tänka sig, snart flyger jag


nu har jag bilderna, och de är roliga


hihi

Hör och häpna!
I onsdags var det ju en liten dam som tappade min komera i golvet, och den pajja. Så i dag skulle pappa byta den men tydligen så hade vi behövt teckna en ny försäkring efter den förra som gick sönder. Så vi fick ingen ny. Pappa köpte en ny som han skulle ha till sig. Sen sitter han med min trasiga kamera i iblen och är småarg. Så han våldsamt trycker in objektivet med tummen, och vips så fungera den! HELT KNAS. Men så, helt gratis fungerar min kamera igen. Det var väl kul, Malin? ;)

lala la

Mystjejerna var här. Käka paj och shirre, klippte loss löshår och allmänt snack. Like that.
I morgon blir det Brittiska ambassaden ska kirra kartor. Nu ska jag iaf sova för jag är trött.

here´s my key, philosphy, a freak like me, need´s infinity

Förfesten i går var kul, mycket. Gamla vänner och dans på rummet. Massa vin.
Själva partyt var kul, härligt att discjockeyn spela guru josh åt mig ett antal gånger.
Älska dans. Fick skjutss hem, underbart. Vaknade i morse liite för tidigt av att Fimpen var i stort behov av kaffe.

06:15 går flygbussen på söndag

Shit, jag tror inte jag fattat det än. Jag måste ju börja se över min packning nu. jag åker snart, bara tre dar kvar kan man säga. Och tack å lov så blev det hotell vi ska bo på :)

I kväll är det iaf Halloweenfest. Längtar..

you


mys igen

Suttit och snacka med hanna här hemma i några timmar, som vanligt mysigt :) Jag gjorde äppelpaj.
Kollade igenom en sjukt gammal låda och hittade en sån där "VÄNBOK" ni vet "mina vänner" där man skriver i namn och intressen osv. det var så sjukt kul. Hittade gamla beskrivningar från -99 på Stephanie, Kerry och Joakim. Så sjukt kul. Alla var vi typ 1,40 cm långa. Och Jocke som ville bli polis och Kerry tyckte om vi i femman. Sen hittade jag från Soundafolket när vi gick i femman, skitkul! Själv ville jag bli känd.. hm


har även varit på introduktionsmöte i dag på sats

I gårkväll var det mysigt. Jag och Fimpen började hemma hos henne med massa rödvin. Sen åkte vi till gamla stan och satte oss på After. Mörka, kalla, blåsiga stan och där satt vi på en uteservering med filt och värmelampa och drack vin. Så himla mysig och rebelliskt(?) på en söndag. Snacka en jävla massa skit. Slutade med donken och sen en skön sömn i Filippas säng med en mjaouandes simaes som man ville skjuta emellanåt.

Sen i dag har vi varit i stan, shoppat lite och letat förklädnader tills på onsdag. Filippa kommer vara sexigast, det är jag övertygad om. Själv har jag hållt på hela kvällen och letat, och har funnit svaret på hur jag ska se ut. Känns bra.

I morgon blir det jobb några timmar på Västra, ska bli kul, det var länge sen.

girls girls

Mys i går med massa flickor. Käka i nynäs sen hem till Lol och åt ännu mer. Asgott. Sluta med att jag snarka på soffan med femtonkilos-Calvin på magen. Men det var MYS.

Nu ska jag snart iväg igen, mer tjejer å träffa.

GURU JOSH PROJECT - INFINITY 2008

Den låten ger mig såna falshbacks. Jag ser Tamara på dansgolvet på Fellows och lamporna som stannar i omgångar, jag ser draget. Fan jag vill ut.

i dag ska jag:

  • Gå (eftersom jag inte gjorde det igår)
  • städa min bil
  • köpa ost?
  • flytta kaninburen
  • medverka i vår lilla tjejkväll

spiderman

Jag har ju sjukt spindelskräck, jag blir tokig. Också skrek mamma nyss att vi skulle komma och kolla.
Det var kanske den största spindeln jag sett, och den har jag suttit och skitit med. Fyy tänk å få den i brallan.


förlåt

jag vet att det är skittråkigt att läsa om när folk är sjuka. Det har varit lite mycket av det på min blogg på senaste. Men vi skyller på att det här är lite av min dagbok, och att jag senare vill kolla tillbaka i tiden. Se vilket skit, hur skitigt livet kan va ibland. Det ska jag göra.

kuul

Den senaste veckan har jag inte:
- kört bil (förutom till tåget) älskar ju det
-jobbat/skolan
-kännt någon särskild smak
- gjort någon annat än hängt vid TV: och datan

De senaste tre veckorna har jag inte:
-tränat
-vart på krogen, eller det kanske var ännu längre sen?


