sorglig


don´t know much about history

Kännts som en riktigt onödig dag. Men whatever. Träffade lite folk, det är ju kul!
Jag och mini me var ju faktiskt i farsta.

Nämen tänkte väl inte kriva så mycket met än att det är bonde sökre fru i kväll och att vi smygigt in en liten julgran. AJDÖ image277

nygrillad

Var hemma i dag med. Så skönt.
Jag och mammsen var ute och promenerade i 2½ h. Skönt och friskt ;)
Plockade på oss en massa granris från ett nyhuggt kalhygge. Så har vi gjort kransar av en massa fina kvistar.
Jag och mama har fan haft mongokul. Vi har nog mobbat varandra hela dan.


Vår målare har hängt runt vårt garage några dagar i rad. Han tycker vi är lite knäppa i vår familj. Fråga mig inte varför:

* Jag råkade springa ut i snön med bara dunjacka och trosor (han såg mig).
* Pappa målade lite på garaget i minusgrader (tydligen inte normalt).
* Mamma tvättade fönstrerna i dag (inte normalt på vintern) med ett brutet revben (normalt?).
* Julgardinerna är uppe och vi har bakat massvis med pepparkakor. NORMALT!
* Jag fick pappa att grilla flinta i dag på gasolgrillen (mm gott som fan).
* Han kom in för att låna vår toalett. Och när han öppnar dörren har mamma inte låst så där sitter hon på muggen och borstar tänderna samtidigt (han fick nästan hjärtattack sa han). Och jag förstår (inte) varför.

image276

Kanske vi är dumma i huvudet, men kul som fan har vi ;D  TJOLLAHOPPP!


virus!?

Som jag skrivit tidigare så mår jag inte så bra för tillfället. Haft ont i skallen hela helge, mått lite illa emellanåt och inte orkat gjort någonting. Kännt  mig yr osv osv.  Sovit säkert en hel veckas sömn på bara några dar.
Jag var ju hemma i dag. Skönt som fan, och inte ett dugg vettigt har jag gjort. Mått bra har jag väl inte heller gjort för den delen.
Funderar på att stanna hemma i morgon med. Mamma är ju sjukskriven så sånt fall ska vi ut och vandra i skogarna på långpromenad med fika. Mamma bröt ett revben i kraschen med bilen, så ni vet.

Men haré hejsan hoppsan så hörs vi

subba

Jag skrev en liten kommentar till BlondinBella. Vad hon än säger så är hon så jävla korkad.


Hon godkände aldrig kommentaren. Men hon är så jävla blåst. En liten Muff-tönt som tror hon är något. ahhh aaaa vilken sopa.

är åndå sjuk

Blinkade rött och bommarna åkte ner. Jag åkte hem.

bara till alla er som missat min nublivnade make


johnny cash at folsom prison

vilken menigslös dag känns det som. Men kanske det är precis en sån här dag som betyder mycket för kroppen. Jag har sovit, gått promenad och sovit. Vaknade för 1½ h sen och fortfarande har jag ont bakom ögon och känner mig helt piss. En återställardag från allt slarv av sömn från denna vecka.
Mår typ illa som att jag inte vill äta. Men jag vill ju äta lax och räk-sallad.

Amy Winehouse -You Know I'm No Good


Hammarby... besvikelse

Jaha, då har man varit på ännu en Hammarbymatch. Men denna var en besvikelse. Dåligt med publik, dåligt spel men trevligt sällskap. Stina hjälpta mig att ta Subway-oskulden. Och gott var det!
Tårtgruppen ät VI denna vecka. Jihhaaa
I morgon kväll är det match i Vallentuna.

