hardcore leaf


ja den lilla påsen var min, men jag skyller på kameran


utvilad

Är det mina lördagsnätter som gör mig såhär? 10h+middag min dos sömn.


i fallet


pap, fi å jag plocka svamp


hur skönt kan det va egentligen

Att bara stanna hemma från skolan en dag såhär, skolka.
Är faktiskt trött på skiten. Jag tycker inte ens bageri är särskilt kul längre, i skolan alltså. Jobbet är helt diffrent. Hatar att vi är så många på liten yta och alla ska försöka göra något vettigt. Grejerna man hämtar blir snodda, kaos vid vågar, två tårtor/dag, tråkiga matbröd och allt annat blir oseröst. Jag vill känna lite press.
Tråkiga samhälle, projekt och religon. Skolan sucks just nu.

hard core

Fy fan vad skönt, jag har sovit som en stock.

nu ska vi få den såld

måste ju få lite proffshjälp.

jesumannen

   

pust

Tänk att epamurre, inte har en epa längre. Att MIN bara MIN epa är någon annans nu. Att jag inte kan säga att jag har en epa. Att jag är en bonde utan epa. Jag är inte lika cool längre. Jag äger ingen epa. Epan är borta, var en fas i mitt liv. Och den är förbi..   :(


jupp

NU vet jag PRECIS vad jag ska köpa för min lön...

jag trotsade och gick ut på krogen

MMMM MurreMedMonsterMens

to bad

Var på hudanalys, grymt intressant. Köpte skitdyr foundation men jävlar alltså. Glad. Shoppa istället för plugga. Kommer hem, snackar med bonden 3h, inte plugga.Religonsprov Oj, jag har visst migrän i morgon..


rakt in på fellows

Gårkvällen var toppen, grymt toppen. Tack brudar <3

borta, men inte från mitt hjärta

Epan är såld, snyft.

:D

OCH Jennis ska med!

dljsbgnjdgj

Efter typ sju timmar i skolan i går, drar jag vidare mot Paus. Gör tjugo0 tårtor! Hemma halv åtta. Jag var grym, helt jävla grym. Upp tidigt å jobba sju timmar i dag. Folk är helt galna. Vet inte hur många tårtor jag gjorde? Men jag älskar det. Skolan är tråkig, jobbet är kul. DET är en jävla skillnad, fy fan.

I kväll blir det utgång! yeah, hard core life.

hurra

I morgon är det fredag. Kanske ska jobba efter skolan, jobbigt men skönt att förbereda. Ska brumma bil. Sen jobba på lördag, och sen. Då jävlar är jag taggad ska jag säga. Jag är taggad nu. Sjuukt tagg.


H A R D   C O R E 

oj här var vi snygga

I går när jag körde bil hem. Då åkte det en bil framför mig motorvägen på som luktade makaroner, den måste gått på rapsolja. Jag blev jättehungrig.

som ett kinderägg

Förra veckan när vi spraya våra marsipanfigurer gröna, då fick jag och Mimmi jättegrönt snor.

telefonsamtal

Jag: aah Maria
Han: Hej jag heter Robert och ringer från boxer. Jag söker Torbjörn
Jag: Ja han är här, men vänta. Hette du verkligen Robert?
Han: Ja
Jag: haha det var kul faktiskt, jäkligt kul och du ringer från boxer
Han: Det är ingen skämt, det är sant faktiskt. Jag heter Robert på riktigt

Det var nog det roligaste på vääldigt länge. Han gjorde HELA min kväll. Undrar om han tog illa upp åt mitt hångarv. Men det var kul.

anar

Bilden var grym, skrattattck åt inget. Efter skolan blev det småshopping med girlsen, kjol å vantar samt fika (jucie på ruttna apelsiner). Sen träna, trappmaskinen. Nu ska det chiilas. Älskar det här med att träna efter skolan och sen ha lugn mysig kväll. Inte tvärt om som med handbollen.


det verkligen kliar i spetsarna, men jag ska inte

 

i morgon <3


Jag och Fi i morse farmför spegeln

Jag: alltså jag skulle kunna stanna hemma från skolan nu när jag har så jävla mycket finnar
Fi: ja jag med
Jag: idiot du är ju babystjärten själv, va glad
Fi: Men ser du inte? En finne till å jag har hela karlavagnen på kinden
Jag: men hallå? vintergatan


så jävla sugna

Jag gillar Tamaras partysms.

saknar

Fan jag som var så sugen att se handboll. Men jag tror jag bangar nu. Elin bangade då bangar jag med. Men det kommer ju fler matcher... Nu kan jag ju faktiskt glo Idol.

