kan man älska någon mer?


anna bergendahl

Kollar repris och det var länge sen jag blev så rörd av en artist.

jamie t



Gårkvällen var grym, Jamie rocka! Jag och filippa stod längst fram och taffsa på han hela konserten. Favoritlåtarna ägde.
Åkte hem helt själv, och jag klarade det! Så jävla stolt.

nu har jag och mitt niggah ass varit på afrodans

Riktigt kul, men fan vad jag är osmidig..

a fine frenzy

Såg till att sluta i tid i dag, drog vid två. Åkte till haninge C och köpte på mig två outfits till helgen, sen träningströjor och en väska.

I morgon kväll ska jag gå på afrodans med sandra på jobet, fy fan vad kul det ska bli. Det är väl helt crazy de danserna?

Fast mest längtar jag till fest pch fredag. Jag och Fillefillifilliipppa på debaser och ser Jamie!

murre murre muuurrreeeeeeee

Gick hem, ladda, gick till gymmet. Körde hårt på cross-makingrejjen och löpbandet i en timme. Sen bah, nä jag följer med Carro och kör spinning 55 min. HELT slutkörd. Men fan vilket grymt pass och bra musik. Saras pass ska jag lätt gå flera gånger på. Så jävla peppad!

Klockan blev sent, gick hem och laga köttfärsgryta med limabönor, kikärtor och broccoli sen bulgur till. Helt sjukt vad jag är bra. Sån jävla bra människa.

älskar att komma hem till missekissarna


<3:ans dagmiddag jag kuta runt i kobiareklam.



det är hemma man fattar hur mycket snö det är. 1 meter minst


paint it red

måste säga att tisdagen var grym. Först semmelbak heeeela dan, ca 2200 blev det.
Sen iväg till nynäs på anstiksintroduktion an rosenserien som var grym! Vi hade så himla mysigt och jag ville stanna där i evigheter! Vill hanlda allt, men 500 spänn får räcka så länge, men jag funderar som FAN på den där ögonkrämen...

Igår var jag och pappa på rudan och åkte längdskidor. Åkte tillsammans i typ 10 min sen tappade vi bort varandra och möttes upp nån timma senare. Men det var härligt :) Käkade salladsrulle från mitt neighbour-hak oden som var galet god.

Har trott hela dan att det är fredag idag men i morgon gäller det. Har laddat upp med att diskat, tvättat och kört en omgång på gymmet. Sov middag också fy fan vad jag behövde det.

Men vad händer i helgen? Måste typ alla jobba helg utom jag? :(


cazzo!!!

Har bjudit halva släkten på alla hjärtansdagsmiddag/avskedmiddag nu på eftermiddagen. Mormor, morfar, mamma, pappa och Andreas var här. Laga grym kycklingwok med jasminris och gjorde muffins med hjärtan på och vaniljvisp till.
Mycket trevligt, pappa med sina spontana mongopositioner, andreas biverkningar och mormors data-hackande.
I morgon drar ha min kusin, min fd sambo, min vän.. Fyra jävla månader, inte ens med till idre, kommer bli konstigt. MEN vi ses kanske den 17:e juni då??

major lazeeeeeeer

sitter här med några glas vin och min avocado med kex till middag. Ska ner till elsa i nyäs, säga hej till malin. Sen se om det blir italienare till efterätt... haha

det är vad jag gjort idag. känns bra faktiskt


är det du som bakar pastadegen eller???? /en inbicilli busschaufför, pucko


lollo gillar köttbullepizza med potatis och brunsås på!!

 

de två blinkande stjärnorna på paus-himmlen

Lollo har varit här och hälsat på! Svulla semla, mmm :) 
Fick en liten palm som står i fönstret så sött! Ska göra allt för att hålla den vid liv och få den att bli så stor så stor. Kanske kan sitta under den i sommar på ballen å drick drinkar... gödningsmedel?

Igår såg jag avatar igen, jag är kär i den filmen. Så är det. Glad att mamma och pappa sett den, det borde alla!!

 

bröllopstårta

Förra veckan skapade jag det här. En tårta högst upp på ställningen och sen 68 bakelser som ska stå på resten av spiralställningen. Allt har jag klätt in i vit choklad med mörkt mönster. Innuti är det chokladmousse sen är det passionmousse runt om. Tid tog det, men fan så bra det blev!


fiskens återvändo

 

äre en jävla sekt eller


Min helg har varit så lugn. Fredagskväll med familjen, kolla lets dance och helvetesfan min Rabih åkte ut :(
Igår kom Jenn å malin förbi och åkte fyrhjuling med tefat efter på småvägarna med mig å fia. Kul var det! Jag prickade Malin i TVÅ hästblajjor! hahah och allas flyg in i snövallarna :D
Också var mormor och morfar och andreas hemma hos oss. Åt kreolsk gryta som är såå gott, sen lite melodifestival på det.
Idag testaden jag och pappa nya skidorna på Körunda. Gick inte så skitbra, men ska till rudan igen med ny valla!
Nu har mammsen gjort lasagne.

trääääna

Efter jobbet hämtade pappa mig, vi åkte till länna och köpte helt nya längdfärdsskidor, pjexor å stavar! Skitsugen på att testa!
Men jag gick och spann på gymmet med carro. Fan vad de skaver de där jävla sadlarna.