Jobbigast är att mitt satskort tickar. Med tanke på London också så kan man säga 500 spänn åt helvete. FAN. Det är så jävla mycket ilska i mig från den här jävla sjukan!!??


Först bara en bild


eftermiddagens to do list

  • plocka ur diskmaskinen
  • prata med boss
  • gå promenad
  • plocka brynen
  • ladda musik på mobilen till London

Sen kanske jag belönar mig med en fotosession a la mee. För det är ju kul.


trött på att vara sjuk

undra om jag ska försöka göra någon nytta?

skolfoto

Måste säga att vårt skolfoto blev rätt bra! Jag gillar det. Skulle haft vita bokstäver bara. Sen ser man ju vem i klaseen som har DYSELEXI också. Bra å vända på bokstäverna. Men men, det var kul, det vill jag spara.

sitter i märjen

Pappa och jag besiktigade ju bilen häromdan. För de som inte vet så kommer regnummrerna upp på en skylt också står det vilken port man ska åka in i. Vi väntar och väntar, lite nervöst så där. Så ploppar det upp
MPO - - -
Jag: MPO!
Pappa: va vad?
Jag: men det är ju Malin.
Tror inte han fatta men det var rätt kul, bara automatsikt liksom.

18

Jag har placerat om mina pengar på sparkonto med fast ränta, låst i ett år. Det känns vuxet. Räntor, sen när fan brydde jag mig om sånt? Nu är det dax, me going adult. Nä skämta bara. Lite ansvar bara, det klarar jag väl.

lilla skit


I dag advokat, måndag tingsrätten. hmm.

Vart har du vart? -ingenstans. -Jaha ligger de i piteå eller?

I går kväll såg jag en film, Järnets Änglar. Och den var så sjukt bra, det var verkligen min humor. Alkiskärringen var en tio-poängre. Så jäkla klockren. Hoppas den går i repris, för jag ska fan se den igen.


please stand up

Var ute och gick med pappa 1½ h. Plockade lite svamp också. Mysigt :)
Nu ska jag fira min första middag med
SMAK på typ fem dar. yay yay yay

tror jag ska ta mig en promenad


därför dyker det upp bilder

jag underhåller mig själv med att fota, juste migSJÄLV. Min tråkiga syrra vill inte ställa upp. Men det är ju kul, så jag fortsätter. Självunderhållning. Ja juste.

diva


uff

Vårdcentralen i morse 140 KRONOR för ingenting? Hej, jo jag är sjuk. Okej jag skickar ett recpet, hej då. Ofta man går till vårdcentralen när man inte bor hemma längre.
Aja, fick ju inte något starkt jävla pencellin som jag velat, men tabletterna jag fick har redan gjort en hel del. HALVA min smak är tillbaka! Hallelujah. Man blir så sjukt glad för vanliga vardagssaker när man är sjuk.
Praktiken verkar ju inte vilja ha mig där iaf när jag är så här. Var där och hälsade på i morse. Så jag är hemma, i morgon med antar jag. Men men.
Inge att göra åt.

nu ska seaten besiktigas, tjohooo


döö


i just can't take this tears

Det är fanimej inge kul att vakna flera gånger varje natt med igenklibbade ögon, en näsa som är helt ur funktion och en mun som är torrare än Saharaöknen. Har min nässapray slutat fungera? Jag blir fan galen på det här. Stannar hemma i dag med..

