocksa upprepar hon allt om och om igen och sager aldrig att nagot ar bra, utan hackar alltid. nagon dag smaller det. Hon gar inte bara pa mina nerver, hon HOPPAR.

Och sen malin> hah vi skrev en lapp till stadarna att de skulle tvatta varan vattenkokare eftersom den var nasty! sa det hade de gjort. Men om du vore boss sa lovar jag att standaren vore mycket hogre < )

Nej tur att det finns helger. Sa kuul. Skulle ju blivit klippta i dag men de hade for mycket att gora. Sa det blir typ pa mondag.

Och annu en gang sa
MIN VANNER <3 <3

Men pa torsdag kommer pappsen ner, fasen vad jag langtar. Traffa pappa i stora London.

Juste PRIMARK, jag har nog inte varit med om billigare. kopte ett par lackra jenasshorts som ar hoga i modjan for 7 pund, och massa coola trosor for typ 1 pund. Vill kopa med mig hela affaren. Och pappa om du laser det har. TA MED DIG DEN STORSTA RESVASKAN DU KAN HITTA SA JAG KAN DUMPA GREJJER!

ALSKLINGAR NI AR SOM KOMMETERAT

Okej, 8 min kvar..
Sitter inte alls sa langt fran hotellet, men dubbelt sa dyrt.
Tankte skriva om hotellet, okej det sucks. Vaggarna och fonstrerna ar inte det minsta isolerade, sa man hor allt fran gatorna och de i korridoren, folk som lar i dorrar. Var vattenkran droppar konstant! Varan vattenkokare var det stora svarta mogelflackar i! Ocksa stadar de som om de vore invalida. Men men.

Och juste, BIG MAMA tar kol pa mig. Subba kanner jag. Och en kvart rast om dan..  min svank tar ocksa koool pa mig. Undrar om det ar sangen? Aja men vi kor pa. I morgon ar det ANTLIGEN FREDAAAG! och pa lordag ska frisorerna frisera oss pa salongen :D aja nu ar det slut
pusso kram!1

miss you, mom and dad

PS. FIA my love. AKTA bristiningarna pa tarna..  ds.

london

Tjohoo! nu sitter jag pa ett cafe vid picadillys cirkustunnelbanan.
Det gar bra pa praktiken, de ar snalla och trevliga men min engelska hade ju kunnat vara battre. Skyskrapan ar grym, asfrascht konditori men litet, fyllt med folk. Och sortimentet ar helt annorulnda! Det gar fan inte jamfora. jag har bara tva saker att saga om deras varaor> SOCKER och SMOR! Och snala finns inte i deras varld. Skitcoolt, ascoola saker de gor. Och gradde anvander de typ ingeting av! Nar de ska ha gradde sa handvispar de det! Vart bageri skulle ju aldrig klara sig utan graddmaskin i sverige.

Men det ar coolt att vara har. Sitte pa morrgonen ensam pa tunnelbanan bland alla manniskor, det ar ratt cool kansla faktiskt, Vuxen kansla.
Men MATEN? fy fabian. Fan vad jag langtar efter sallad. Det finns inget utan droppande fett eller flotyr, Men jag har lite morotter och tomater pa rummet. 

Gud vad skont det var med lite svenska nu.. puh

kanns som jag varit har i typ evigheter, och det ar bara typ tre dar? haha men det kommer sakert ga fort. Sepciellt eftersom Theres och jag ska byta praktikplats efter halva tiden, bara for att se sa mycket som mojligt. 

Och roligaste ar  att de kallar mig Mariah! like carey. Men pa andra stallet kanske jag ska saga att de ska kalla mig Mary <) hahah

Okej, har kommer en liten kalrkesforklaring till mina friends! JAG SAKNAR ER SOM FAN. Men frisortjejerna och Theres fungerar bra men anda...

na nu maste jag tillbaka till theres och hotellet och sa ska vi forsoka fa i oss nagon go mat..

Forresten allt ar fan svindyrt!

PUSSPUSSS fran eran MARIAH!!!! <3

Jag <3 mina vänner

Okej, ett sista inlägg innan London. Jag är lugn, inte en ända fjäril faktiskt. Jag sköter mig bra. Har packat allt och nu är det bara duschen som är kvar.
Fasen vad jag kommer sakna mina vänner! ;( Jag kommer längta ihjäl mig typ. Och la famillia! Men jag är stor nu, jag ska klara sånt här.
Aja hej och hå, nästa gång jag skriver sitter jag väl någonstans i centrala London. Det är sinnessjukt. ha, jag tror inte jag fattat än att jag ska resa?


P U S S    F R Å N   B O N D - M U R R E   S O M  S K A   P Å   Ä V E N T Y R  ! ! 

en på ja,vadå

Jag tappa hakan. Laddar över en skiva till min mobil som Fia fick för ett tag sen. Och Herregud, vilken låt hittar jag då? Min London-resa kommer rocka.


take your time to trust in me, and you will find infintity

 

kan ni tänka er?


Kollade upp nu, fattade inte innan men DEN HÄR skyskrapan är min praktikplats (!!!!!) det är ju fan sinnessjukt. Fatta det är helt crazy, nu börjar jag fan bli lite nervös. En skyskrapa liksom, MY GOD!
Sen hade jag fel, jag måste resa genom hela london varje morgon..

snart

Jag är lugn, är faktiskt inte speciellt orolig. Jag lossas nog bara vara det. Fast jag sov ju bara 2½ h i natt, vad kunde det bero på? Aja har typ packa klart nu. Hata packa. Fatta tre veckor ner i en liten sketen väska! Men men, det kommer gå bra.
Jobbet gick bra också för den delen, trots min usla sömn. Det var kul, hela tre veckor sen sist! Och nu ännu tre veckor :/
Juste! ladda musik till mobben!