... och jag som glömde en massa skivor hos Fillepillepäronpung ;(     ;)               ADJÖÖÖÖÖÖ

image266

märsta

ja, matchen var väl inte den bästa. Men vi hade iaf trevligt på vagen dit. Och motion har vi ju garanterat fått! (typ mest därför jag spelar fortf)
Jobbigaste är ju att vi har gympa direkt på morgonen i morgon. Hatar att ha det första lektionen. Hatar att stressa med smink och dusch efter gympan. Bläää

Men hörrni, sov så gott

Toalett-dagen

Tro det eller ej, men jag hörde på radion i morse när jag satt i epan att det var internationella toalettdagen i dag! Så fira alla där hemma med att lyxskita i en timma med en tidning i handen. Och tänk en liten extra tanke på om inte Toastolen fanns? Juste....image265

Körde en
Jennis och ritade den själv ;)

En av flera bra


Elisabeth-dagen

Denna underbara kortdag. jihaa
Åkte lite till farsta. Köpte ett par till svarta byxor eftersom de andra sprack upp när jag skulle sätt mig i bilen för ett tag sen... Sen köpte jag Miss Li´s skiva. Hon är så ball och har sån grym röst! ;D
Sen köpte jag en liten present till min kära mor som har namnsdag i dag (jag med). Den stora Elisabeth-dagen! Woho kära mamma! <3 image264

high on you

Kollade på match i hallen, och Sorundadamerna vann! WOHO

Sen åkte vi till Rosenhill (fia praoade i dag) där vi fikade lite. After aight-latten kan jag starkt rekomendera. mm.

Sen åkte vi till tumba. Köpte ett skidställ asbilligt! Men får se om jag behåller jackan. Jag råkar ju ha en del. Men det är så snuggt när de hör ihop.

I morgon ska jag upp tidigt så det är dags att sussa nu.

Citerar nu ett gång grabbar från älvsjömässan i fre

- Enskede gård. Är det inte där de mördar folk?

En annan konversation.

jag -Hej vill du bli bagare/konditor
Han- Kanske det, vad är det för skola?
Jag- Enskede gård
Han- Aldrig i livet.
..sen for han iväg

Lite dåliga rykten går det ju...

Förresten så bakade mamma lussebullar i dag, jag åt tre st. Men OH så goda :)


min mamma <3

Vilken dag.
Mamma körde i diket, en granne dog, älvsjömässan med mode/hår visningar, brandkår med felringning om grannens stora brasa och färgning och klippning.

Ja, exakt. Min bil är lite ur funktion för tillfället. Stackars älskade mamma.

Och Jennis hår har jag frägat och klippt lugg på! Måste ju skriva i bloggen om mina små frisöranlag. Fårstår iofs inte hur någon vill att jag ska klippa av någons lugg, bara PANG BOM. Men det var kul och bra blev det också? Jag är nöjd om jennis är nöjd. Så är det ju.

Så kvällen har bara bestått av mat, kollat klart på min drömprins Grinchen och sen kollade vi lite grann (jag sov mest) på Heart Break Hotell medans fia låg och drog grissnarkningar och la ena riktiga gasbomber. Fy fan.

Nu ska jag sova. Godnatt <3

träningen var kul

det känndes som jag hade en hel arm i arslet.

ADJÖÖÖÖÖÖ

Känns jobbigt att vi ska löpträna på handbollen. Men det är värt ett försök. Är jättetrött. Vore ju trevligt om man fick lite skänhetssömn under natten, annars kommer det vara tomt runt Enskede Gårds Gymansie-montern  i morgon eftersom alla tror att de har sett en peddoutomjording med porrtidning. Men i själva verket är det jag som står och delar ut broshyrer om skolan. Så akta er, kanske max blir 7h i natt och det kan sluta illa, som en gorilla?

Okej, rimmet var sämst. Jag gick förlångt (som alla tycker jag gör i mina skämt). Förlåt.

Citerat ur dn

I december fyller den nu häktade 17 år. Han greps och anhölls i fredags efter att rektorn på skolan, Rolf Ödén, kontaktat polisen. Då tydde flera omständigheter på att den nu häktade och hans jämnårige kamrat, som omhändertagits av socialtjänsten, hade planer på att mörda rektorn. Även vaktmästaren hade hotats och eleverna hade dessutom begärt ut ritningar på skolan samt i flera sammhang uttryckt att skolskjutningen i Finland inte dödade tillräckligt många. "Minst tjugo måste dö för att det ska vara någon mening", uttryckte de båda eleverna.

