ibland tycker jag att saker kan va väldigt jobbigt.

 

s!esta! 2010 är bokat min livs första festival och jag är så taggad

27-29 maj Hässleholm

Jag ska få se Johonssi, FAMILJEN, Amanda Jenssen och många fler :D


lördagsnatten som vi tog oss fram i sepia, 3 galet sexiga brudar


terapi från igår


stressed

Igår hade jag bokat elevmassage på evexia. Men på dagen ringde de och sa att hon var sjuk, jag blev förtvilad och krossad, och utbrast ett "NOOOoooo". Men vår lärare ställer upp istället, sa hon! Hell yeah!
Och fy fabian vad underbart det var, ville aldrig gå därifrån, ont gjorde de också emellanåt. Helt sjukt öm idag på en spec muskel hon krossa.

Sen laga jag storkokwok och bjöd mam&dad på middag. 

går du bakom ryggen på mig kan du kyssa mig i arslet medans du ändå är där

 

youtubefavorit just nu


jag är lycklig

natten var ung och jag och jenn dansa på, fan vad jag älskar att dansa och festa. Amba hamnade vi, kom hem lagom sent.

idag har jag hängt med Tamara på eftermiddan ätit middag hos pappa Robert och bara myst, HELT underbart att du är hemma igen <3


lördag kväll

och jag förfestar med mig själv. Funkar bra faktiskt, murr vad vill du lyssna på? vet inte bestäm du, nä du, nä DU NÄ DU FÅR, okej då...

Möter jenn på tåget sen jäklar kör viiiiiii! 

snabb

ojoj fyy vad länge sen det var jag skrev, har inte ens skrivit om PÅSKEFESTEN!
Men den var kul, så nu var det skrivet.

Förra helgen var det utgång och jag kände mig så gammal. Men fan vad grymt det var. FÖRST spelar de DET SNURRAR I MIN SKALLE jag hamnar i ett sånt jävla lyckorus, lite senare spelar de MAN MUST DANCE och jag fattar inte hur störd jag blir av att höra de på ett dansgolv.

Veckorna går så jefla fort. Livet går fort. Men mitt i allt har jag hunnit äta glass två gånger i solen.

igår hade jag bestämt att jag skulle hämta ps2 28 spel blablabla sen när jag ringer honom innan jag skulle åka så säger han " jag tar med mig kontrollerna och spelet med mig ner" jag bah VA!? jag trodde det var allt! Då kan du sälja dina kontroller till männiksan i västerås för här blir inge köp.
Så jag gick in på blocket igen, hitta ps2 slim två kontroller, två gitarrer och 8 spel. Så jag tog min bästa brumbrum och åkte till täby. Jäklar vad jag åkte, för inte hitta jag rätt heller. Tog några försök.

Åkte sen och hälsa på mormor å morfar :) skitmysigt, jordgubbar å glass framför så ska det låta.
Morfar sitter å höjjer och mormor sitter bredvid och viftar vilt "HILDING sänk" men han hör inte, jag sitter å fnissar. SÅ underbara :)

kl 2 ringer fisen så jag kör taxi ner till nynäs, man måste ställa upp emellanåt..



nuäretamefandagsattsova

oplanerat följde jag med malin å may på hundmässan. Hann även vittna familjen olsson möta och trotsa telenorförsäljare över en timma ;) Mycket intressant faktiskt, att det var may som kom hem med en ny mobbe.

På eftermiddagen storstäda å tvätta jag bilen, och sommardäcken är på och jag är hur näjd som helst. Min lilla gokart <3

Jag, mamma å pappa hade en liten minifamlijspåskmiddag här hemma, mysigt. Sen ner till malin igen (!) hihihi Kolla på film och som vanligt missar jag sluten..
Vill ni veta en sak.. tihih jag är kär i Doris!


Im like

 uʍop   ǝpısdn