Undra om man ska ta sig till skolan i morgon? Religon och projekt? Religonen känns off och projeket ännu mer? kissa bajs.

vilken jäkla rethosta jag fick. Vill någon där upp se mina lungor på databordet kanske?


och jag som har massa choklad

Tror det är tredje eller fjärde dagen nu utan smak. Det suger verkligen, verkligen hårt.

han e gooo


yahoo

Skulle gått till skolan i dag, eller iaf på vårat info-möte om London. Men i morse fick jag knappt upp mina ögon! När jag kollade mig i spegeln såg det ut som någon hällt snor i dem. Äckligt faktiskt, sen var jag inte särskilt kry heller..

Kollade i almanackan i går(länge sen sist) och jag höll typ på å skita ner mig. Hallå LONDON? det är ju snart.. Jag har hela tiden tänkt "det är långt kvar, jag hinner göra massor". Men icke! Det är fan två veckor. Efter den här veckan är det ju lov och sen bara schiuischhhhhar jag iväg. Herre min gud. Jag måste ju lära mig engelska..

dra mitt strå


felan


favourite place

Varit ute och vandra i nästan 2h själv! Det var mysigare än vad jag trodde. Fast lite mobbat.
Vandra vid Grindsjön, så jäkla fint.


börjar bli bättre

Suttit i nårga timmar och läst på tjuvlyssnat. Kul, roligast är fjortisarna.
Den här fick mig att skratta högt:
 

varför, varför finns det ugnar och varför finns det plåtar och varför finns det formar, om ingen vågar baka en fluffig liten kaka?



Den ska vi har på vårt studentflak, det har jag besämt.

ögoninflammation?

Nääh nu måste jag komma över min inställda kväll, det hade ju faktiskt kunnat varit värre. Vi kommer ju kunna ta igen det, det vet jag.

allt annat än hardcore

I dag känns livet så jävla orättvist. Jag trodde jag var på bättringsvägar sen efter festivlen, men nej nu har det slagit om och blivit det värre. Så sjukt arg och ledsen. Vilket gäng vi hade vart i kväll(!) Elsen och Jenn var tillochmed på! Och Filippa och Bettina, sen såklart Tamara. Faan fan fanfanfnanfanfnafan.
Hatar hur lurad jag känner mig när jag tagit Ipren. Just nu känns som att skulle jag vara fit for fight för en sväng om. Men jag vet ju hur jag mådde för någon timme sen.. buhuu
IDOITFIA SOM SMITTAT MIG.

helvete

Det var länge sen jag mått så här. Fan, jag orkar ingenting, det gör ont. Inte ens orka kolla på en match känner jag nu. Jag blir arg. Känns som jag kommer få öroninflammtion, vilket jag inte haft sen jag opererade in rören för hundra år sen. Arg och ledsen blir jag. Har iaf tagit en ipren igen nu, tack.

sorunda-haninge

Någon där ute som vill kolla på handboll med mig i kväll?


ich min röv, mi röva

jag SKA bli frisk.

döööö

vaknade halv ett i natt, trodde jag försovit mig. Men så var det inte, jag var sjuk. Jag mådde så dåligt. Somna om, vakna vid fem då jag skulle gått till jobbet, men så blev det ju inte. Arg, jag vill ju. Blev en Ipren och mer sömn. Så kui har jag haft det. Jävla helvetesskit. Jag vill ju ut i morgon!!!  "#¤%&/()=?

party

Murre säger:

jag längtar som ett anus


Murre säger:

ett anus som inte bajjat på tre veckor


i hate this part right here


love that part

I kväll sänder de från sthlms-veckan på S.O.S Gute. Ska kolla för att, blicka, minnnas tillbaka och LE.

juste jag är ju stor

Min dag på praktiken gick både bra och dåligt. Pinsamt med chokladen, jag brände den. Svåra saker. Men chokottan var vi nog alla lite impade på. Jag gjorde den helt själv från skratch.
I morgon ska jag få stämpla in, 06:00. hardcoore.

mitt fel?

Nu sitter jag där igen, som vanligt. Varför inte bara säga hej då?
Det sitter kvar från förr. Nej jag måste våga, men är det vad jag gör eller inte?
Svårt att avgöra.
Helt sjukt egentligen när jag tänker tillbaka på gårdagen, sjukt, som en fjortonågring.

förlåt ett sista

Den där bilden. gaah. Det är så det ska va. Dog jag nu?

dåligt

Nej, där kom det. Fan. Det lilla skit-sms:et från mig.

mål på lördag

ambassadeur,ace.
jag ser fram mot helg, helg.