fördomar

På tåget hem sätter det sig en kvinna mellan 40-50 bast tvärs brevid mig. Tåget är proppat med folk, rusningstrafik. Vi lämnar t-centralen. Kvinnan drar fram en 200grammare mjölkchoklad å en halvliters cola. Folk börjar snegla och man ser verklien hur folk tänker "ska hon verkligen äta det där?". När vi anländer till skogås så fanns det inte en smula choklad kvar, inte heller en droppe cola. För mig är hon någon att se upp till. Helt ärligt. Hon var så cool.

to little

Nu är den där jävla mössan beställd. En hood också. Vadå ångest?

jag har ju alltid sagt att jag bor i skogen bland massa åkrar


time is up

Undrar om jag ska vara lat å ta bilen i morgon med? Det är så jävla bekvämt. Jag är kär, i min bil.

höst


hurtful


jag längtar

I morgon ska vi prova studentmössor. Vi har bestämt skivan 7:e maj. Stora dagen är 5:e juni. Det är stort, det är nära.

glorius


massa folk på gymmet

Började 09:55 i dag. Brukar få åka hemifrån för att hinna i tid på måndagar nästan 2h tidigare. Men i dag, glider jag in på parkeringen 09:52. Hardcore life.

fi å jag har haft mys

Hatar att klocka bara rinner. Hur helgen bara tickar.

sötaste

Mormor å morfar kom över i dag, börjar bli vår nya tradition på söndagar. Underbara människor <3
Jag gav mormor en liten present. Kunde inte låta bli att köpa till henne de coola svarta diskahandskarna med brodyr å spets samt en ring. Full pott blev det för mormor blev grymt överraskad ;)

myssöndag


livet är som en skola, och man kommer få lära sig många läxor.

 

<3

Myskväll i går. Fick lite finfrämmande. Hyrde film, käka äppelpaj. Alla somna framför tv:n. Helt perfekt :)

159,90;-

 

:( :)

Jobba som vanligt. Gick bra. Fick tråkiga nyheter om bocken. Och om annat kring P. Lite mycket tankar.
Nu ska jag sova, sen blir det mys med päls å hennes fästis :)

ni är bara för bra

Häromdan började jag radera massa gamla sms jag hade på mobilen. Och ena efter det andra, vilka underbara människor jag har i min omgivning. Vilka underbara sms. De radarar jag aldrig.
Ord från finaste vänner som känns 100% pure är bara så härligt. Tur att jag är så dålig på att radera. Sms när jag fyllde år, när körkortet kom, midsommar, innan GCPR, dubbelsms, åresms, julafton osv <3

Nä nu läste jag några igen, rörd är vad jag blir.

sats

Vilket träningspass. Fan det känns så bra. Å ännu bättre att ta bilen. Fan grymt liv jag har.

luft in eller ut

Okej, förlåt. Bloggterror. Men i dag är en sån dag som det finns hundra skäl att blogga. Jag känner att det är så mycket jag vill just nu. Och ännu mer som jag inte vill. Pinsammaste är att jag ser bara frammåt mot fest, alkohol. Krogen känns viktigast? Fel är det. Varvräknarn är på max. Vill bara ha kul. Vet inte hur allt ska gå till väga. Allt slutar bara med ett stort PÖÖÖHHH.

And I find it kind of funny


Hide my head


½!"#¤%&/()=??????????

   


jag blir trött på mig sjääääääääääääääääälv

 och andra

min snorunge <3


shake road

Hur underbart är det inte att köra bil till skolan med hög jävla Miss Li?

myspys

Gårdagen var så sjukt mysig. Vi slutade tidigt, åkte in å kolla lite i fina staden. Sen kom mamma in. Vi Shoppa loss, köpte en vinterjacka :) Sen gick vi bara runt, käka grym pastasallad å mös på vårt nya stammisställte john chris. Satt där å bara kolla på allt folk tills det blev mörkt (kl20), Stockholm är så grymt fint å underbart på hösten. Fan älskar vår huvudstad. Underbara Stockholm.
Alla lampor.

okej tess, det var kul.


and the last one


Fuck you you you and y o u

och

HUR KAN DET INTE FINNAS INFO OM VÅRAT STUDENTDATUM PÅ HELA SKOLANS HEMSIDA? ÄR DET INTE BESTÄMT ÄN? Vi som ville börja räkna ner..


