tre tjejer till åre på väg

Det ända jag har i huvudet är ÅRE. Eller nästan, nyåsafton finns också mycket i tankarna.
Ja, herregud jag är så GLAD!


ÅREEEEE

Shoppade i dag med LÖllö, mycket trevligt och vi lyckades inte äta mer än en drickyoughurt!? haha Men jag köpte bara en lampa.
Sen har jag varit på bio med M&P och famlijen i herrgården. Mycket trevligt och ARN var superbra. Fast ajg störde mig på ganska mycket. För det första, berättarrösten i början, sen att det var svenska men det blev ju en vana, sen en dålig skådis, alla som hosta i salongen, och att brudarna i filmen hade böjda ögonfransar och mascara trots att den utspelar sig på 1100-talet. Men den var ändå bra och den sluta precis där man inte vill att den ska sluta. Men jag går på deras knep och ser fram emot tvåan.

I morgon ska jag upp, tvätta och börjar packa. För på TISDAG ska vi till ÅRE! Jag är så jävla glad så det går inte att beskriva..

tjall den

En till av mina idoler, nåt jag ska öva på om vi kommer till Åre, och sen ska jag flasha upp för kussen så han kommer köra ut för ett stup.

nr 1


going under

"lånade" länken för att visa er detta vidriga fakta.


gotta leave my troubles behind

Några få bilder från julafton. Jultomte hade vi trots allt. Morfar ställde upp som valigt. Och det sjukaste är att han troligen gick på det i år igen! Han fyller snart nio! Men vi övertygar honom att ute på landet då jävlar kommer tomten ;)
Nu ska jag ta ett vad eller spela ännu mer GH ;) Börjar bli grym nu!

Fick senaste skivan i går, och går på fullvarv


bästa JUL

Sån underbar JUL jag haft <3 Länge sen jag fick så bra presenter och mamma och pappa tyckte de var tråkiga osv. Just nu sitter jag och diggar till de nya datahögtalarna som jag just installerat! WOHOHO Så jävla lycklig (citera Mraie Pica). Pappa kom nyss och stängde dörren :(  he men de äger.
Fia och jag fick GH (guitarr Hero) sjukt kul! men svårt ;) Men ge mig en vecka eller två ;)
Sen lite biotherm grejer som vanligt, och fina sminkbortstar, cat deluxe at night och lite mer. Bilder kommer väl snart för nu ska jag käka frulle.

Jag önskar er alla en GOD JUL! <3


monopol rules

Nu har vi suttit hela familjen (trots att pappa hellre ville se bingolotto?) och spelat Monopol i flera timmar. Riktigt julmysigt. Börjar komma i stämning nu tror jag ;)
Innan vi började spela sa jag att om jag inte vinenr så kommer jag gråta, för jag hatar verkligen att förlora i Monopol. Det är lixom något extra som knäcker en då. Men det slutade iaf med att alla i familjen gick i KK och jag satt med 9 hotell 34200 kr och typ 15 tomter. De gav upp. Yeees.
Så nu mår jag bra och kommer leva på det länge ;)


dan före JUL

Nu har vi äntligen tagit in granen! Jag ville egentligen ta in den i torsdags men nej. Sega pappa. I går hade vi lite planerat att ta in den men då kom det besök också var de planerna bortblåsta. Så jag blev sur på pappa.
Men nu, äntligen! Den fina granen som JAG hittade, och som Fia och jag sågat ner själva långt in i den mörka skogen.
Före/ efter/ skotskrutig rosett/ ljus med röd rosett

© MS


tänd ett ljus

Jag har alltid tyckt att "tänd ett ljus" med Triad är den bästa jullåten, och det kommer den vara också, för mig.
Alldeles nyss sökte jag på deras låt och finner denna video! Snacka om att döda hela låten. Även på skolavslutningen i fredags verkligen avrättades låten. Men den här videon, varför? Herregud, döda sin egen låt.
Men jag ska fort försöka glömma bort videon,  aldrig mer kolla på den och bara minas tillbaka till unga dar då jag börja lyssna på min favoritlåt.
Så nu varnar jag er: om ni älskar låten, avstå.

nu ska du få smaka bly, kaninjävel

image298
Det jag vill säga är att mitt brännsår matchar mitt nagellack.

try me

Dagen har varit seg men ändå sådär jul-seg, förstå mig rätt. Sov alldeles för länge, städat och bara pysmyst. Slagit in klappar har jag gjort, och skrivit några rimm! hihi
Tex till lillsyrran (jag vet att man borde vara lite snällare till jul, men nu står det så på hennes paket) :
Ibland tycker jag att du är en fet sugga,
men nu ska jag vara snäll och ge dig en ö........

image295image296

Lill-julafton hos Jenn med klappar, lussebulls, must, tända ljus och sällskapsspel <3

image294

äntligen

Har jag fått jullov!
Avsltuningen med engelskalärarens sång var fan det värsta jag hört! Pinsamt var det ju att alla garva åt henne också, men hon var ju faktiskt riktigt kul..
Nu ska jag slå på en fiml och kanske sova lite. I kväll kanske det blir lill-afton hos Jenn ;D hih