är det inte det ena så är det det andra.

hööhhhöhöhhhöhöhhhhööhhhööööhhhhhhööhhhöhöhhhöhöhhhhööhhhööööhhhhhhööhhhöhöhh
höhöhhhhööhhhööööhhhhhhööhhhöhöhhhöhöhhhhööhhhööööhhhhhhööhhhöhöhhhöhöhhhhööhhhöö
ööhhhhhhööhhhöhöhhhöhöhhhhööhhhööööhhhhhhööhhhöhöhhhöhöhhhhööhhhööööhhhhhhööhhhöhöhh
höhöhhhhööhhhööööhhhhhhööhhhöhöhhhöhöhhhhööhhhööööhhhhhhööhhhöhöhhhöhöhhhhööhhhö
öööhhhhhhööhhhöhöhhhöhöhhhhööhhhööööhhhhhhööhhhöhöhhhöhöhhhhöö
hhhööööhhhhh  P I S S P O T T A

det här suger ju lite, faktiskt. Tror jag ska käka choklad nu.

    

jag får hundra spänn av pappa om jag går så här till skolan, ska jag ska jag?


<3


snart london

I morgon blir det praktik på Paus. Fan vad kul det ska bli. R ska lära mig praliner. Skönt att komma bort från EGG.

hurtful game

Ditt val, mitt val, vårt val, svårare val, alltid   F R I T T    V A L

fritt jävla val

Det var ju så himla fint väder i dag, riktigt höstväder. Så efter skolan bestämde sig jag å Fimp för att vi skulle ta en prommis. Tog med kaffe och kladd-/ost-kaka ner till sjön och mös. Soligt. Satt och prata i flera timmar, så skönt. Så olika men ändå så lika.


poop

jag märker det nu, skolan suger.

när jag sålde vatten på festivalen

hundra frågor, alla samma, men inte det här svaret.

han: "är det kallt vatten?"
jag: "Nej, det är rumpstempererat"
han: "haha det var en bra beskrivning"

bu blä braa

Kollade på Vakna! i morse. Darin var med. Först blev jag glad, sen besviken/arg, sen glad.
 

choklaaaaaaaaaaaaaad


Enda gången vi hade tid att gå och provsmaka/handla så hade jag ingen smak, hur otur kan man ha? Ingen smak på en chokladfestival? Men men, ladda på med Lindts havssalt sjuukt god. Resten fick jag typ ;)
Nä, en kul och vettig(?) helg. Men nästa ska jag kröka sönder.

otur

Tänkte bara stanna hemma i dag, sova ta det lugnt försöka bli frisk. Men nu kom jag på att APU-mötet är i dag kl16:00 så jag ska väl försöka ta mig till Jans lektion iaf. Sen vänta 1½ h på mötet. happy

men jag höll mig

Nu tänkte jag skirva något elakt.


flickorna

Mysmiddag hos Lollo i sin nya lya <3 Grymt fint, varenda detalj.

krigare

   

årets konditor 2008

Chokladfestivalen är kul. Men hårt. Jävligt hårt, men frivilligt.
Jag vill tävla. När jag servade kandidaten i går ville jag bara hoppa in, vara med. Mitt mål är att någon gång vara med. Alltid bra med ett mål?Jobbet kommer stötta mig, sponsra, Rainer är positiv, söt. Allt känns så bra. Sjukt bra, trotts att jag är sjuk och tröttare än någonsin och hatar skolan, så ser jag framåt. Allt ser bara så jävla positivt ut.
Och jag är så jävla glad.

partybagare


jag var fjortis på lektionen

Lägg undan mobilen, tugga diskret.

chokladfestivalen

Chokladslav ska jag vara i morgon, fre och söndag? Vill inte slava söndag. Men jag tror det kommer bli kul, riktigt kul.

ska vi hem till dig och käka markaroner och hångla?

      

fly with me and take the sky

Kort dag, tränade INTE, hem, promenad med Fi, svamp, sovit på soffan. Hard Coore.

förresten, chokladbög

så börjar jag också lacka ur på Tony Ohlsson..