Det är obehagligt, trots att jag tycker lärarna och skolan skött allt så bra. Men tänk OM de inte hade gjort det, och inte ingripit i tid. Ja, då vet man aldrig vet som fått leva och inte.

tänd ett ljus

Ja, som alla vet så har det ju verkligen varit snö-kaos! Så jävla härligt ;D Då tänker man bara "tack, för att jag bor i Sverige".
Men detsamma kanske jag inte tänker om kollektivtrafiken. höm. Jag kom inte ens till skolan i går. Tågen pajjade och pendeln slutade gå. Och alla ersättningsbussar körde i diket. Så efter en timma av väntan så tog jag min epa och åkte hem innan jag snöat fast. Men eftersom det var rikligt med snö som far omkring i luften så blev min epa, bara på några sekunder förvandlad till en rullande igloo. Så där satt jag och körde hem på en livsfarlig väg, mitt i skogen, med imma på hela rutorna och EN fungerande vindrutetorkare. Men det var ACTION och kul som fan. haha jag skrattar faran rakt i ansiktet (citerade just lejonkungen).

Sen på eftermiddagen fick vi strömavbrott så jag kunde inte duscha eller laga mat eller helt enkelt, kunde inte göra ett piss. Så vi svalt ihjäl. Nej, nu skojade jag. Vi åkte och käka i Tumba. Och strömmen fick vi tillbaks nu på dagen.

image263image261

Och lite speciellt till de små som bor i Trångsund och Farsta: Snön hos er är en pissemiss i havet.

en blogg är väl till för sitt ego där man för göra precis som man vill, hööö??

image256

lyssnat på massa julmusik

i dag var det en sån där jävla skön dag. En tjugo i elva dag. Får under englektionen ett samtal från Jenn och hon vill baka pepparkakor med mig. Så jag hämtar hene vid tåget och vi bakar på.
Höll på att missa bussen pga att hon inte fick upp min tröga dörr i epan MOHAHA men jag tutade som en dåre tills han stannade bussen. Det var kul. Såg på halva Grinchen <3



(jag råkade göra en HOR-tomtegumma)

Nu på kvällskvisten har vi kollat på Shooter. Skitbra film! Somnade kanske lite i slutet, och det gör mig väldigt förbannad.

Var precis ute hos Sixten. Och kolla ut gott folk! Flingorna som faller ner just nu kan vara bland de största jag sett.
Vad sjukt kul det skulle va om det var typ i dm snö i morgon? Wohoo hoppas på det!

Nu ska det duschas och sovas, jag som är så trött. Adjö


die another day

Helgen har varit väldigt lugn och skön. Relaxade hos Löllö i går. Sov i samma säng som en Lollo, en tubbe och en kalvin. De två sistnämnda är stora varelser som är hur keliga som helst. En hund och en katt. Men det var mysigt ;)
Åkte hem i tid eftersom Lollo skulle jobba och jag åkte hem och bakade. Blev chokladrutor med extra choklad och en dubbelsats morotskaka som jag lite klytchigt dekorerade men: Världens bästa pappar (morfar var också där).
Sen var det middag med mormor och morfar och dagen har bara svischat förbi.

I morgon ska vi ha krismöte i skolan. Ska bli spännande och se vad de säger.
Det lustigaste är att det står i tidningar att vår rektor har sagt att han pratat med oss elever om händelsen i fredags. Men fuck* heller! Vi fick inte veta ett piss, förutom det lilla som aftonbladet skvllrade om. Och det sa Jan ändå inte var sant, trots att det faktiskt var det.
Själv fick man ju inte reda på något förrens pappa fått höra det på radion. Det är ju helt sjukt att man inte fått veta nått innnan när det har skett i ens egen skola. Fan vad Jan ska få höra detta.