Spice in my life

Har suttis och minnts hela min barndom på en timma, dokumentären om Spice Girls. Fan vad stora de var. För alla.
Sen hämtade vi granen helt random. AS BIG! men fin ;)

I dag när jag stod på centralen så flyger min praktik-gubbe förbi! Och jag blev så glad och se honom och vi hälsade osv. Han sa: Åh, du skulle behövas hos oss nu, det är så mycket att göra. Sen gick han ombord med sin tårtkartong (tar nästan alltid med sig något till frugan). Han är så söt den gamle karln. Så nu har jag suttit och bränt Brolle tolkar Cornelis till honom (pratat om den innan med han). Så ska försöka svänga förbi och hälsa på nån dag. I morgon? hmm

Men nu är det dusch o säng. hEj

vill ni se mitt pepperhouse?

I går i skolan var det bara pepperhouse building som gällde. Hel dagen. KUL. Men stackrs mig och Mimmi som brände oss på den 160-gradiga karamellen. HON var smart och kylde först och sen tog bort smeten. Men jag fick panik och försökte få bort det så fort som möjlig och då föjde även en bit av mitt pekfinger med.. Och det har inte slutat rinna sårvätska än? Fucking.. Mimmi har ju ett köttbullefinger. HA HA
Nej nu låter jag bilderna tala. Några är snodda från
Delika
image292

I dag i skolan var vi bara där nån timma. Gjorde ett stort pepperhjärta till mommo o moffa. Mötte dem i stan och de blev så glada, min sötisar. Vi fikade och kollade runt lite. Köpte en blå klänning som nån av mina klassisar sa förut att jag skulle köpa från Cubus och ja ba: näääe. Men jag testade den och den fall mig i smaken och kostade bara 69 kr. Nej nog om mitt. Bye

din gamla makaronigratäng

image288

Mitt sketna pepparkakshus som jag slet med halva söndagen. Det var fint med vita knutar men har tyvärr skiftat nyans och är numera BAJBRUNT. Fuck off

anus

Jag är så trött. Tor mig eller inte, jag skiter i vilket. I morgon har jag prov, det tynger ner mig. Jag ska försöka få iväg ett färdigskrivet sms till Stef, det tynger mig.
En sak som lättar är att vi ska baka pepparkakshus hela dagen i morgon i skolan. <3
image287

© Murre


framtidsplaner

Nu har jag bestämt mig. Efter skolan ska jag prova på bageri- konditori -yrken. Sen ska jag ta lastbilskörkort. Också ska jag köpa en traktor så jag kan snöploga på vintrarna (snackar stålar) och sen ska jag bli sophämtare! Helt sant. Läste i en gammal expressen att sophämtare får ca 34000 spänn i månaden! Hallå? FUCK jurister or WHATEVER. Sopgubba ska jag bli. En wunderbaum under kläderna och jag slipper stanken. Utmärkat idé av mig.

Sjukt men sant

Tro det eller ej, men i dag är det fatiskt 1-årsdag för Murremus.blogg.se!
Grattis till mig själv.. Men egntligen, vad har jag skrivit för skit? Om man tänker efter så är ingenting intressant. Iaf inte för andra att läsa. Jag skriver ju blogg mest som en dagbok. Det är roligt att kolla tillbaka. Det som är grejen lixom ba da.

image286

taxi maria

Nu har jag lekt taxi. Först ösmo, vidare mot VH sen hem. Körde på det röda soppasträcket hela vägen hem.
Har sovit en halvtimma och ska snart upp och shoppa.
Fan vad lyckad jag kommer vara i morgon.

psyko doll

image285

© Murre


Nu: film och toblerone

image284
©Murre

dabudi da buda

Yo yo yo...  Var ju hemma från skolan i dag. Övningskört en massa och myst med mamma <3
Bara hon och jag hemma. Ätit massa gott osv. Ska kolla på leagally blond filmen sen. Och kanske övningsköra in till stan mitt i natten och hämta pappa från julbord. Härlig dag.

@bromma

Familjen har varit här och firat morfar! 74 år på den unge karln. Massa taco och tårta!
Sover kvar här så jag slipper åka hem och vända. Sköönt.
I morgon ska vi får lussefika på morgonen och sen det underbara julbordet i skolan! Förra året var det helt knaon iaf! Hoppas på det nu med..  Inte direkt som huggna grillkorvar i Summerby. Fö fan. 
Kollat på bonde söker ja, ni vet vad. ÅÅh jag blev så sur på Fredrik som inte valde Lena!! Hon var ju så söt... Och så kär i honom! Perfect match om jag får säga. 