<3


måste nog vara den snyggaste bild som tagits på mig


att gå till skolan med sötis-sms från morgonen kan inte sabba ens dag, t

Jag fick G på mitt religonsprov, G! Var ganska inställd på omprov. Även samhällsprovet känndes grymt. Vet inte vad jag ska skylla mitt senaste skit-i-skolan-beteénde på. För mycket jobb, eller party? Vi tar jobb va.


happy birthday

Nu har vi haft ett litet myskalas hemma, bara familjen, eftersom Fia är sjuk. Alla har vi haft partyhattarna hela kvällen..

otur

I gårkväll kl 22 typ. Ger jag mig ut till Sixten, han ska få mat. Det är mörkt kallt och dimmigt. Jag tar sats genom den trånga gången mellan buskarna. Trampar snett på plattorna, vrickar foten och ramlar ner på plattorna och i det våta gräset, ligger där raklång i trosor och t-shirt.. garvandes för mig själv. Måste sett lustigt ut. I dag upptäckte jag skrapsår.

grattis älskling på din stora dag <3



Hurra hurra för 16-åringen som ligger hemma och har feber i dag!
Puuuuuuuuuussss <3

redo för en sväng-om


anus

har gått upp någon timma tidigare, måste plugga inför proven i dag. Duktig jag är på planera. Och sen? skolfoto :O

lillfimp


förkrök hos emma


sms till mamma lördag morse

"Jag ligger på en soffa vid drottninggatan. Ska sova nu, allt är bra puss"

Roligaste var att mamma blev helt galen och trodde jag slagga på en parkbänk.


synd

Jesumannen har syndat.. .

utgång

i kväll ska vi äga tjejer.

nu är det spikat

Den 20:e juni 2009 börjar jag jobba, på riktigt. Dags att inse nu att vuxenlivet är här. Lilla barnet i mig gråter. Men jag är stor nu, jag ska tjäna pengar.


jag behöver pengar

Nu är det time för mig å sleepa. Idol suger ändå.
Om några timmar är det jobb..

fuck telia

alla som har Halebop räcker upp en hand

fattiga satsare

Innan jag tränar tvättar jag ju alltid bort sminket. Och i dag råkade jag glömma kvar min ansiktstvål(full) på handfatet medan jag tränade. Under tiden har någon fattiunge stulit min tvål! Min fina tvål! Hallå, 60 spänn. Frågade i recpetionen men de sa att de lät den stå kvar där. Så nu har jag ingen tvål. .

"Stefan har du satsat hårt i begeriet i dag?"

nämen det är inte pinsamt

Nu har jag fått kärringstopp i en rondell vid globen en fredagseftermiddag, men det är det inte alla som fått!

poppis

Tamara säger:

HARDCOOOORE SOM MURRE SKULLE SÄGA


behålla eller inte?

Helt jävla sjukt, skorna jag testa för några dar sen på skoj, står nu hemma på köksbordet. Det är galet. Men de är faktiskt bland de snyggaste jag sett. Och de passar min FOT. 11,5 cm på en bonde som tycker sina 4cm är höga. Wild and crazy. Känns som jag vill visa hela världen mina skor. Och Päls, du måste fan se dem I wanna show you!! Egentligen är de för höga, alldeles. Men jag ska öva en vecka tills öppna köpet gått ut.

kan

Jag lyfte svetsen, inte för de hundra kronorna, utan för att jag vet att jag kan. Jag vet alltid att jag kan.


krossa


world's greatest


Skolan suger, träna duger

Okej bild går fortfarande an..
I morgonbitti är det utvecklingssamtal, ska bli intressant.

<3

Jag har aldrig blivit kär i ett par skor någon gång, alltså riktiga klackdojjor. Men de jag testade på topshop i måndags de har totalt etsat sig fast på hjärnan. Jag vill bara ha dem. Men för det första så kan jag absolut inte gå i typ 10cm-klacken och för det andra 1000 spänn. Men jag vill. Jag är såld i ett par skor. Skulle nog faktiskt bara kunna ha dem ståendes på hyllan. Kanske ta på sig nån gång för att sen ta av, och inse att nä, de är för fina för mig...