Och fan vad vi kommer få jobba arslet av oss på gymnasiemässan om skolan ska få några nya elever nästa år.

ADJÖ

Mitt senaste sms från number 712501241

Glada nyheter! Idag kväll meddelades det att marias vante nu är återfunnen efter drygt en månad av orolighet!
Man vet ännu inte när den kommer att anlända hem men den är i alla fall för tillfället i säkert förvar.
- Äntligen !, hörde man en röst långt borta från västerby och alla jublar av lycka!
                                                                                                                  /skvallerpressen J :S


Jag säger bara: vilken solskenshistoria! <3

god jul

Kan inte släppa Hammarby vs kiel-matchen i torsdags. Kul som fan. Och vilken stämning! Funderar fan på att bli Hammarbyare med Stina! haha
Nej men grymt kul var det.

I kväll ska det mysas hemma hos Lollo, och hon ska få åka en epatripp hon sent kommer glömma ;) ADJÖ


Vår rektor blev mordhotad

På rasten kommer några från Aftonbladet och frågar mig och Tess om vi visste något om några elever som hotat någon och som blivit gripna i skolan. Men det visste vi ju inte. Jan var jätteallvarlig och vi fick prata med honom om att ingenting fick komma ut. Sen har det rantat runt fotografer och oressmänniskor runt skolgården hela dan. Nu vet vi varför KOLLA!

pizzaface

I morgon är det ju faktiskt campions-leauge- matchen! Hade nästan glömt bort det. Men, fan vad kul det ska bli ;)

Nu: Bonde söker fru ;D


efter badet

Det var flera år sedan jag badade badkar! Iaf mitt egna. Och Halleluljia
image251

täby

Vaknde tidigt i morse och skulle piiiissa. Tanken var att jag skulle sova igen sen, men min mor var hemma från jobbet i dag och vi bestämde då att vi skulle ut och övningsköra. Till  Täby.  Å hej å hå så for vi iväg. Körde 12½ mil! Skitkul nu när jag börjar vänja mig med bilen : )
Vi shoppade lite i Täby C. Seriöst så var det nog det bästa centrumet jag varit i? Vi gick fyra timmar på halva undervåningen! Men för att slippa köer hem så tog vi vårt sunda förnuft och lämnade de fina affärerna, med ett löfte om att åka dit i helgen igen.
Lyckades hitta en sjukt gul snygg kofta på rea. Och en jacka som jag inte vet om jag ska behålla, den har rosa detaljer. För ni förknippar väl inte mig med rosa?  Men jag vill ha den ändast för den var så grymt skön, så jag undrar om det inte får väga äver denna gång.?

Nu ska jag ta mig ett bad. För tro det eller ej, men vi har vatten till det ;)

hur gammal är han?

In real:

 

In sloowmotion

22:02

Tidigt i gryningen åkte jag och mamma på utvecklingssamtal. Gick bra, Jan skulle förstås babbla på om sitta hus (som vanligt). Klart att han ska vara stolt över sittt nybyggda hus, och eftersom jag är den ända som lyssnar på honom så är det såklart mig han snackar med! haha

Sen handlade jag och mamma massa bakingredienser som hallon, morötter, philadlphia, blockchoklad osv. För jag tänkte ha en riktig bakdag. Men på vägen hem så ringer de från mammas skola och säger att en snubbe är sjuk så jag rycker in. Så jag jobbade 10-1730. Men det var skitkul, och dagen bara swischade förbi.

Men i morgon ska jag sova ut, ha min ända lovdag och baka och ta hand om mig själv. Det låter väl som en fin idé? ;)

Familjen kollade nyss på Happy feet och fan vad jag gillar den. Mummel är så söt så man vill gråta hela tiden. plutt.