förresten

Så sa älsklingsINGER att det verkar som vi ska få bo på fucking vandrarhem (!!!!). Jag vill verkligen inte, inte vandrarhem. Jag har aldrig bott på vandrarhem. Kan man tvätta kläder där? Man får väl ingen mat? Ska jag släpa sängkläder? fan också, jag lovar det blir vägglöss i år igen.

sug

Fan vad arg jag är. Skifanbajsanus.
Släpade träningskläder, men beslutade att inte träna för att jag pallade inte. Så kom jag på, för en timma sen att det var i dig (!) som jag skulle ha introduktionsgrej på gymmet. BALLE. fan. Så jävla pinsamt.

hon visste ändå inget

Engelska läraren, den älskade. INGER.
Ringde mig för ett tag sen angående London. Men fan vilken människa, jag hörde typ var tredje ord av vad hon sa. Tagga ner kvinna, tagga ner.

min livs första sushi


vi var så jävla grymma, vill bara lära mig mer


gårkvällen

Var fan det roligaste på länge! Förade i abrahamsberg sen åkte jag å Tamara själva till Fellows. Så mycket skratt. Och det hände så sjukt mycket sjuka saker. Å träffa massa roliga människor. Garva sönder. En kille vi träffa hade varit å dansat. Så visade han upp sin stora mensfläck han fått på brallan efter deras intima dans! hahah händer inte sånt bara på film!? Helt sjuukt kul. Å jamacakillen å engelsmännen å nötterna å rulltrappan å killarna som åkte taxi 1m å KVITTOT å knaperiknap osv. Helt underbart.

jag och tamara i kväll


to night it's gonna be "just dance"

Jobbet gick strålande, lugnt å inte stressigt. Åkte hem å sov, nu sitter jag här. Är redo att snart ge mig av mot midsommarkransen och Tamara. Vi ska ut! Hoppas mamma å pappa kommer hem snart bara. Skjuss! Förresten så känner jag mig som ett mongo.

go

Grymma i kallköket är vad vi är. Så skillade. Sallader å sen praliner hela dan. Fan så coola vi är. Gjorde chili/lime praliner, allt blev fan bara bäst. Jag hyllar oss. Go brudar.

Hann även med å träna i dag. Jävlar, ett GO till ska det va.
Nu är det läggdags, upp å jobba i morgon. Fy fan vad tidigt.
GO GO G O O !


btfw

Hur kan det redan vara fredag i morgon =O


aoutch

Min nageltrång gör ont, jätteont. Den varar och när någon trampar på den vill jag spy.

woob woob

Mys hela dan igår. Började med att överraska henne kl:07 utanför dörren. Roligast var nog fimpens försovning. Sjön å hurra, käkade frukost och åkte sen till skolan.
Slutade tidigt, åkte tillbaka till Emma, kaka äppelpaj och tidsfördrev tiden snabbt. Käka mongolisk bbq och suchi(first time in life) väldigt mättande. Sen tilbaka käka chirre å somna 4rbudar på fel håll i Emmas säng. Sov gott tillochmed.


STORA BAGAR'N

Skitseg dag i skolan, men vi klarar allt med våra mysiga fikastunder :D
Hejja oss!
I morgon ska det kalasas, käraste Emma fyller stort, 18!! Kommer inte komma in på datan i morgon så nu gör jag min grattishälsning på internet lite i förväg!


G R A T T I S   E M M A ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

jag har aldrig varit i london!

En aning kul att jag hittade mina båda bondekompisars epor på nätet. Sorgligt värre, epabyn sinar bort.

dags att säga hej då

MittHjärtaGråter

APU-london för mig. Jag är bäst

Jag fick det. Utomlandspraktiken i London v. 45-46-47. Skolan betalar allt förutom fickpengar. Wohoo. Praktisera på ett konditori i 3 veckor, kommer jag bli haj på engelska or what? Nä. fett kul ska det bli. Det är fan inte så lång tid kvar! najs att jag inte missade höstlovet heller.
Lagom coolt att pappa också fått en gratisresa dit några dar v.46. Askul.
Ska åka med Theres i min klass(inte tess). Tror vi kommer ha fett kul ihop(de få timmarna vi kommer vara tillsammans). Men shiet, jag lääängtar nu. :)

johan sommevåg <3


sssssöndag

Förra veckan börja min vindrutetorkare pajja på bilen. Så varje morgon fick jag gå ut å hjälpa dem att torka, putta på lixom. Men nu har duktiga morfar varit här och fixat hela torkarmotorn. Otrolig är han.

Lagom seg och skön dag. Har aldrig i hela mitt liv haft så ont i ett par muskler som jag har nu. En effektiv maskin som jag kanske tog i liite för mycket i fredags. Men det känns väl bra på ett sätt. Ska nog köra lite kondition i morgon.