Nä nu ska jag sova. adjö!  

segervåg

Jag har varit så flitig i dag. Gjort klart engelskagrejer som är ganska försenade, bakat mer knäck (eller kokat)  och kollat på saw III. Härligt som bara den med all julmusik :)
Bara en vecka kvar till den stora dagen! Wohooo 


raraar

image283
©Murre

whos hiding in the dark?

image282
©Murre
My panther..

värsta som finns

Det var kanske 5-6 år sedan sist. Värsta som verkligen finns. Senaste var av sjuka då jag gjorde det i hela mammas och pappas säng.
Sen nu i fredags, under idolfinalen händer det. Efter en sån lång väntan på det förbjudna.
Jag spyr. Och inte pga någon kräksjuka eller nåt. Utan troligtvis att jag åt för mycke !? Äckligt var det, men nu känner jag mig nästan lite stolt. ?
Varje gång jag mår illa tänker jag typ: Jag ska inte spy, aldrig, aldrig. Jag har klarat det förut. INGEN HINK SA JAG JU! Det går snart över. Andas Maria, du ska inte spy.
Men i fredags, så kom hinken fram och det var ju tur det.

Gud vilket intressant samtalsämne.. Men det är min största fobi efter spindlar.

I dag var det Julmarknad i Västerby. Frågan jag ställer mig är: Vart kom allt folk i från? Varenda byfåne hittade ut för att stolt bidra pengar till vår bygdegård.
Men mina stävlar var blöta sen i går och jag cyklade dit på en blöt sadel så jag kom i frysning ganska snabbt. Inte så kul.

Och en sak till, räkna inte med att du har fina stövlar dan efter att du sprungit genom svandamsparken i lera kl två på natten.

efter en slitig dag

image281

Shoppade loss ordentligt i Täby i går med de in background och en till. Tjockt med kassar fortsätter vi sen till ett event av MEET med massa underhållande ting. Blev makead av en make up artist inför alla. Hon var så himla söt och gav mig så fina komplimanger.

FÖRKLARING:
Av bilden nedanför.
Det var når vi precis började gymnasiet och en liten tjej i klassen var lite småförtjust i killarna. Svårt att förstå ironin om man inte vet vilka grabbarna är. haha
Sen en annan i klassen var ju faktiskt på dejt med en av dem. höhö ;)


för delikas skull...

image280

pausa bandet tack

Visst har vår dator haft mycket fiffaluffens för sig men det som hände mig nyss var det sjukaste. Den hacka typ upp sig. Jag skulle trycka upp internet. Eftersom datan är så seg så väntar jag en stund, och då börjar den hacka. Så datron trycker upp 76 inernet på några sekunder och jag kan inte göra ett skit mer än att titta på. Hände en gång till men då tröck den upp 20 st micrisoftsidor utan att jag ens gått in på det. och om jag stängde ner en sida så kom det upp 5 nya. HELT mongo. Så jag slet ut kontakten.

Chivas ligger och sover på min högerarm, å det är fan skitjobbig att skriva bara med vänstern.

go natt

swing it

Åhh det var så mysigt på Häringe i går! Julpynt och levande ljus överallt i slottsmiljö! Underbart.
Maten var god men kanske inte värd 600 spänn som det skulle kostat. Mammas julbord är ju godare och bra mycket billigare! Satt väl och käka i typ 2 timmar. Så en hel del fick jag i mig. Det var bara å knäppa upp brallorna sen kumde man klämma ner lite till :)

Blev ju ledig i dag, skönt men ändå helst värdelöst.

Funderar starkt på att bara lägga av och spela handboll. Det har ju aldrig varit rikitgt "min" sport. Spelar mest för trevligt sällskap och motion. Men man kan ju inte lämna mitt i en säsong, det är inte snällt. Och jag vet nån som kommer bli arg. Vi får väl se. När vi får gym och löpband här hemma så kan jag ju sluta. ähh känns jobbigt bara

adjö

STUDY

FUCK WHAT I´M HATE ENGLISH. FUCKING ENGLISHLESSIONS, POOPTEATCHER AND SHITESSAY. FUCK


jag saknar sommarn

image279

1:a advent

153636-278

Mormor och morfar var här en sväng. Han visade upp fem sidor i tidningen Nostalgia där han är med ang sin gamla Cheva 38. Endast morfar är ägaren och han har haft den sen han var 16. De  ni ;)
Han är så söt! Man ser att han är en gammal raggare. Pussigull

Denna veckan kommer bli så kul känns det som.

Mån: Slutar ju tidigt. Sen kl 19 ska vi på julbord (jag och mammas kollegor på jobbet. Är ju inbjuden som vikarie) 
         på Häringe slott! Fan vad gott, flott :)
Tis: vanligt, två lekt.
Ons: Öppethus i skolan. 12-20
Tors: Ledig, julshopping i Täby och sen på MEET träff (troligtvis).
Fre: Ledig

Jag hoppas det blir kul. Och jag laddar redan upp inför julbordet i morgon ;) PUSs

Det tårar/klumpar sig fortfarande för mig. Ni måste se


Darrade av nervositet (sant)

Amandas Hallelujah var fan det bästa jag någonsin hört. Och då räknar jag någonsin! Live, whatever!
Har inte förstått förut hur man kan börja gråta till en låt för att den är så fin. Men i dag. Den känslan som jag tyckte hon gav, var så enorm att jag vart tårögd och ville lipa (men mamma och pappa var i rummet så jag behärskade mig). Men eh faan, jag kan inte sluta tänka på det. Hon var så grym

ingen i hela världen kan göra den bättre än henne. Och jag menar allvar.