Sleep well....

grindsjön

I gpr blev det ingen crossbana eftersom det var så dåligt väder. Men en liten ängel från ovan sände ett sms och undrade om jag vill hänga med till farsta, ochd et vill jag ju självklart. Blev en paljettmidjejacka som jag är skitnöjd med! asball ;) Sen käkade vi en chokladkalender.
Kvällen blev till en början misslyckad, men biljard och chill i herrgården med Jennis, henke och Leo vägde upp kvällen. Fy fan vad vi garva.
Sen råkade vi somna lite, hähä.

I morse åt vi värsta frukosten (jag o Jenn). Gröt, mackor, ägg te och juice. Efter det gick vi ner till Grindsjön med julmust, pepparkakor och varm choklad. Sen höll vi på att frysa arslet av oss, men det var helmysigt! <3

image244


Nu ska det kolla på Se upp för dårarna.
I morgon har jag utvecklingssamtal en halvtimma sen är jag ledig. På tisdag med.
ADJÖ

morgontimma

153636-243

Jag tog den i morse när jag väntade på bussen med min mobil. Tycker den var fin.

Förresten så ska jag kolla på när pappa ska testaköra Jockes cross i morgon på banan. Fan vad kul det ska bli! Synd att min kamera är paj, men får kanske låna joakims systemkamera  ;D

bitchwitch

Kvällen blev inte som planerat då mamma och Lena hade fått i uppgift att spöka på ungar i Västerby, eftersom det var Halloweenfest. Så jag tänkte: äh va fan jag hänger på.
Så på några minuter gjorde jag mig till en elak häxa. Hoppa framför bilar och jagade dem (ex Tommy haha). Lyckades få två små ungar att gråta och springa till mamma (YES). Sen fanns det två små riktigt stöddiga skitungar (killar) som tyckte de var asballa och skulle ge mig en rak höger eller en krokig vänster. Men jag ägde ut dem efter att stått och tjaffsat med dem i mörkret (som de inte vågade komma ut till) då jag sa att de skulle komma så jag kunde torka deras kiss i brallan, och att jag hoppades att de hade på sig pampers nya. Kul var det, mamma och Lena var underhållna iaf. Sen hängde vi lite innne på discot eftersom alla Västra-barnen fanns där. Lite pinsamt eftersom jag såg ut som en gammal knarkar-häxa.
Ähh det var iaf roligare än att sitta hemma utan att göra någonting.

image242

Blött på datastolen va? Jag hoppas ni hade pampers på er nu!  Extra dry!

ADJÖ/ knarkarhäxa

do do it

ååh vilken underbar dag. 6 ungar, leka kull käka våfflor och blir betalad? HA fan vad gött

Bland det roligaste jag sett faktiskt

Vet inte om jag tipsat om denna film tidigare, men den är iaf värd att tipsas igen. För jag garvar än efter att sett den tio ggr kanske? TAKE A LOOK


NU SKA DET SOVAS, ADJÖKENS FRÖKENS

stå upp

Någon mer än jag som såg det nya pogrammet Stupp i går?
Så jäkla kul tycker jag! Kolla in lite här ;)   
----->>>>HÄR<<<<---- reprisen går på lördag någon gång?
(Filippa: cykelbajset börjar efter 08:17 minuter, Kolla för fan).

Adjökens


mycket skönt garv i dag

Vilken dag.
Var med alla ungarna på Rudan. OCH det regnade nästan hela tiden! Men det funkade ändå! Barnen blev ju bara glada så de kunde hoppa i alla pölar. Lillasyster bev medtvingad, och det var också kul!

Efter jobbet så åkte jag till min klassträff (som bestod av mig och Filippa) de resterande var upptagna. Men vi hade jävligt trevlig ;D Käkade en massa god kycklingwok, snackade skit och kollade på open season på engelska! Gissa om jag är stolt?? Visst jag har sett den förut och kan den nästan, men jag har gjort lite framsteg ;) Så krångligt var det faktiskt inte. (okej, där ljög jag).

En sak som är mycket värd att nämna är min och fimpens phonefive i går. Så, nu var det nämnt.