You're my experimental game ★

 

i know we could live tomorrow

Gårkvällen startade najs med förkrök i Täby. Åkte in till stan, mötte upp lite people bla kussen. Åkte till gamla stan å gick in på lite olika ställen, inte så kul. Var mest ute å vandra sen rann tiden ur sanden. Klockan blev mycket och jag sov hos Andreas. Sötis som offrar sig att sova på sin antiksoffa så jag kan sova i hans säng.
Alltid kul att vakna upp där och möta lille Fille som inte har en aning om att jag är där. Söta unge. Fick stjuss av mormor å morfar hela vägen hem, underbart. De är här och hälsar på :)

Alldeles för korta helger. Buhuu


och sympati åt lille, lille fjutt-KAJ!


smypati åt malin som får sitta hemma å suga pung, fast inte ens det. 17-åringen


utgång a la jens å tamaran


fotafotafota


gömörron

Nu är jag vaken. Så går det när man somnar typ tio. Pigg å glad. Men vad ska man göra nu liksom..

day over

nä, tror denna fredag är slut nu för min del.

underbara, under bara, bara under


puta röv i bageriet



Smygfota LP06A:s hetaste rövar i går. Lisa, Delika, Skogsmyran o Fimpen.

bagarna

Skolan var så mycket bättre i dag. Tror allt handlar om humör. Efter blev det SATS över en timme. Helt sjukt slut. Första gången de runnit svett från axlar och knän! tänk att det rinner nerför knäna. Men jag älskar att svettas ordenligt dock när jag väl vill det. Har ätit massa god mat i form av skaldjurspaj och räkor. Nu vill jag bara sova.


I morgon ser det ut att bli utgång ;)

det var det jag mena

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.599917

keep on

Bad day, riktigt bad. Hatar matbrödsgruppen (inte själva gruppen men temat). Ursch. Står fan hellre i den ko-bajs-stinkande disken!?
Men efteråt åkte vi iaf in allihopa flickor å drack latte. Ska vi köra en gång i veckan bruudar? Så mys.
Vill typ inte till skoaln i morgon, men jag ska försöka. Ska även försöka träna i morgon efter en hel dag i bageritet.

Inge jobb för mig på lördag heller, hallelujah.

Förresten så älskar jag idol fortfarande. Är redan lite småkär i några pojkar.

The MohammedZ 4-ever

breakdown


my lucky day to day

Jag ska få popcorn snart. Jag är glad.

finbilen

Var ute å gled med pappa en sväng. Härligt, jag vill också.

hej, jag heter lisa.

  

älsklingsbebisen


satsarna

Jag och Emma gymmade efter skolan. Helt sjukt duktiga. Vi orkade knappt tvåla in oss i duschen efter, helt spagetti. Åh basta gjorde vi, mys.


gripande

Såg dokumentären "fetman tog henens liv". Det är hemskt. Ursch, stackars människor. Att de inte får hjälp i tid. Å stackars barnen. 406 kg 1.3 m bred och itne varit utomhus på typ 4 år. En människa som är helt klar i huvet. Nä, det är så jävla svinigt av usa.

Konversation dotter/far

-Jag bajsa på en geting en gång, det känndes jävligt bra.
-Men det är precis samma känsla som att bajsa på en fästing.


-


hope you're fucking lonley without me

Vilken skitmorgon, fan. Tågfittorna. Satt bakom bommarna i fem minuter å ser tåget åka. Tack idioter. Och idioter till arebetare för den delen också som inte kan parkera som annat än hjärndöda muppar. Ja men vi parkerar mitt i så alla får plats! Missade lunchen och kom för sent till religionen. Men kändes som vi kom in med bravur? äg och tack trogna fimp som alltid väntar ;)

Nä känner mig fortfarande ilsken.
I morgon blir det iaf gymma igen men med emma! Och jag har träningsvärk nu, underbart.

varför tar du kort på spya för?



     ----Jo för jag gillart----

1:a sept

Vill inte att sommaren ska vara över. Ångest. Det är sommarn man lever för. Nä, jag gillar inte de kyliga mornarna och alla kläder. Jag vill ha sol å bruna ben. Inte en kolsvart morgon å kalla golv. Buuuh







do nobody know my troubles but god?

Nu börjar skoltrötta jag komma i gång igen. Fallande ögonlock på lektionerna, det är skitjobbigt.

Träna i dag. Asskönt. Är helt mosig. Men det är underbart! hiih

SATSa